Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Βάζουν αυτογκόλ και πανηγυρίζεις; Απαράδεκτος!!

Ο Νίκος Αλέφαντος τα βάζει με τον Ζαρντίμ, που έκανε παγκίτη τον καλύτερο παίκτη και πανηγυρίζει στα αυτογκόλ. Ποιος πηδάει στο ταβάνι και ποιος πνίγεται στο πέλαγος; Οι απαντήσεις στον sportdog...Τι πράγμα ήταν αυτό; Στο α’ ημίχρονο ήταν πολύ κακός ο Ολυμπιακός. Και έφαγε ένα γκολ που ανέδειξε αυτό που έχω πει επανειλημμένως για τον Κοντρέρας. Καλός σε μικρούς χώρους, αλλά στο ανοιχτό πέλαγος όταν τον βρουν εκτίθεται. Του έδωσε σακούλα ο Αραβίδης. Όσο για την ισοφάριση του Ολυμπιακού, ήταν ένα απίθανο τσαρούχι του Σπυρόπουλου με το καλάμι, που ήθελε να διώξει τη μπάλα μπροστά αλλά την έστειλε πίσω στα δίχτυα της ομάδας του! Και αυτόν τον παίκτη λέει τον κοιτάει για μεταγραφή ο Ολυμπιακός. Τι να πω...

Παρένθεση, ο Κατσουράνης ήταν η καλύτερη λύση για τον ΠΑΟΚ. Ο παίκτης θα αλλάξει περιβάλλον και πιστεύω ότι θα ανέβει, είναι παίκτης που δεν είχε ο ΠΑΟΚ. Έχει και κίνητρο την Εθνική ομάδα, θα παίρνει και τα λεφτά του. Μπορεί να βοηθήσει ακόμα και στο γκολ τον ΠΑΟΚ απ’ τον άξονα. Εγώ δεν πιστεύω ότι πρέπει να παίξει σέντερ μπακ. Εντάξει το μυαλό, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να φέρει με μεταγραφή μία στοπεράρα. Αν μετά τον Κατσουράνη ο ΠΑΟΚ βρει και μία στοπεράρα, θα ενισχυθεί πολύ και θα είναι το μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη θέση.


Να καταλάβει πως ο Ολυμπιακός δεν είναι Μπράγκα

Επιστροφή στον Ολυμπιακό τώρα. Η πλευρά Μανιάτη, Μασάντο δεν λειτουργεί, αργή πτέρυγα, γενικώς το κέντρο είναι αργό, και με ένα κυνηγό μπροστά μόνο τον Τζιμπούρ δεν κινιόταν τίποτα, άνετα έδιωχνε η άμυνα του Πανιωνίου. Ανάπτυξη καθόλου, τακτική καθόλου, περίμεναν μήπως κάνει καμία ενέργεια ατομική παίκτης του Ολυμπιακού να λυτρωθούν. Αν δεν ερχόταν το απίθανο αυτογκόλ του Πανιωνίου, δεν πιστεύω ότι θα έχανε ο Πανιώνιος.

Δεν έχουμε δει μπάλα φέτος. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, ο Ολυμπιακός ο φετινός δεν μας έχει ευχαριστήσει. Ο Ζαρντίμ πρέπει να καταλάβει ότι εδώ είναι Ολυμπιακός, εδώ υπάρχει κόσμος μαθημένος να βλέπει μπάλα, δεν είμαστε Μπράγκα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού γουστάρει να βλέπει μπάλα. Αυτό το αδύναμο πρωτάθλημα έχω πει απ’ τις αρχές ότι θα το πάρει ο Ολυμπιακός αήττητος, αλλά μπάλα δεν βλέπουμε.

Είναι απαράδεκτο για τον Ζαρντίμ να πανηγυρίζει το αυτογκόλ του Πανιωνίου! Δεν μου άρεσε αυτή η εικόνα. Ως προπονητής ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός, δεν πανηγυρίζεις το αυτογκόλ μίας μικρομεσαίας ομάδας.


Έκανε παγκίτη τον Μήτρογλου που πηδάει στο ταβάνι!

Ο Ιμπαγάσα μεγάλωσε, εξτρέμ έχουμε μόνο τον Αμπντούν, ο Φουστέρ μεγάλο ντεφορμάρισμα, και είχε πάλι τον Μήτρογλου έξω. Τον καλύτερο παίκτη του Ολυμπιακού όσο έπαιζε, τον τελευταίο καιρό τον έκανε παγκίτη. Και στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό τον είχε έξω. Μιλάμε για εγκλήματα! Βάλε ρε και τους δύο κυνηγούς μαζί, τόσο καιρό το λέμε. Τον έβαλε λοιπόν στο β’ ημίχρονο μαζί με τον Τζιμπούρ και άλλαξε η εικόνα του Ολυμπιακού. Και δοκάρια είχε ο Μήτρογλου, και γέμισε την περιοχή, και το νικητήριο γκολ ήταν ουσιαστικά δικό του, πήδηξε στο ταβάνι. Και τα απ’ ευθείας φάουλ αυτός πρέπει να τα χτυπάει, ποιος Μασάντο, ο Μήτρογλου έχει το καλύτερο πόδι. Πρέπει να εξασκείται στο Ρέντη και να τα εκτελεί εκείνος. Εκπληκτικό το φάουλ του που πήγε μπάλα στο δοκάρι.

Αργό το κέντρο, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να ασχολείται να παίρνει δέκα μεταγραφές και να παίρνει μέτριους, ο Φέργκιουσον έδειξε το δρόμο. Πήγε και πήρε έναν παικταρά τον Φαν Πέρσι και τελείωσε. Του έδωσε αυτό που χρειαζόταν. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται δυο χαφάρες. Φτιάξτε και τον Βλαχοδήμο για εξτρέμ, στηρίξτε και τον Φετφατζίδη που τον θάψατε, καλύτερος ήταν ο Φετφατζίδης στα καλά του από τον Μασάντο.


Αμαρτία αυτό που γίνεται με την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ λέει πάει να πουλήσει παίκτες, αυτοκτονούν εκεί, η αυτοκτονία άρχισε από το δίδυμο Βλάχου - Μαύρου που δεν είχαν πάρει έναν κυνηγό να βάζει τα γκολ. Ο Λίνεν προσπαθεί, πασχίζει, αλλά αν δεν μπαίνει το γκολ, τι να κάνει; Και αδικήθηκε κατάφωρα η ΑΕΚ από τη διαιτησία τις προάλλες. Το έβλεπα το ματς. Αμαρτία αυτό που της έκαναν. Η ΑΕΚ έχει μία ιστορία, έχει τα προβλήματά της, γιατί την κυνηγάνε; Κακό θα είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το πρωτάθλημα να υποβιβαστεί η ΑΕΚ!

Ο Αναστόπουλος έχει υλικό μέσα στα τρία χειρότερα υλικά της κατηγορίας, αλλά ήταν εκπληκτικός απέναντι στον Αστέρα. Μεγάλη νίκη πήρε κόντρα σε μια ομάδα που είναι γεμάτη ξένους παίκτες και μάλιστα καλοί ξένοι, γρήγοροι. Όμως ο Τσιώλης πάσχει στα εκτός έδρας, παίζει ποδόσφαιρο ανεύθυνο.

Ανεβασμένος πολύ ο Πανθρακικός, μεγάλη νίκη έκανε στην Κέρκυρα, αυτό το υλικό το είχε διαλύσει ο Παντελίδης, όμως η αλλαγή προπονητή βοήθησε πολύ, πήγε ο Δερμιτζάκης και βλέπεις μία ομάδα γρήγορη και μαχητική. Αν έμενε ο Παντελίδης, θα έπεφτε Β’ Εθνική.

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: