Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Αραβίδης: «Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, αλλά…»

Αραβίδης: «Ικανοποιημένοι από την προσπάθεια, αλλά…»
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Πανιωνίου απέναντι στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος μίλησε και την συγκομιδή της των «κυανέρυθρων» στον πρώτο γύρο.

Ωστόσο, υπογράμμισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω στην αναμέτρηση με τους νταμπλούχους Ελλάδας, αλλά και για τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η ομάδα της Νέας Σμύρνης στην Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Αραβίδης μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Νομίζω ότι μπήκαμε εντελώς διαφορετικά στο σημερινό παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα. Είχαμε έναν σκοπό, δουλεύαμε όλη την εβδομάδα για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον αντίπαλο. Αυτόν τον στόχο σήμερα τον πετύχαμε και κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας».

Για τη θέση που έπαιζε ο Οκόγιε:

«Ήταν εντολή για να μπορέσουμε να παίξουμε κοντά, κάτι που μας έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα το χρειαζόμασταν περισσότερο απέναντι σε έναν αντίπαλο, που ήταν πιο επιθετικός. Το καταφέραμε, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε».

Για τον απολογισμό του πρώτου γύρου:

«Πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να έχουμε μαζέψει περισσότερους πόντους. Και εγώ και οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό τιμ είμαστε ικανοποιημένοι για την προσπάθεια, αλλά υπάρχει μια πικρή γεύση επειδή θα μπορούσαμε να έχουμε μερικούς ακόμα βαθμούς. Δεν έχει επιτευχθεί ο στόχος ακόμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: