Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Αναστόπουλος: «Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση»

Αναστόπουλος: «Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση»
Ικανοποιημένος με την νίκη και την εμφάνιση του ΟΦΗ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με σκορ 2-0 εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος.

Μάλιστα, ο τεχνικός των Κρητικών υπογράμμισε πως η βαθμολογική συγκομιδή που έχει η ομάδα του την αδικεί αν αναλογιστεί κανείς τις εμφανίσεις της, ενώ μίλησε και για το θέμα του Βάντο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ήταν μια δίκαιη και σημαντική νίκη σε ότι αφορά το βαθμολογικό κομμάτι. Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 10 λεπτά, στα υπόλοιπα ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Πετύχαμε το γκολ που μας έδιωξε το άγχος. Τακτικά ήμασταν άριστα από εκείνη την στιγμή μέχρι που τελείωσε το παιχνίδι. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, ίσως το 2-0 να είχε γίνει νωρίτερα. Γνωρίζαμε ότι ο Αστέρας είναι μία γρήγορη ομάδα και έπρεπε να προσέξουμε. Αν εξαιρέσουμε κάποια σουτ, δεν μας απείλησε σε καμία άλλη περίπτωση.
Ήμασταν συγκεντρωμένοι, άριστοι τακτικά και η νίκη ήταν δίκαιη. Μπράβο στα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια. Μας αδικεί η θέση που έχουμε και με βάση τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει, αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Πανθρακικό, στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε και ευκαιρίες αλλά και πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους μας, ειδικά στα δεύτερα ημίχρονα. Όμως, κερδίζεις όταν πετυχαίνεις περισσότερα γκολ. Το ταμείο το κάνεις τον Μάιο. Όμως δεν έχει καμία σημασία. Επειδή αυτή η νίκη μπορεί να μας κάνει να χάσουμε τα μυαλά μας και να καβαλήσουμε το καλάμι θέλω να πω ότι δεν ξεχνάμε τα προβλήματα μας. Θα έχουμε στο μέλλον και άσχημες εμφανίσεις.

Εμείς μισούμε την ήττα, δεν μας αρέσει. Η χρονιά θα είναι δύσκολη. Δεν κάνουμε υπολογισμούς και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Γνωρίζετε πολύ καλά πως αυτή η ομάδα δημιουργήθηκε και πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους και έλεγαν ότι δεν θα κατέβουμε ούτε στο πρωτάθλημα. Κρατηθήκαμε στα πόδια μας και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι. Αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και νέα παιδιά. Θα πρέπει να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια και αν μπει μέσα μας αυτό το πράγμα, θα πάμε καλά. Εμείς θα πετύχουμε τον στόχο μας, είτε εύκολα είτε δύσκολα. Και το λέω τώρα.


Για την περίπτωση του Βάντο και τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες:
«Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσω με τον Βάντο. Θα ακούσω την άποψη του όμως από εκεί και πέρα ο ΟΦΗ δεν κράτησε κανέναν ποδοσφαιριστή με το ζόρι και ούτε μπορούμε να κρατήσουμε κανέναν με το ζόρι. Αυτοί που μείναμε, βάζω και τον εαυτό μου γνωρίζαμε ότι η χρονιά θα ήταν δύσκολη, γνωρίζαμε ότι θα είχαμε προβλήματα όμως αποφασίσαμε και επιλέξαμε να μείνουμε παρά τα προβλήματα. Στον ΟΦΗ μένει όποιος θέλει. Λεφτά δεν έχουμε, έχουμε όμως την δυνατότητα να του δώσουμε την ευκαιρία να παίξει μπάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: