Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΟRIGINAL: «Όλα τώρα αρχίζουν»

ΟRIGINAL: «Όλα τώρα αρχίζουν»
Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τον κόσμο της ΑΕΚ για τις επαφές που είχε κατά την διάρκεια της πρώτης μέρας της κατάληψης των γραφείων της ΠΑΕ στα Σπάτα, εξέδωσε η «ORIGINAL».

Σε αυτήν τονίζει ότι είναι δίπλα σε όποιον πραγματικά ενδιαφέρεται για την αγορά της ομάδας και προειδοποιεί «όσους αναζητούν άλλοθι ότι τα χειρότερα έρχονται».

Επιπλέον, με ένα… αιχμηρό υστερόγραφο προς τον Γιώργο Κιντή, οι οργανωμένοι οπαδοί της Ένωσης τον καλούν να δώσει το «παρών» και να μιλήσει στην κατάληψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ORIGINAL

«Το πρώτο 24ωρο στα Σπάτα πέρασε και βρήκε δίπλα μας πολύ κόσμο να την αγκαλιάζει. Το κάλεσμά μας όμως είναι διαρκές και περιμένουμε δίπλα μας όλους τους αγνούς ενωσίτες!!! Έως αυτή τη στιγμή έχουν συμβεί τα εξής:

Μιλήσαμε στους παίκτες και το προπονητικό team εκφράζοντας τους για άλλη μια φορά τη συμπαράσταση μας προς αυτούς και το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ !!

Συναντηθήκαμε με τον "πρόεδρο" Ανδρέα Δημητρελο που για ακόμη μια φορά μας εξήγησε την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ και τις τραγελαφικές καταστάσεις που μας οδηγούν ακόμη και τώρα στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !!

Ο επόμενος που εμφανίστηκε στο κάλεσμα μας ήταν ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Κώστας Παπαδημητρίου, ο οποίος με τη σειρά του αναφέρθηκε στη διαρκή απαίτηση του (ως ερασιτεχνική) να εξηγήσει η ΠΑΕ την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της σε θέματα οικονομικών δαπανών (έξοδα μεταγραφών, συμφωνίες προμηθευτών κτλ.).
Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Supporters Αβραάμ Κασνακιδη.... Να δούμε τι εχει να μας πει κι αυτός για τη σωτηρία της ΑΕΚ !!

Επίσης αναμένουμε τον Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος δεσμεύτηκε να έρθει να μας συναντήσει, καθώς και τον Θεμιστοκλή Νικολαίδη που στην προ ημερών συνάντησή μας, συμφώνησε να ειναι παρόν σε οποιαδήποτε κίνησή μας για το καλό της ΑΕΚ.
Στόχος μας είναι να καταστήσουμε σαφές προς όλους τους ενδιαφερόμενους για την αγορά της ΠΑΕ ότι είμαστε δίπλα τους! Σε όσους θέλουν μέσω των ευφημερων "σωτήρων" να βρουν ένα ακόμη άλλοθι κερδίζοντας ακόμη χρόνο, απλά να τους πούμε ΜΟΝΟ ΕΝΑ..... ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Κυριακή στη 13.00 το μεσημέρι καλούμε τον κόσμο να συγκεντρωθεί στα Σπάτα και σαν μια οικογένεια να συνοδευσουμε το πούλμαν της ΑΕΚ στην αναγέννησή της!

ΥΓ: Προς Κιντή Γιωργάκη

Τα επιλεκτικά τηλεφωνήματα και οι δακρυβρεχτες ανακοινώσεις του πλέον δεν τρομάζουν κανέναν και μόνο γέλια μας φέρνουν!!!! Η κατάληψη σε περιμένει!! Είμαστε εδώ να ακούσουμε κι εσένα!!!!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..... ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ !!!
ORIGINAL 21»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: