Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

«Ανέτοιμος ο Μπουμσόνγκ»

«Ανέτοιμος ο Μπουμσόνγκ»
Μόνο αγωνιστικοί ήταν οι λόγοι που ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Βέροια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τοποθετήθηκε με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ξεκαθαρίζοντας πως οι λόγοι αποκλεισμού του Γάλλου στόπερ, είναι καθαρά αγωνιστικοί. Κάτι που έρχεται να διαψεύσει πως ο παίκτης παρουσιάστηκε αδιάφορος στην προπόνηση των «πρασίνων».

Αναλυτικά:

«Με αφορμή δημοσιεύματα και "ερμηνείες" για τη μη συμπερίληψη του Μπουμσόνγκ στην αποστολή για τη Βέροια θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι ο ποδοσφαιριστής όχι μόνο προπονήθηκε κανονικά, αλλά μου εξέφρασε και την επιθυμία του να ταξιδέψει με την ομάδα και να αγωνιστεί. Αποφάσισα να μην τον συμπεριλάβω στην αποστολή γιατί έκρινα πως ήταν ανέτοιμος αγωνιστικά».

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Βέροια –πέραν του Μπουμσόνγκ- έμειναν και οι Πίντο, Ταμπάκης, Φουρλάνος, Κουσίδης, Δώνης και Μαρινάκης.

Οι πιθανοί έντεκα του Χουάν Ρότσα: Καρνέζης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Μαρίνος, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος, Μαυρίας, Τοτσέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: