Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Κάρολ: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»

Κάρολ: «Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό»
Την επιθυμία να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού, εξέφρασε ο Ρόι Κάρολ μετά τη νίκη (2-1) επί του Πανιωνίου.

Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του είναι ευτυχισμένοι που βρίσκονται στην Ελλάδα, για να προσθέσει πως θα ήταν χαρούμενος να κλείσει την καριέρα του, αγωνιζόμενος στους «ερυθρόλευκους».

«Δεν μπορώ να πω πως ήταν μία δύσκολη νίκη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, στο οποίο είχαμε πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να σκόραραν πρώτοι οι αντίπαλοί μας, αλλά στη συνέχεια έκατσαν πίσω. Κάναμε ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή, αλλά τα τελειώματά μας ήταν άσχημα. Είχαμε τρία με τέσσερα δοκάρια. Ήταν άλλη μία σημαντική νίκη, γιατί έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους μας και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι», δήλωσε αρχικά ο Ρόι Κάρολ και πρόσθεσε:

«Από την πλευρά μου θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, για να διατηρούμε το αήττητο. Δουλεύω για να γίνω καλύτερος, αλλά μέχρι στιγμής ό,τι έχουμε καταφέρει είναι έργο όλης της ομάδας. Είναι ένα σύνολο και όταν δουλεύει καλά, έρχονται και τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το αν επιθυμεί να παραμείνει στον Ολυμπιακό, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι: «Σίγουρα θα ήταν θετικό να παραμείνω. Το θέλω. Είμαι σε μία σπουδαία ομάδα, όπου παίζω κάθε αγωνιστική και είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο. Η οικογένειά μου ευτυχισμένη στην Ελλάδα, το ίδιο και εγώ. Είναι κάτι που θα διευθετηθεί στο μέλλον και θέλω να συνεχίσω να παίζω εδώ».

Για το αν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό: «Σίγουρα αυτό θα ήταν σημαντικό εάν γινόταν. Έχω αλλάξει πολλές ομάδες στην καριέρα μου, αλλά αυτή τη στιγμή θα ήθελα να έκλεινα την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ».

Τέλος, η ευχή του για το νέο χρόνο: «Καλά Χριστούγεννα και καλή πρωτοχρονιά σε όλο τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: