Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Καλαφατάκης: «Δυστυχώς είμαστε νέα ομάδα»

Καλαφατάκης: «Δυστυχώς είμαστε νέα ομάδα»
Στο γεγονός πως ο ΚΑΟΔ είναι νέα ομάδα και μόνο μέσα από λάθη θα γίνεται καλύτερος, στάθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης, που μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο κόουτς των Δραμινών τόνισε πως έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ενώ αποκάλυψε και τα ρποβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν οι παίκτες του.

«Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που το έδειξε και η τηλεόραση και αυτό ήταν καλό για το άθλημα. Δυστυχώς είμαστε νέα ομάδα και έτσι μέσα από τα λάθη μας μόνο μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Μετά από αυτό το παιχνίδι πιστεύω ότι η νίκη αυτή θα μας δώσει ψυχολογία γιατί η πίεση ήταν μεγάλη. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε στήριξη. Για 39:50’’ είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά τελευταία 10’’ χάσαμε την ψυχραιμία μας» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είχαμε προβλήματα τραυματισμών με τους Μισέλ και Κακαρούδη που έπαιξαν με ένεση σήμερα και τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί βοήθησαν και αυτοί στο να φθάσουμε στη νίκη. Τη νίκη την αφιερώνω εγώ και οι βοηθοί μου στον μεγαλομέτοχό μας και στον υπέροχο κόσμο μας. Είχα πει στα παιδιά ότι λόγω της φιλοσοφίας του προπονητή του ο Άρης θα βελτιώνεται συνεχώς και αποδείχθηκε σήμερα. Να ευχηθώ καλή χρόνια με υγεία σε όλο τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: