Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

«Χυδαία αλλοίωση αποτελέσματος»

«Χυδαία αλλοίωση αποτελέσματος»
Η τεχνική ποινή που δέχθηκε αδίκως ο Πάσαλιτς (έχει δεχτεί χτύπημα από τον Μπένα που είναι στον πάγκο του ΚΑΟΔ) στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης του Άρη με την ομάδα της Δράμας, εντέλει έκρινε σε βάρος των ‘κίτρινων’ και την τύχη της αναμέτρησης. Η ΚΑΕ Άρης, με ανακοίνωσή της εξέφρασε την αγανάκτησή της για την διαιτησία του Γκόντα και έκανε λόγο για χυδαία και ωμή αλλοίωση αποτελέσματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Το βράδυ του Σαββάτου της 15ης Δεκεμβρίου, η Ελληνική μπασκετική κοινή γνώμη παρακολούθησε ζωντανά από τους τηλεοπτικούς δέκτες και το τρίτο κανάλι της ελληνικής τηλεόρασης, την πιο χυδαία και ωμή αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα μπάσκετ.

Κάποιος διαιτητής ονόματι Γκόντας, τυγχάνει να είναι ο ίδιος που "εκτέλεσε" εν ψυχρώ τον ΑΡΗ προ διετίας στην Πυλαία στον αλήστου μνήμης αγώνα των... "κεκλεισμένων θυρών", 2.2 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ, αποφάσισε να στερήσει από την ομάδα μας την νίκη. Με μια διαιτητική απόφαση - κόλαφο που αποτελεί ύβρη για τον ιδρώτα των παικτών μας, τους χιλιάδες φιλάθλους μας, αλλά και την ίδια την Ιστορία του ΑΡΗ.

Δεν χρειάζεται να μπούμε στην διαδικασία ανάλυσης της φάσης με πρωταγωνιστή τον αθλητή μας, Μοχάμεντ Πάσαλιτς, ο οποίος δέχθηκε την τεχνική ποινή της ντροπής. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τον κανόνα της "δράσης και της αντίδρασης". Δεν χρειάζεται να μπούμε καν στον κόπο να αναφέρουμε αν και ποιοι παίκτες ενεπλάκησαν στο επεισόδιο της επίμαχης φάσης. Οι μόνοι που δεν είδαν τον... μαινόμενο Μισέλ και τους παίκτες από τον πάγκο του ΚΑΟΔ που μπήκαν στο γήπεδο ή κλωτσούσαν διαφημιστικές πινακίδες, μόλις η ομάδα μας πέτυχε το νικητήριο (ναι, νικητήριο) καλάθι του αγώνα, ήταν ο διαιτητής ονόματι Γκόντας και οι δυο "συνεργοί" του.

Σαν Διοίκηση της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έχουμε αναλάβει τις ευθύνες που μας αναλογούν απέναντι στην ομάδα μας και το ίδιο το άθλημα. Καιρός να το κάνουν και οι αρμόδιοι θεσμοθετημένοι φορείς του αθλήματος. Καλούμε την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και την ίδια την Ε.Ο.Κ να πάρουν την σφυρίχτρα και να στείλουν στο σπίτι του, τον "επικίνδυνο" για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος, Γκόντα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Τέλος, θα θέλαμε να (ξανά)στείλουμε και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και κυρίως, σε όλους όσους επενδύουν στην συρρίκνωση της ομάδας μπάσκετ του ΑΡΗ: Κύριοι, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο Αυτοκράτορας, αργά ή γρήγορα, θα επιστρέψει στον θρόνο του.

ΥΓ. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον ΚΑΟΔ για τη φιλοξενία του, την οποία και υπόσχεται να ανταποδώσει στο εντός έδρας παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και τα όποια διαιτητικά λάθη δεν πρόκειται να διαταράξουν τις σχέσεις των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: