Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Θεοδωρίδης: «Ηθικός αυτουργός ο Αλαφούζος»

Θεοδωρίδης: «Ηθικός αυτουργός ο Αλαφούζος»
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο για τα όσα έγιναν στη Νέα Σμύρνη, για το τέλος του πρώτου γύρου, αλλά και για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική, η οποία «Μας στεναχώρησε. Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δώσαμε 15 ντέρμπι, το είδατε και σήμερα ότι υπήρχε μεγάλη ένταση στο ματς. Η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε. Κάποιος πυροδότησε το παιχνίδι. Μπορούσαμε να βάλουμε 5 γκολ, είχαμε και τρία δοκάρια. Δεν καταλαβαίνω την ένταση. Ο Σπάθας σφύριξε ότι έβλεπε. Εγώ επαναλαμβάνω ότι ηθικός αυτουργός είναι ο κ. Αλαφούζος. Με το παραμικρό τα βάζουν όλοι με τους διαιτητές. Ποια φάση βλέπετε να έκρινε το παιχνίδι;

Πήγαμε καλά στον πρώτο γύρο. Μας στεναχώρησε η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Δεν πρέπει να ξαναγίνει αυτό. Υπήρξαν ματς που παίξαμε καλά και άλλα που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Πρέπει τώρα να κερδίσουμε την Παναχαϊκή και στη συνέχεια να προπονηθούμε σκληρά και να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: