Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

«Οπωσδήποτε νίκη με Ξάνθη»

«Οπωσδήποτε νίκη με Ξάνθη»
Τη νίκη πάση θυσία στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη θέλουν στον Άρη, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο ποδοσφαιριστής των «κίτρινων», Μιχάλης Γιαννίτσης.

Ο νεαρός παίκτης του συλλόγου της Θεσσαλονίκης μίλησε για την κρισιμότητα της αναμέτρησης απέναντι στους ακρίτες, για τη ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στην Καλλιθέα, αλλά και για τη συνεργασία του με τον νέο προπονητή της ομάδας, Λούκας Αλκαράθ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γιαννίτσης στην κάμερα της Nova:


Για το ματς με την Ξάνθη στο πρωτάθλημα και εκείνο με την Καλλιθέα στο Κύπελλο:

«Περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι με την Ξάνθη. Σίγουρα, με την Καλλιθέα κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Βέβαια, δεν έχει τελειώσει τίποτε. Υπάρχει και η ρεβάνς, μέσα στην έδρα μας όπου θα τα παίξουμε όλα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Από εκεί και πέρα, κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με την Ξάνθη, τους τρεις βαθμούς και οπωσδήποτε μια καλή εμφάνιση».

Για τη συνεργασία του με τον νέο προπονητή:


«Σίγουρα, θέλει να περάσει τα δικά του στοιχεία όπως και κάθε προπονητής. Μέχρι στιγμής, η συνεργασία είναι πολύ καλή. Δουλεύουμε πάρα πολύ πάνω στην τακτική και στις αδυναμίες που έχει εντοπίσει ο ίδιος μέχρι στιγμής».

Για την αναμέτρηση με την Ξάνθη:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να ανασάνουμε λίγο και να ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις και να κλείσουμε έτσι, με τον καλύτερο τρόπο, τον πρώτο γύρο. Το παιχνίδι Κυπέλλου το αφήνουμε πίσω. Έτσι πρέπει. Το μόνο που κοιτάμε τώρα είναι το παιχνίδι με την Ξάνθη, τελείωσε το ματς με την Καλλιθέα αλλά βέβαια δεν έχει τελειώσει το θέμα πρόκριση σε καμία περίπτωση, θα περιμένουμε και τη ρεβάνς αφού θα έχει τελειώσει το παιχνίδι με την Ξάνθη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: