Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ατρόμητη ΑΕΚ!

Ατρόμητη ΑΕΚ
Μια ΑΕΚ χωρίς φόβο, αλλά με… πάθος ελπίζουν ότι θα δουν οι φίλοι της στο ματς με τον Ατρόμητο.

Στις απουσίες της «Ένωσης» προστέθηκε ο Μπουγαΐδης και στα σχέδια του Λίνεν προστέθηκε ξανά ο Κατίδης.

Ανεξάρτητα από κάθε άλλη δραστηριότητα στον πλανήτη ΑΕΚ (είτε αυτή αφορά την κατάληψη στα Σπάτα, είτε τη διοικητική αδράνεια, είτε τη μεταγραφική δραστηριότητα που παρόλα αυτά υπάρχει) το μόνο που σκέφτεται η «Ένωση» είναι η νίκη με τον Ατρόμητο. Όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους (μιας και μπορεί να τη βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη). Αλλά και για ψυχολογικούς -προκειμένου να κάνει ήρεμη γιορτές και να δει πώς θ’ αντιμετωπίσει όλα τα μέτωπα που έχει ανοιχτά.

Στην προσπάθεια λοιπόν να πάρει το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην ομάδα του Μπάγεβιτς, η ΑΕΚ ήταν γνωστό πως δεν θα έχει διαθέσιμους τους Φέτση (τιμωρημένο) και Λαγό (τραυματίας). Στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου ωστόσο διαπιστώθηκε ότι το ίδιο θα ισχύσει και με τον Μπουγαΐδη, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι, δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα και αποκλείστηκε από την αποστολή.

Κατά τ’ άλλα, οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν. Του έδωσαν, δε, τη δυνατότητα να δοκιμάσει ένα νέο σχηματισμό (4-1-2-3) ενόψει του αυριανού ματς και να φανερώσει τις προθέσεις του για τη βασική ενδεκάδα.

Αυτές που δείχνουν ότι θα επιστρέψουν οι Γιάγκο και Βλάχος (ο πρώτος σε θέση στόπερ δίπλα στον Κουτρουμπή και ο δεύτερος στα δεξιά της άμυνας) ενώ στ’ αριστερά θα μετατεθεί (μετά το ανεπιτυχές πείραμα με τον Κοτσαρίδη) ο Κοντοές.

Σε ρόλο καθαρού αμυντικού χαφ προορίζεται ο Κορδέρο, ενώ ο Κατίδης θα ξαναπάρει φανέλα βασικού -αλλά ως εσωτερικός μέσος μαζί με τον Γκερέιρο και όχι ως φουνταριστός. Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Λίνεν, εξάλλου, σ’ αυτή τη θέση θα μείνει ο Παυλής, τον οποίο θα πλαισιώνουν από τα άκρα οι Φουρτάδο (αριστερά) και Φούντας (δεξιά).

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Κοτσαρίδης, Σταματής, Φουρτάδο, Φούντας, Β. Βλάχος, Αρκούδας, Γροντής, Τσούπρος, Κουτρουμπής.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: