Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Και η Πόρτο το χαβά της…!!

Και η Πόρτο το χαβά της…
Ο προέδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που τη θέλουν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νεαρού αμυντικού της Κλαμπ Αμέρικα, Ντιέγκο Ρέγιες.

Είναι γνωστή η τακτική των «δράκων» να ανακαλύπτουν νεαρούς ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική σε πολύ χαμηλή τιμή και στη συνέχεια να τους «μοσχοπουλάνε».

Ο 20χρονος Μεξικανός έχει κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στο σύλλογο του και στη εθνική της χώρας τους και θεωρείται θέμα χρόνου να πάρει μεταγραφή για κάποιο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Και ενώ η Τσέλσι και η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρονται επίσης, η Πόρτο και η Μπενφίκα έχουν το προβάδισμα για την απόκτηση του, σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο.

Ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα παραδέχθηκε ότι οι «δράκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του ταλαντούχου αμυντικού.

«Είναι καλός παίκτης και εμείς ενδιαφερόμαστε πάντα για καλούς παίκτες», τόνισε στους δημοσιογράφους μετά την αναβολή του χθεσινού αγώνα με τη Σετουμπάλ.

Σύμφωνα με την O Jogo η Πόρτο έχει έρθει ήδη σε επαφή με την Κλαμπ Αμέρικα, καθώς επιδιώκει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ντιέγκο Ρέγες αποτέλεσε βασικός στέλεχος στην εθνική ομάδα του Μεξικού κάτω των 23, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου , παίρνοντας μέρος και στα 6 παιχνίδια της διοργάνωσης. Ακόμη είχε και τρεις συμμετοχές με το Μεξικό στο Κόπα Αμέρικα του 2011.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: