Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πουλίδο: «Πικραμένοι με την ισοπαλία»

Πουλίδο: «Πικραμένοι με την ισοπαλία»
Μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι στον Άρη μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ξάνθη (0-0), όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής των «κίτρινων», Ρούμπεν Πουλίδο.

Ο Ισπανός μέσος εκτός αυτού μίλησε για την επανεμφάνισή του στα γήπεδα, αλλά και για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου του Άρη γι’ αυτόν και τους συμπαίκτες του.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Ρούμπεν Πουλίδο μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη:


Για το παιχνίδι με την Ξάνθη:


«Δυστυχώς είμαστε πικραμένοι καθώς η ομάδα μπήκε για να κερδίσει, πάλεψε, έκανε σωστά κάποια πράγματα, ωστόσο η νίκη δεν ήρθε. Πρέπει να κρατήσουμε κάποια πράγματα από το σημερινό παιχνίδι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για μια ακόμα φορά που μας βοήθησε. Είναι ο 12ος παίκτης μας και ελπίζω στο μέλλον να καταφέρουμε να τον κάνουμε χαρούμενο».


Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του:
«Έμεινα έξω για ενάμιση μήνα και από την πλευρά μου προσπάθησα να επανέλθω το συντομότερο δυνατό. Έβγαλα το παιχνίδι παρά τις ενοχλήσεις και νομίζω ότι βοήθησα με την παρουσία μου. Στο σημείο που βρίσκεται η ομάδα οι αυτοθυσίες χρειάζονται προκειμένου να βοηθήσουμε την ομάδα, τους συμπαίκτες μας και να βγάλουμε το σύλλογο από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: