Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

«Σε μια άλλη χρονιά θα ήταν πρώτη η Ατλέτικο»

«Σε μια άλλη χρονιά θα ήταν πρώτη η Ατλέτικο»
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα θεωρεί σπουδαίο αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης εν όψει του αγώνα στο «Καμπ Νου» και τονίζει ότι οι «ροχιμπλάνκος» δεν είναι μόνο ο Φαλκάο.

«Η Ατλέτικο είναι κάτι περισσότερο από τον Φαλκάο, η ομάδα είναι γεμάτη σπουδαίους παίκτες. Δεν έχω καταφέρει να δω όλα τα παιχνίδια τους αλλά η βαθμολογία δε λέει ψέματα. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα και είναι μόλις 6 βαθμούς κάτω από εμάς. Σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα ή σε κάποια άλλη σεζόν θα ήταν πρώτοι. Έχουν ξεκινήσει δυνατά και νομίζω ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς», τόνισε ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα».

Ο Βιλανόβα δε θεωρεί ότι το σημερινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων είναι διαφορετικό από τα άλλα.
«Είναι όλα σημαντικά. Όσους περισσότερους βαθμούς συγκεντρώσουμε τόσο το καλύτερο. Η ποιότητα του αντιπάλου τους κάνει ένα ισχυρό σύνολο. Είμαι σίγουρος ότι η Ατλέτικο θα μας βάλει δύσκολα», σημείωσε ενώ όσον αφορά το τι παιχνίδι περιμένει σήμερα δήλωσε: «Κατάφεραν να κερδίσουν σε παιχνίδια που ήταν πολύ εύκολο να χάσουν ή να μείνουν στην ισοπαλία, αλλά και εμείς κάναμε το ίδιο. Μου έχει κάνει εντύπωση και το πόσους βαθμούς μάζεψε η Ατλέτικο στο Europa League. Θα έρθουν για να κερδίσουν».

Ο 44χρονος τεχνικός ακόμη δε θέλησε να μπει στη διαδικασία να αναφερθεί αν θα ξεκινήσει τον Νταβίντ Βίγια βασικό στο σημερινό παιχνίδι: «Δεν υπάρχουν παιχνίδια χωρίς σημασία για την Μπαρτσελόνα. Θα αγωνιστούμε με την καλύτερη δυνατή ομάδα. Αυτό το παιχνίδι δε θα χρησιμοποιηθεί για να κρίνουμε την αξία του Βίγια».

Τέλος μίλησε και για τη συνεισφορά του Βίγια αλλά και του Αλέξις Σάντσες , που προσπαθούν να βρουν φέτος το ρόλο τους στην ομάδα: «Τους φέραμε στο σύλλογο γιατί θέλαμε παίκτες που να μπορούν να κρατάνε την μπάλα και να έχουν τη δυνατότητα να έχουν μέτρα με αυτή στα πόδια, καθώς και οι δύο έχουν αυτήν την ικανότητα. Ο Νταβίντ έχει ήδη βελτιωθεί σε αυτό τον τομέα, ενώ ο Αλέξις θέλει ακόμη δουλειά».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: