Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ο ερασιτεχνισμός και τα... τσακάκια!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για το μεγάλο λάθος του Παναθηναϊκού με τον Ιάπωνα Κατζιγιάμα, το αγκάθι με τον... περιπατητή Μπουμσόνγκ και τα διάφορα Τσακάκια! Μόνο ερασιτεχνισμό δείχνει η κίνηση του Παναθηναϊκού να κλείσει τον Ιάπωνα Κατζιγιάμα χωρίς να έχει κενή θέση ξένου. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα ειδικά όταν ο παίκτης, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, έχει ειδοποιηθεί να έρθει στις 26 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, για να αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα.
Με αυτό τον τρόπο , ουσιαστικά μειώνονται και οι πιθανότητες να αδειάσει θέση ξένου παίκτη, διότι τώρα πλέον σε όποιον απευθύνεται η ΠΑΕ για να λύσει το συμβόλαιό του , γνωρίζοντας ότι πρέπει να φύγει για να έρθει ο Ιάπωνας θα ζητάει τον ουρανό με τα άστρα.
Αυτά είναι σοβαρά λάθη που δεν επιτρέπονται σε μία ομάδα , όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Και φυσικά βασικός υπεύθυνος για αυτό είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, που σαν πρόεδρος παίρνει τις τελικές αποφάσεις και θα πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να μαθαίνει από τα λάθη του.
*Ο Μπουμσόνγκ περπάταγε στην προπόνηση και δεν πήγε στην Βέροια. Είναι φανερό, ότι ο Γάλλος δεν πρόκειται να παίξει, όσο δεν τακτοποιείται το οικονομικό και δεν πρόκειται να φύγει αν δεν πάρει μετρητά το 1.1 εκ. ευρώ, που έχει ζητήσει και αφορά το συμβόλαιό του πριν την ανανέωση που έγινε το καλοκαίρι. Άλλο ένα αγκάθι που δεν βρίσκει λύση.
*Τα οικονομικά προβλήματα μεγαλώνουν, φουσκώνουν και για όλους αυτούς που μου γράφουν που θα κρυφτώ αν τελικά βάλει τα 28 εκ. ευρώ ο Φειζάλ θα τους απαντήσω, ότι όχι μόνο δεν θα κρυφτώ, αλλά θα πανηγυρίζω, διότι θα δοθεί λύση στην ομάδα. Από την αρχή της χρονιάς έχω πει ότι δεν πιστεύω καμία ιστορία , όσο υπάρχει Τσάκας μέσα και 15 μήνες μετά την πρώτη του παρουσία με το ...ταξί στην ΠΑΕ ακόμα πηγαινοφέρνει πρίγκιπες χωρίς ουσία και παίζοντας με τον πόνο του κόσμου του Παναθηναϊκού(και αυτοί που από την αρχή πίστεψαν με πάθος τα τσακοπαραμύθια αντί τώρα να κρυφτούν ζητάνε και τα ρέστα ). Αν εσάς όλα τα... τσακάκια που με κράζετε στα σχόλια σας βολεύει αυτή η κοροιδία, δείχνετε και την σκοπιμότητά σας.
Εγώ , όπως και όλοι οι υγιείς φίλοι του Παναθηναϊκού θέλω να βρεθεί κάποιος για να βάλει χρήματα στην ομάδα, που αυτή την στιγμή οδηγείται σε οικονομικό αδιέξοδο. Την ίδια στιγμή όμως, όπως και όλοι οι υγιείς φίλοι του Παναθηναϊκού εξοργίζομαι με τύπους σαν τον Τσάκα , που 15 μήνες πουλάνε παραμύθι. Και γράφω ότι πιστεύω , όσοι δεν γουστάρετε μην διαβάζετε, πηγαίνετε να διαβάσετε τα …τσακικά νέα.


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: