Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!!

Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο
Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της η Κλαμπ Μπριζ νίκησε εντός έδρας την Μονς 2-0 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Χουάν Γκαρίδο πέτυχε άλλη μία νίκη, την τρίτη στην σειρά, με αποτέλεσμα να συνεχίσει την «αναρρίχησή» του στον βαθμολογικό πίνακα της Jupiler League.

Η Μπριζ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, με αποτέλεσμα να πάρει «κεφάλι» στο σκορ με τον Μπάκα στο 32’. Η ομάδα του Γκραρίδο μπορεί να μην έπιασε την απόδοση της προηγούμενης αγωνιστικής όταν και σκόραρε επτά τέρματα, όμως ακόμη και έτσι οι η εστία της απειλήθηκε ελάχιστες φορές. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90’ ο Λεστίν.

Στα υπόλοιπα ματς της ίδιας αγωνιστικής η Σταντάρ Λιέγης επικράτησε εκτός έδρας της Μαλίν με 2-0, ενώ η Σαρλερουά νίκησε στο γήπεδό της την Γκέρμιναλ 1-0. Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Λόκερεν και την Γάνδη, αφού αναδείχτηκαν ισόπαλες 2-2, ενώ 1-1 ήρθε η Λιρς με την Σερκλ Μπριζ. Σπουδαίο εντός έδρας «τρίποντο» πήρε η Μπέβερεν με 1-0 απέναντι στην Κόρτραϊκ.

Η (20η) αγωνιστική

Σάββατο (15/12)
Σαρλερουά- Γκέρμιναλ 1-0
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Γκενκ
Λόκερεν- Γάνδη 2-2
Μαλίν- Σταντάρ Λιέγης 0-2
Λιρς- Σερκλ Μπριζ 1-1
Μπέβερεν- Κόρτραϊκ 1-0

Κυριακή (16/12)
Κλαμπ Μπριζ- Μονς
Άντερλεχτ- Λέουβεν

Η επόμενη (21η) αγωνιστική:

Σταντάρ Λιέγης- Κλαμπ Μπριζ
Γκενκ- Άντερλεχτ
Γάνδη- Σαρλερουά
Γκέρμιναλ- Μαλίν
Λέουβεν- Λιρς
Κόρτραϊκ- Λόκερεν
Μονς- Ζούλτε Βάρεγκεμ
Σερκλ Μπριζ- Μπέβερεν



πηγή: gazzetta.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: