Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πρώτη μέχρι το… τέλος του κόσμου!!

Πρώτη μέχρι το… τέλος του κόσμου
Στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος θα βρίσκεται μέχρι την επόμενη αγωνιστική που είναι στις 22/12 η Ανόρθωση. Μετο... τέλος του κόσμου να είναι μία ημέρα νωρίτερα.

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο κυπριακό πρωτάθλημα η Ανόρθωση, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Πάφου με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

Έτσι, η «Κυρία» θα είναι πρώτη μέχρι το… τέλος του κόσμου, αφού αυτό, σύμφωνα με τους Μάγια θα έρθει στις 21 Δεκεμβρίου, ενώ η επόμενη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος είναι στις 22/12.

Τώρα όσον αφορά στο ματς η Ανόρθωση ήταν εκείνη που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Μία από αυτές εκμεταλλεύτηκε και ο Γιαννάκης Οκκάς, ο οποίος στο 47’ άνοιξε το σκορ δίνοντας το προβάδισμα στην «Κυρία». Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίδρασης στους παίκτες της Πάφου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 93’ ο Ιτζάκι.

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής η Νέα Σαλαμίνα επικράτησε 3-2 του Ολυμπιακού Λευκωσίας στην έδρα της. Σπουδαίο «διπλό» στο γήπεδο της Αγίας Νάπας πήρε η Ομόνοια με σκορ 3-0, ενώ με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα και ο ΑΠΟΕΛ που νίκησε 1-0 το Παραλίμνι.

Η (14η) αγωνιστική:

Σάββατο (15/12)
Νέα Σαλαμίνα- Ολυμπιακός Λευκωσίας 3-2
Πάφος- Ανόρθωση 0-2
Αγία Νάπα- Ομόνοια 0-3
ΑΠΟΕΛ- Παραλίμνι 1-0

Κυριακή (16/12)
Εθνικός Άχνας- Απόλλων Λεμεσού (17:00)
ΑΕΚ Λάρνακας- Άλκη (18:00)
ΑΕΛ- Δόξα Κατοκοπιάς

Η επόμενη (15η) αγωνιστική:
Απόλλων Λεμεσού- ΑΕΚ Λάρνακας
Δόξα Κατοκοπιάς- ΑΠΟΕΛ
Παραλίμνι- Ανόρθωση
Νέα Σαλαμίνα- Πάφος
Ομόνοια- Εθνικός Άχνας
Άλκη- ΑΕΛ
Ολυμπιακός Λευκωσίας- Αγία Νάπα




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: