Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Βάλτε κάμερες στις συνεδριάσεις της λίγκας!!

Αφού το έχουμε πάρει απόφαση ότι δεν υπάρχει θέαμα στο πρωτάθλημα - ένα ντέρμπι της προκοπής έγινε κι αμέσως όλοι μάς το βγάλανε ξινό -, τουλάχιστον να παρουσιάζουν θέαμα τα ΔΣ της λίγκας. «Ντου στα Αποδυτήρια», λοιπόν.
Εγώ ένα πράμα έχω να πω. Αν είναι να τσακώνονται κάθε τρείς και λίγο εκεί στην Σούπερ Λίγκα, ας το κάνουν τουλάχιστον σωστά. Να γίνει ωραία η φτιάξη, όχι έτσι στο χύμα όπως εδώ και τόσα χρόνια.
Κατ’ αρχήν, λοιπόν, θα πρέπει να συμφωνήσουν να υπάρχει απαρτία. Να πηγαίνει αυτοπροσώπως ο Αλαφούζος, να συμμετέχει στις συνεδριάσεις και ο Ιβάν Σαββίδης, τέλος πάντων να μην λείπει κανένας απ’ αυτούς που πραγματικά κουμαντάρουν τις ΠΑΕ. Μόνο έτσι θα γίνει σωστή δουλειά και θα εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ.
Πόσες λέξεις το λεπτό
Δεύτερον. Να παρθεί απόφαση για να υπάρχει πάντα live streaming στα ΔΣ της λίγκας. Να τοποθετηθούν κάμερες για να βγαίνουν στην φόρα αυτούσιοι όλοι οι διάλογοι σε ζωντανή μετάδοση. Κι από το ίντερνετ κι από την τηλεόραση.
Κι όπως οι κάμερες της ΟΥΕΦΑ μετράνε στα γήπεδα πόσα χιλιόμετρα τρέχει ο κάθε παίκτης, έτσι και οι κάμερες στα γραφεία της λίγκας να μετράνε πόσες λέξεις το λεπτό λέει ο κάθε παράγοντας.
Μπόνους τις συνεδριάσεις
Ποιος, λοιπόν, έχει τα δικαιώματα του πρωταθλήματος; Το συνδρομητικό; Μάλιστα. Να παίρνει στο εξής δώρο σαν μπόνους και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των συνεδριάσεων της λίγκας. Άσχημα είναι; Τι να κάνει το κανάλι; Να κάθεται τώρα να βγάζει τη μια ανακοίνωση μετά την άλλη; Είναι δουλειά αυτή;
Και το λέω αυτό επειδή διάβασα τους διαλόγους και στην σημερινή συνεδρίαση, αλλά έχω δει τι γίνεται με παρόμοιες κόντρες στην Σούπερ Λίγκα και στα παλιότερα ΔΣ.
Κόκκινο στην τηλεθέαση
Αφού, λοιπόν, το έχουμε πάρει απόφαση ότι δεν υπάρχει θέαμα στο πρωτάθλημα με το ποδόσφαιρο που βλέπουμε - ένα ντέρμπι της προκοπής έγινε κι αμέσως όλοι μάς το βγάλανε ξινό -, τουλάχιστον θα παρουσιάζουν θέαμα τα ΔΣ της λίγκας. Θα στήνεται από νωρίς όλος ο κόσμος μπροστά στις οθόνες να παρακολουθεί τι θα πει ο ένας παράγοντας και τι θα απαντήσει ο άλλος. Θα κτυπάνε κόκκινο τα μηχανάκια της τηλεθέασης, θα βρεθούν χορηγοί, θα δέσει μια χαρά το γλυκό, σας λέω.
Με ρέφερι
Έτσι πάει. Σε άλλα πρωταθλήματα κλωτσάνε (το τόπι), στην Ελλάδα μιλάνε. Τι να κάνουμε τώρα; Ο καθένας με τις χάρες του. Άμα, μάλιστα, γίνουν οι μεταδόσεις και 3D, τότε θα τρέξει όλος ο κόσμος να αγοράσει τηλεοράσεις. Θα τονωθεί η αγορά.
Και, βέβαια, πάντα σε τσακωμούς και διενέξεις, χρειάζεται και η διαιτησία. Γι’ αυτό, λοιπόν, να δίνει το παρών και ο πρόεδρος της ΚΕΔ. Αυτός θα είναι ο ρέφερι. Και θα έχει δυο μέλη της επιτροπής για πλαϊνούς.
Η καλύτερη διαφήμιση
Από το να καθόμαστε, λοιπόν, στην Ελλάδα να ψάχνουμε συνέχεια γιατί γίνεται δυσφήμηση του ποδοσφαίρου και του πρωταθλήματος, πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να υπάρξει διαφήμιση του προϊόντος. Και ποια καλύτερη απ’ αυτή; Στο φινάλε, εγώ μια πρόταση καταθέτω. Ας γίνουν κι άλλες και βλέπουμε.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: