Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πουλίδο: «Πικραμένοι με την ισοπαλία»

Πουλίδο: «Πικραμένοι με την ισοπαλία»
Μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι στον Άρη μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη (0-0), όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής των «κίτρινων», Ρούμπεν Πουλίδο.

Ο Ισπανός μέσος εκτός αυτού μίλησε για την επανεμφάνισή του στα γήπεδα, αλλά και για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου του Άρη γι’ αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Ρούμπεν Πουλίδο μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη:


Για το παιχνίδι με την Ξάνθη:


«Δυστυχώς είμαστε πικραμένοι καθώς η ομάδα μπήκε για να κερδίσει, πάλεψε, έκανε σωστά κάποια πράγματα, ωστόσο η νίκη δεν ήρθε. Πρέπει να κρατήσουμε κάποια πράγματα από το σημερινό παιχνίδι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για μια ακόμα φορά που μας βοήθησε. Είναι ο 12ος παίκτης μας και ελπίζω στο μέλλον να καταφέρουμε να τον κάνουμε χαρούμενο».


Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του:
«Έμεινα έξω για ενάμιση μήνα και από την πλευρά μου προσπάθησα να επανέλθω το συντομότερο δυνατό. Έβγαλα το παιχνίδι παρά τις ενοχλήσεις και νομίζω ότι βοήθησα με την παρουσία μου. Στο σημείο που βρίσκεται η ομάδα οι αυτοθυσίες χρειάζονται προκειμένου να βοηθήσουμε την ομάδα, τους συμπαίκτες μας και να βγάλουμε το σύλλογο από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει».

Στην κορυφή του κόσμου η Κορίνθιανς!!

Στην κορυφή του κόσμου η Κορίνθιανς
Παγκόσμια πρωταθλήτρια σε επίπεδο συλλόγων αναδείχθηκε η Κορίνθιανς.

Οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν 1-0 της Τσέλσι, χάρη σε γκολ του Γκερέρο στο 69’.

Καλύτερη η ομάδα του Τίτε, η οποία - πλην ελαχίστων περιπτώσεων - δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους Λονδρέζους.

Αυτό ήταν το δεύτερο… διηπειρωτικό για την «Timao», η οποία την τελευταία φορά που είχε σηκώσει το τρόπαιο ήταν το 2000.

Από 26 κατακτήσεις έχουν πλέον οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι και εκείνη από την Λατινική Αμερική.

Στο 90’ αποβλήθηκε δικαιολογημένα ο Κέιχιλ, ο οποίος έκανε αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Έμερσον.

Πάλι καλά που υπήρχε ο Κάσιο…

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν. Ωστόσο, η Τσέλσι θα μπορούσε να είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, αν δεν ήταν σε εξαιρετική κατάσταση ο Κάσιο της Κορίνθιανς.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας είπε «όχι» σε τρεις περιπτώσεις με χαρακτηριστικότερη όλων τη φάση στο 41ο λεπτό του ματς, όταν ο έδιωξε σε κόρνερ το εξαιρετικό πλασέ του Μόουζες.

Από την πλευρά τους, οι τυπικά γηπεδούχοι μπορούσαν να είχε πετύχει ένα γκολ στο 33’ μετά την προσπάθεια του Γκερέιρο. Ο 28χρονος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των Λονδρέζων, όμως δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Τσεχ.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από το πάθος των Βραζιλιάνων που έμπαιναν πιο δυνατά στις φάσεις σε αντίθεση με τους «μπλε» που άργησαν να ανεβάσουν ρυθμό.

Ένα γκολ ήταν αρκετό…

Στην επανάληψη, η Τσέλσι μπήκε αποφασισμένη να πιέσει και να μπορέσει να πετύχει κάποιο γκολ. Ωστόσο, η Κορίνθιανς κατάφερε να ρίξει τον ρυθμό των Λονδρέζων και πέρασε εκείνη μπροστά με συνεχόμενη παρουσία στην περιοχή του Τσεχ.

Κάπως έτσι ήρθε και το γκολ του Γκερέρο στο 70’. Ύστερα από σύγχυση που επικράτησε στα καρέ της περιοχής των «μπλε» ο Παουλίνιο σούταρε, απέκρουσε ο Τσεχ και ο Γκερέρο με κεφαλιά έστειλε τα μπάλα στα δίχτυα.

Οι Βραζιλιάνοι ανέβηκαν ψυχολογικά και οι Λονδρέζοι δεν είχαν κάποια σπουδαία φάση για να μπορέσουν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 90’ αποβλήθηκε ο Κέιχιλ με απευθείας κόκκινη κάρτα, ύστερα από σκληρό τάκλιν που έκανε στον Έμερσον.

Στο 92’ ο Τόρες μετά από άστοχη έξοδο του Κάσιο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώνεται σωστά ως οφσάιντ, καθώς ο Ισπανός φορ ήταν εκτεθειμένος. Ένα λεπτό αργότερα υπήρξε σπουδαία ευκαιρία για την Τσέλσι, αλλά το πλασέ του Μάτα από πλάγια θέση βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Κορίνθιανς: Κάσιο - Αλεσάντρο, Τσικάο, Πάουλο Άντρε, Φάμπιο Σάντος – Ραλφ, Παουλίνιο – Ντανίλο, Έμερσον (91’ Ουάλας), Ζόρζε Ενρίκε - Γκερέρο (87’ Μαρτίνες)

Στον πάγκο: Σέζαρ, Ουάλας, Μαρτίνες, Ντάγκλας, Πόλγκα, Αράο, Εντενίλσον, Ντανίλο, Γκιγιέρμε, Φελίπε, Ζιοβάνι, Ρομαρίνιο.

Τσέλσι: Τσεχ - Ιβάνοβιτς (83’ Άθπιλικουέτα), Κέιχιλ, Λουίζ, Κόουλ - Ραμίρες, Λάμπαρντ - Μόουσες (73’ Όσκαρ), Μάτα, Αζάρ (87’ Μαρίν) - Τόρες

Στον πάγκο: Τέρνμπουλ, Ιλάριο, Φερέιρα, Άθπιλικουέτα, Μπέρτραντ, Μίκελ, Σάβιλ, Όσκαρ, Μαρίν, Πιαζόν

Δείτε το σχετικό βίντεο





πηγή: sport-fm.gr
 

Τρίτη η Μοντερέι!!

Τρίτη η Μοντερέι
Τα γκολ του Κορόνα και τον Ντελγάδο ήταν αρκετά για να δώσουν στην Μοντερέι την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, η οποία επικράτησε της Αλ Αχλί. Μάλιστα, η ομάδα του Βίκτορ Βούσετιτς έγινε η μόλις η δεύτερη ομάδα που καταλαμβάνει τη συγκεκριμένη θέση στη διοργάνωση.

Ο αγώνας δεν είχε ρυθμό και αυτό οφείλεται στο γρήγορο τέρμα που πέτυχαν οι τυπικά φιλοξενούμενοι στην αναμέτρηση. Οι Μεξικανοί άνοιξαν το στο 3ο λεπτό του αγώνα με τον Ζέσους Κορόνια, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος που υπήρξε στην άμυνα της αιγυπτιακής ομάδας και βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Αν και οι Αιγύπτιοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, τελικά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι το ιδιαίτερο. Στο 66΄ο Σέζαρ Ντελγάδο πέτυχε το δεύτερο γκολ για την Μοντερέι και έτσι «κλείδωσε» τη νίκη, με την οποία η ομάδα από το Μεξικό τερμάτισε στην τρίτη της διοργάνωσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο






πηγή: sport-fm.gr
 

Αλκαράθ: «Κάναμε ό, τι μπορούσαμε»

Αλκαράθ: «Κάναμε ό, τι μπορούσαμε»
Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι παίκτες του, παρά το γεγονός πως δεν ήρθε η νίκη κόντρα στην Ξάνθη, όπως τόνισε ο προπονητής του Άρη, Λούκας Αλκαράθ.

Ο ισπανός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε στο γήπεδο, ενώ άφησε ερωτηματικά για το κατά πόσο θα γίνουν ουσιαστικές μεταγραφές τον Ιανουάριο.

«Δεν κοίταξα ούτε βιογραφικά, ούτε ηλικίες», τόνισε για τους παίκτες που άφησε εκτός αποστολής κόντρα στους ακρίτες και για τους νεαρούς Έλληνες που χρησιμοποίησε.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Κάναμε ό,τι μπορεί να κάνει μια ομάδα για να κερδίσει ένα παιχνίδι, πάντα μέσα στις δυνατότητες μας. Παίξαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχαμε ένταση, πάθος και σωστές τοποθετήσεις. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Οπότε, όσον αφορά την πρόθεση και τη θέληση των παικτών μου, διαπιστώνω ότι έχουμε βελτιωθεί», είπε αρχικά ο 46χρονος προπονητής.

Για την αλλαγή του Αγκάνθο: «Όταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη έπαιξε έχοντας ενοχλήσεις και αυτές συνεχίστηκαν. Αναγκάστηκε να κάνει ειδικό πρόγραμμα και αυτή την εβδομάδα έκανε μόλις δυο προπονήσεις. Επομένως ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθει στο 90λεπτο».

Για την απόδοση των νεαρών παικτών: «Δεν ξεχωρίζω μικρούς και μεγάλους. Με βάση τις προπονήσεις πρέπει να δω ποιος είναι έτοιμος. Έτσι όπως θα τρέξει η χρονιά θα χρειαστεί να παίζουμε συνέχεια με μικρούς. Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος απ’ όλους. Πρέπει να δούμε ποιος μπορεί να βοηθήσει. Καταλαβαίνετε ότι σε μια ιδιαίτερη χρονιά όπως η φετινή, αυτοί οι παίκτες θα πρέπει να είναι έτοιμοι να πρωταγωνιστήσουν. Πριν από καιρό έβλεπα τα ρόστερ προηγούμενων ετών της ομάδας και είχαν κάθε εθνικότητας και κάθε ηλικίας παίκτες. Τώρα είναι όλοι Έλληνες και νεαροί. Πρέπει να δούμε πως θα γίνουν πρωταγωνιστές και πως θα βρουν ρόλο».

Για ενδεχόμενες μεταγραφές τον Ιανουάριο και ποια θέση θα επέλεγε αν του έλεγαν ότι μπορεί να κάνει μόνο μια μεταγραφή: «Είναι το ίδιο για εμένα. Ας είναι καλός και ας παίει σε οποιαδήποτε θέση. Μπορεί να έρθει κάποιος που να μην μπορεί να βοηθήσει. Είναι ένα θέμα που χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης και αυτό θα γίνει τις επόμενες μέρες. Η αγορά είναι μικρή, για εμάς ακόμη περισσότερο. Πρέπει να ξέρουμε τις επιλογές μας. Θα αξιολογήσουμε τα δεδομένα».

Για την επίθεση και αν διακρίνει πρόβλημα: «Εγώ παρατηρώ έναν αγώνα απ’ όλες τις πλευρές. Σε όλες τις θέσεις έχουμε μικρό αριθμό ποδοσφαιριστών. Πρέπει να δούμε το καλύτερο δυνατό. Σήμερα δε δεχθήκαμε γκολ, τη στιγμή που αυτό συνέβαινε για πολύ καιρό συνέχεια πριν».

Για παίκτες που δε έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής: «Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη εβδομάδα, είχαμε τρία παιχνίδια να δώσουμε. Θα προσπαθήσω να δώσω ρυθμό σε κάποιους παίκτες που δείχνουν ανταγωνιστικοί. Θα αξιολογήσω το ρόστερ. Από τη στιγμή που είμαι ο τρίτος προπονητής μέσα στη χρονιά, τότε είναι σίγουρο ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Για τον αποκλεισμό από την αποστολή Παπαζαχαρία και Καπετάνου: «Δε θέλω να εστιάσω σε πρόσωπα. Εγώ κάνω τη δουλειά μου για το καλό του ΑΡΗ. Δεν είναι μόνο αυτοί, είναι ο Γκέσιος, ο Κανούλας, ο Οικονομόπουλος που μέχρι στιγμής έχουν πάρει μικρό χρόνο συμμετοχής. Για να έχουμε τόσους λίγους βαθμούς καταλαβαίνετε ότι κάτι δε λειτουργεί σωστά. Θα κοιτάξω να δώσω ευκαιρίες σε όλους για να βγούμε από τη δύσκολη κατάσταση. Με μέγιστο σεβασμό σε όλους τους παίκτες, είχα λίγο χρόνο και πρέπει να κοιτάξω ποιοι είναι πιο ανταγωνιστικοί. Δεν κοίταξα ούτε βιογραφικά, ούτε ηλικίες».

Χριστουγεννιάτικα μπλεξίματα!!

Χριστουγεννιάτικα μπλεξίματα!
Χριστουγεννιάτικο δώρο ήθελε να κάνει στον εαυτό του ο Άρης, όμως για ακόμα ένα παιχνίδι δεν τα κατάφερε.

Στην αυλαία των «κίτρινων» στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος έμειναν στο 0-0 με την Ξάνθη και αναμένεται να βγάλουν με ιδιαίτερο άγχος τις γιορτές, αφού παραμένουν χαμηλά με μόλις 13 βαθμούς.

Από την άλλη, οι ακρίτες στο δεύτερο παιχνίδι του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο πήραν ένα σημαντικό πόντο σε μια δύσκολη έδρα και «ατενίζουν» με αισιοδοξία το μέλλον στο πρωτάθλημα από το νέο έτος!

Περισσότερες χαμένες ευκαιρίες για τους Θεσσαλονικείς, ενώ και οι φιλοξενούμενοι είχαν προσπάθειες να πετύχουν κάποιο τέρμα στον αγώνα.



Μοιρασμένο παιχνίδι

«Μουδιασμένα» μπήκαν και οι δύο ομάδες. Κυρίως ο Άρης, γιατί η Ξάνθη προσπαθούσε να επιτεθεί από τα πλάγια με τους Μαρσελίνιο και Μαρίν. «Φλύαρη» κατοχή για τους φιλοξενούμενους, που όσο περνούσε η ώρα, όλο και ανέβαιναν οι Θεσσαλονικείς, με το πρώτο καλό σουτ να το κάνει ο Κοέλιο στο 15’. Η πρώτη ουσιαστικά μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού ήταν υπέρ των γηπεδούχων. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Αγκάνθο πετάχτηκε ωραία στην τροχιά της μπάλας και με κεφαλιά «ψαράκι» προσπάθησε να ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο Λοντίγκιν έκανε εξαιρετική επέμβαση, κρατώντας το μηδέν για τους ακρίτες.

Ο Άρης συνέχισε να πιέζει, χωρίς να μπορεί να βγάλει εκ νέου μεγάλη φάση. Μάλιστα, λίγο έλειψε να τον «τιμωρήσει» η Ξάνθη, όταν στο 39’ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν όμορφα στην αντεπίθεση με τον Μαρίν από δεξιά, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την πάσα στον Ονουάτσι, με τον τελευταίο αφού κοντρόλαρε, να κάνει το σουτ από πολύ κοντά, όμως το σουτ ήταν κακό και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη. Ένα γύρισμα του Γιαννιώτα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ήταν ότι καλό, με το 0-0 να διατηρείται στα πρώτα 45’.

«Μονότερμα» ο Άρης

Ο Άρης μπήκε με στόχο να πιέσει από το πρώτο λεπτό και να μην αφήσει το χρόνο να πάει χαμένο. Το παιχνίδι γινόταν στο μισό προς την περιοχή της Ξάνθης και στο 53’ ήρθε η μεγαλύτερη στιγμή στον αγώνα. Οι παίκτες του Λούκας Αλκαράθ βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Σούνας έκανε δύο προσποιήσεις, το σουτ του εν τέλει κόντραρε, με τη μπάλα να φτάνει στον Γιαννιώτα, του οποίου το σουτ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Λοντίγκιν. Στο… ριμπάουντ ο Καραγιάννης βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ και τους «κίτρινους» να χάνουν μεγάλη διπλή ευκαιρία για να πετύχουν το «χρυσό» γκολ.

Οι ακρίτες δεν μπορούσαν να επιτεθούν, με τους Θεσσαλονικείς να αυξάνουν την πίεσή τους. Ωστόσο στη τελευταία πάσα δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες τους, μένοντας μακριά από την «εστία» του Λοντίγκιν. Μάλιστα, η κατοχή υπέρ του Άρη έφτασε και στο 65% υπέρ του, δείγμα της… ανάγκης του να πετύχει κάποιο τέρμα.

Μεγάλη φάση οι «κίτρινοι» δεν έβγαζαν στο δεύτερο μέρος και δεν ήθελε πολύ να γίνουν «μαύρα» τα Χριστούγεννα, αφού στο 82’ ο Ονουάτσι βγήκε τετ-α-τετ απέναντι στον Βελλίδη, με τον τερματοφύλακα του Άρη να κάνει εξαιρετική επέμβαση και να κρατάει το 0-0. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Άρης είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία στο ματς, καθώς ο Γιαννιώτας έκανε άνω-κάτω την άμυνα των φιλοξενούμενων, έδωσε την κατάλληλη στιγμή την πάσα στον Τριανταφυλλάκο, με τον επιθετικό της ομάδας του να πιάνει… αέρα και να χάνει την ευκαιρία για το γκολ, με το 0-0 να μένει ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.







Άρης (Λούκας Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Καζναφέρης, Αγκάνθο (80’ Αγγελούδης), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Καραγιάννης (77’ Τριανταφυλλάκος), Νούνο Κοέλιο (89’ Οικονομόπουλος)

Στον πάγκο: Διούδης, Παντίδος, Τσουκάνης, Ψυχογιός

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Βάλλας, Κομεσίδης, Φλίσκας, Μάνταλος (79’ Μπαξεβανίδης), Γούτας, Μαρίν (71’ Μαρκόφσκι), Μπέρτος, Μαρσελίνιο (64’Πλατέλλας), Ονουάτσι, Ντάνι

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Καζούμπα, Νάκας, Τορομανίδης

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης



πηγή: sport-fm.gr
 

Άνετα η Ουτρέχτη!!

Άνετα η Ουτρέχτη
Μπορεί οι δύο ομάδες να έμειναν στο μηδέν στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο 45λεπτο και πήραν το… πολυπόθητο τρίποντο.

Με τις τελευταίες καλές εμφανίσεις της η Ουτρέχτη έχει καθιερωθεί στο γκρουπ των play-offs. Απο την άλλη, τα αμυντικά προβλήματα της Χέρενφεν κόστισαν στους φιλοξενούμενους , οι οποίοι έμειναν στη 13η θέση.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Ντε Κόγκελ, ο οποίος σκόραρε τα δύο πρώτα τέρματα του αγώνα στο 67’ και 70’ λεπτό. Το γκολ της τιμής (2-1) για τη Χέρενφεν επιτεύχθηκε ύστερα απο εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φινμπογκασόν.

Το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης (3-1) διαμόρφωσε ο Μουλένγκα στο 89’ λεπτό.



πηγή: sport-fm.gr
 

«Σε μια άλλη χρονιά θα ήταν πρώτη η Ατλέτικο»

«Σε μια άλλη χρονιά θα ήταν πρώτη η Ατλέτικο»
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα θεωρεί σπουδαίο αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης εν όψει του αγώνα στο «Καμπ Νου» και τονίζει ότι οι «ροχιμπλάνκος» δεν είναι μόνο ο Φαλκάο.

«Η Ατλέτικο είναι κάτι περισσότερο από τον Φαλκάο, η ομάδα είναι γεμάτη σπουδαίους παίκτες. Δεν έχω καταφέρει να δω όλα τα παιχνίδια τους αλλά η βαθμολογία δε λέει ψέματα. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και είναι μόλις 6 βαθμούς κάτω από εμάς. Σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα ή σε κάποια άλλη σεζόν θα ήταν πρώτοι. Έχουν ξεκινήσει δυνατά και νομίζω ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς», τόνισε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

Ο Βιλανόβα δε θεωρεί ότι το σημερινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είναι διαφορετικό από τα άλλα.
«Είναι όλα σημαντικά. Όσους περισσότερους βαθμούς συγκεντρώσουμε τόσο το καλύτερο. Η ποιότητα του αντιπάλου τους κάνει ένα ισχυρό σύνολο. Είμαι σίγουρος ότι η Ατλέτικο θα μας βάλει δύσκολα», σημείωσε ενώ όσον αφορά το τι παιχνίδι περιμένει σήμερα δήλωσε: «Κατάφεραν να κερδίσουν σε παιχνίδια που ήταν πολύ εύκολο να χάσουν ή να μείνουν στην ισοπαλία, αλλά και εμείς κάναμε το ίδιο. Μου έχει κάνει εντύπωση και το πόσους βαθμούς μάζεψε η Ατλέτικο στο Europa League. Θα έρθουν για να κερδίσουν».

Ο 44χρονος τεχνικός ακόμη δε θέλησε να μπει στη διαδικασία να αναφερθεί αν θα ξεκινήσει τον Νταβίντ Βίγια βασικό στο σημερινό παιχνίδι: «Δεν υπάρχουν παιχνίδια χωρίς σημασία για την Μπαρτσελόνα. Θα αγωνιστούμε με την καλύτερη δυνατή ομάδα. Αυτό το παιχνίδι δε θα χρησιμοποιηθεί για να κρίνουμε την αξία του Βίγια».

Τέλος μίλησε και για τη συνεισφορά του Βίγια αλλά και του Αλέξις Σάντσες , που προσπαθούν να βρουν φέτος το ρόλο τους στην ομάδα: «Τους φέραμε στο σύλλογο γιατί θέλαμε παίκτες που να μπορούν να κρατάνε την μπάλα και να έχουν τη δυνατότητα να έχουν μέτρα με αυτή στα πόδια, καθώς και οι δύο έχουν αυτήν την ικανότητα. Ο Νταβίντ έχει ήδη βελτιωθεί σε αυτό τον τομέα, ενώ ο Αλέξις θέλει ακόμη δουλειά».



πηγή: sport-fm.gr