Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ζήτησε συγγνώμη ο Φελαϊνί!!

Ζήτησε συγγνώμη ο Φελαϊνί
Ο Μαρουάν Φελαϊνί απολογήθηκε δημόσια για το χτύπημα στον Ράιαν Σόουκρος στην ισοπαλία (1-1) της Έβερτον με τη Στόουκ. Στην επίσημη δήλωσή του στην ιστοσελίδα των «ζαχαρωτών», τόνισε ότι: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αυτό που έκανα. Ήταν κάτι αντιεπαγγελματικό που δεν μου αρμόζει».

Ο Βέλγος μέσος, σε στιγμή που δεν συγκράτησε τον εκνευρισμό του στο παιχνίδι του «Μπριτάνια», χτύπησε τον αντίπαλό του, χωρίς όμως να το αντιληφθεί ούτε ο διαιτητής, αλλά ούτε και ο επόπτης, είδαν τίποτα.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό που θέλει την FA να παρεμβαίνει και να τιμωρεί τον ποδοσφαιριστή για την αντιαθλητική του κίνηση, με τον ίδιο, να απολογείται δημόσια για αυτό που έκανε.

«Ζητώ ειλικρινή συγγνώμη από τον Ράιαν Σόουκρος, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς της ομάδας. Όλη την ώρα υπήρχαν σπρωξίματα και τραβήγματα μέσα στην περιοχή της Στόουκ και αισθάνθηκα ότι δεν είχαμε την παραμικρή προστασία από τους διαιτητές. Δεν έπρεπε όμως να αντιδράσω έτσι. Οφείλω να απολογηθώ. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αυτό που έκανα. Είμαι πολύ απογοητευμένος που έχασα τη συγκέντρωσή μου και αντέδρασα με αυτό τον τρόπο. Ήταν κάτι αντιεπαγγελματικό που δεν μου αρμόζει» ανέφερε ο Μαρουάν Φελαϊνί σε δήλωσή του, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: