Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πικρή γεύση για τον «Ελέ»!

Πικρή γεύση για τον «Ελέ»
Παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό, γι’ αυτό και μένει πικρία στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο τεχνικός του «Ιστορικού» αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία. «Να δούμε τι θα γίνει για την ενίσχυση της ομάδας», υποστήριξε για τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος:

Για τον αγώνα: «Μας αφήνει πικρή γεύση η ήττα από τον Ολυμπιακό. Κάνανε μεγάλη προσπάθεια τα παιδιά. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Το παιχνίδι αυτό, όμως, μας άφησε και πολλά προβλήματα. Ο Κουλουχέρης έπαθε θλάση και έχουμε μείνει με έναν στόπερ. Ο Ρόβας φεύγει και θα δούμε τι θα γίνει στον δεύτερο γύρο. Να δούμε τι θα κάνουμε και με την ενίσχυση της ομάδας.

Για την συμμετοχή του Ρόβα στο ματς: «Ο Βασίλης μου ζήτησε ο ίδιος ότι ήθελε να παίξει και να χαιρετήσει τον κόσμο του Πανιωνίου. Εγώ έκρινα πως με αυτά που έχει προσφέρει το δικαιούταν αυτό. Είναι σίγουρα μεγάλο το κενό που αφήνει. Η ουσία είναι ότι πρέπει να βρούμε λύσεις τώρα. Να σταθώ και σε κάτι ακόμα. Ο Κουλουχέρης έπαιζε από το πρώτο ημίχρονο με θλάση και μου είπε στο ημίχρονο να μείνει στο παιχνίδι όσο το τέλος. O Ρόκας είχε ένα τράβηγμα. Να δούμε τι θα γίνει και με το θέμα της αδειοδότησης για τις μεταγραφές της ομάδας».

Για την ομάδα του: «Η καθημερινότητα με τα παιδιά και αυτό που χτίζουμε με έχει απορροφήσει μόνο. Δεν είδα τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία και όσα έζησα με τον Ολυμπιακό. Έχω δεθεί πάρα πολύ με αυτά τα παιδιά και αυτοί με ενδιαφέρουν μόνο».

Για την διαιτησία: «Δεν έχω σχολιάσει καθόλου έως τώρα την διαιτησία και δεν θέλω να το κάνω ούτε τώρα. Άλλωστε όλα αυτά υπερβαίνουν τον προπονητή».

Για το προσεχές ματς με τον Φωστήρα: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι με τον Φωστήρα. Ξέρω τι σημαίνει για τον κόσμο του Πανιωνίου το Κύπελλο θα τα δώσουμε όλα να τα καταφέρουμε. Πρώτος στόχος παραμένει η παραμονή της ομάδας, η οποία θα έρθει με μεγάλη μάχη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: