Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ζητείται ξανά νίκη, stop!!

Ζητείται ξανά νίκη, stop
Στη νίκη κόντρα στην Μπράγκα πριν τέσσερις αγωνιστικές έμεινε η Σπόρτινγκ και νόμιζε από τότε πως ξανάγινε ξαφνικά υπερομάδα…

Τα «λιοντάρια» ήρθαν ισόπαλα 1-1 στην έδρα της Νασιονάλ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστική της Superliga και έμειναν στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, έξι βαθμούς πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο Europa League και τρεις από τις δύο θέσεις που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία, με ένα ματς περισσότερο από τις ομάδες που διεκδικούν Ευρώπη και παραμονή, έχοντας να γνωρίσουν τη χαρά της νίκης εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και το 1-0 επί της Μπράγκα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε».

Αντίθετα, η ομάδα της Μαδέιρα βρίσκεται ακριβώς στην ίδια θέση με τους κυπελλούχους Ευρώπης του 1964, έχοντας, όμως ως βασικότερο στόχο την παραμονή στην κατηγορία.

Το ματς δε διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Ιζαελ στο 25’ και τους πρωτευουσιάνους να ισοφαρίζουν στο 69’ με τον Σοάρες.


Η σύνθεση της Σπόρτινγκ: Ρουί Πατρίτσιο, Σέντριτς, Ξαντάο, Ντιέι, Ινσούα, Γκέλσον, Ελίας, Λαμπιάντ (57’ Βιόλα), Πράνιτς (78’ Γέφρεν), Καπέλ, Φαν Φολσφίνκελ


Έχασε την ευκαιρία να βρεθεί, έστω και προσωρινά, στην τρίτη θέση η Ρίο Αβε, που έχασε με 3-1 στην έδρα της Μπέιρα Μαρ, που βρέθηκε ένα βαθμό πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

«Έβγαλαν τα μάτια τους» Ολιανένσε και Ζιλ Βιθέντε, αφού με το 2-2 στην έδρα της πρώτης δεν απομακρύνθηκε καμία από τις τελευταίες θέσεις.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: