Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

«Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

«Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»
Σίγουρος πως οι παίκτες του μπορούν να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Άρη αν πιστέψουν στους εαυτούς τους, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ωστόσο, ο προπονητής της ακριτικής ομάδας υπογράμμισε πως για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι απέναντι στους Θεσσαλονικείς, όπως έκαναν και απέναντι στον Πανιώνιο την προηγούμενη αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην κάμερα της Nova:

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Έχουμε καλή ψυχολογία. Έχει έρθει και η αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν μετά το μεγάλο σκορ με τον Πανιώνιο. Τα παιδιά αρχίζουν και πιστεύουν στους εαυτούς τους και περιμένω καλύτερη συνέχεια. Το σημαντικό είναι η ομάδα να παρουσιάζει το καλύτερο πρόσωπο. Ο κάθε παίκτης να φτάσει στο 100% και αν γίνει αυτό θα έρθουν τα αποτελέσματα».


Για τον αγώνα κόντρα στον Άρη:

«Στόχος μας είναι να παίξουμε όσο καλύτερα. Θα ήταν ό,τι καλύτερο να μη δεχτούμε γκολ από τον Άρη. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες γιατί είμαστε χαμηλά στη βαθμολογία. Έχω πει στους παίκτες μου να μη σκέφτονται τα αποτελέσματα, να μπαίνουν για να κάνουν αυτά που έχουμε πει και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Στο τελευταίο παιχνίδι παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο ο Άρης. Είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Εμείς ετοιμαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι ο κόσμος θα δει ένα καλό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι με ένταση, πάθος και μαρκαρίσματα. Να διατηρήσουμε ένα καλό τέμπο για να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα κάνουμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: