Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ζαρντίμ: «Μας βοήθησε η είσοδος του Μήτρογλου»

Ζαρντίμ: «Μας βοήθησε η είσοδος του Μήτρογλου»
Στην είσοδο του Κώστα Μήτρογλου απέδωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ την αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού στη νίκη (2-1) επί του Πανιωνίου. Ακόμη δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση για τον Πίνο, είπε στη συνέχεια.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως ο υπό-δοκιμή Κολομβιανός μέσος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως μπορεί να αποτελέσει μία καλή λύση στο μέλλον στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ:

Για τη νίκη: «Στο πρώτο μέρος είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπορέσαμε να πλησιάσουμε την αντίπαλη περιοχή. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ακόμα τον έλεγχο. Η είσοδος του Μήτρογλου μας βοήθησε. Με τον Μήτρογλου πλησιάσαμε πιο πολύ στην αντίπαλη περιοχή. Είχαμε πια 2 με 3 παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Αυτή ήταν η διαφορά μας σε σχέση με το πρώτο μέρος. Ήμασταν πιο καλοί σε στάση και συμπεριφορά συγκριτικά με το πρώτο ημίχρονο. Έτσι πλησιάσαμε πιο πολύ τον αντίπαλό μας και στο τέλος νικήσαμε».

Για τις διακοπές του αγώνα και τις αντιδράσεις των οπαδών: «Πιστεύω ότι ίσως εκείνη η στιγμή που μιλάμε δεν υπήρχε τόσο μεγάλη ασφάλεια στον αγώνα. Επετράπη σε έναν οπαδό να μπει μέσα. Όταν αποκαταστάθηκε η ασφάλεια ο αγώνας άρχισε πάλι. Η ασφάλεια είναι απαραίτητη για όλους τους επαγγελματίες. Πρέπει να υπάρχει κατάλληλη ασφάλεια για όλους».

Για το ματς με την Παναχαϊκή: «Θα πάμε στο παιχνίδι αυτό με τον σκοπό που έχουμε πάντα. Αυτός είναι να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο σκοπός που δουλεύουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές αλλαγές. Έχουμε τραυματισμούς και απουσίες. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

Για τον Πίνο και το εάν θέλει ενίσχυση ο Ολυμπιακός: «Οι μεταγραφές δεν γίνονται πάντα ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα. Γίνονται και για άλλους λόγους. Δεν μπορούμε να ξέρουμε το τι θα γίνει. Αυτά είναι εσωτερικά θέματα. Ο Πίνο είναι ένας νέος παίκτης που έχει ποιότητα και ο οποίος μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Παίζει με πολύ μεγάλη ένταση και είναι σε θέση να μας βοηθήσει στο μέλλον».

Για το τι εννοεί για τους άλλους λόγους: «Ότι δεν εξαρτάται πάντα από τις άμεσες ανάγκες μίας ομάδας το να κάνουμε μία μεταγραφή. Εννοώ ότι μπορούμε να πάρουμε παίκτη ή παίκτες τον Γενάρη και να τους χρησιμοποιήσουμε πιο μετά. Να τους εντάξουμε για παράδειγμα το καλοκαίρι στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: