Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Οι ενδεκάδες στο Μπαρτσελόνα-Μπάγερν!

Δείτε τους εκλεκτούς που επέλεξαν οι Λουίς Ενρίκε και Πεπ Γκουαρντιόλα για την πρώτη μάχη των ημιτελικών του Champions League, ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν στο «Καμπ Νου».

Οι ενδεκάδες στο Μπαρτσελόνα-Μπάγερν

Ο Λουίς Ενρίκε παρατάσσει του Καταλανούς, στον πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Champions League, χωρίς κάποια έκπληξη. Από την άλλη πλευρά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα άφησε τελικά στον πάγκο τον Γκέτσε, προσθέτοντας τον Τιάγκο Αλκάνταρα, που μπορεί να βοηθήσει περισσότερο και ανασταλτικά.

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μαστσεράνο, Ντάνι Άλβες, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Μπόατενγκ, Μπενάτια, Μπερνάτ, Ραφίνια, Λαμ, Αλόνσο, Σβαϊνστάιγκερ, Αλκάνταρα, Μίλερ, Λεβαντόφσκι *Πηγή: sport-fm.gr*

Σιμεόνε: «Θέμα χρόνου να πάω στην Λάτσιο»

Με αυτή τη δήλωση, ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγο Σιμεόνε, έκανε σαφές ότι μία μέρα θα βρεθεί στον πάγκο της Λάτσιο.
«Εχω πολλούς φίλους στην Ρώμη. Είμαι σίγουρος ότι μία μέρα θα προπονήσω την Λάτσιο, γιατί έτσι είναι η ζωή. Οπως είχα καταλάβει ότι θα επιστρέψω στην Ατλέτικο Μαδρίτης, για την οποία έδωσα και την ψυχή μου, αυτό θα συμβεί και με την Λάτσιο» είπε ο Τσόλο σε συνέντευξη στην Lazialità, η οποία θα δημοσιευθεί την Πέμπτη (06/05). «Αν είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσω; Σίγουρα. Είμαι πεπεισμένος ότι σε όλες τις ομάδες που έπαιξα, θα επιστρέψω. Είναι η ζωή μου, στο ποδόσφαιρο και στη ζωή συμπεριφέρομαι με τον ίδιο τρόπο. Η Λάτσιο ήταν ένα εκπληκτικό κομμάτι της καριέρας μου, εκείνο που ήμουν τον περισσότερο καιρό. Ηταν τέσσερα καταπληκτικά χρόνια. Ο κόσμος αξιολογούσε σωστά τα όσα έκανα και σιγά σιγά με εκτιμούσε σαν παίκτη. Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψω στην Λάτσιο. Σήμερα είμαι ευτυχισμένος στην Ατλέτικο και μία μέρα θα είμαι εκεί μαζί σας, ντυμένος στα μαύρα, όπως μου αρέσει».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Το «χειρότερο ρόστερ» της 5ετίας…!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ψάχνει μέσα από το blog του στο Gazzetta να βρει κάποιες αλήθειες για την ομάδα του Ολυμπιακού. 
Ένα από τα…ασφαλή συμπεράσματα, που έχουμε βγάλει όλοι μας για τον φετινό Ολυμπιακό, είναι ότι είχε το «χειρότερο ρόστερ» της πενταετίας. Γι΄αυτό κι η ομάδα δεν έπαιξε καλή μπάλα, όπως πέρσι κλπ, κλπ.
Απλά εγώ αναρωτιέμαι, πως το «χειρότερο ρόστερ» μάζεψε εννιά πόντους στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκ των οποίων τους έξι από Γιουβέντους (μία ανάσα από τον τελικό της διοργάνωσης) κι Ατλέτικο (αποκλείστηκε στα σημεία από τη Ρεάλ στα προημιτελικά), ενώ και στο Γιουρόπα Λιγκ κατά κοινή ομολογία δεν ήταν χειρότερος της Ντνίπρο (ήδη στα ημιτελικά). Υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι ο Ολυμπιακός κέρδιζε ως το 60' μέσα στο Τορίνο τη Γιουβέντους κι έστω και με ισοπαλία θα προκρίνονταν στους 16...
Πως το «χειρότερο ρόστερ» έχει πάρει το πρωτάθλημα, με 13 πόντους διαφορά από το ΠΑΟΚ, που έφερε το Γενάρη Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα (πανηγυρίζοντας όλη η Θεσσαλονίκη) κι 11 από τον Παναθηναϊκό, που με τον "κορυφαίο Μπεργκ" έλεγε κάποια στιγμή ότι μπορούσε να κτυπήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Και πως το «χειρότερο ρόστερ» έχει φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου, βγάζοντας έξω την ΑΕΚ, που και σε επίπεδο Α΄ Εθνικής φέτος θα ήταν μέσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες, για να μην πω πέντε.
Αλλά αν δεν φτάνουν αυτά, να θυμίσω ότι από το «χειρότερο ρόστερ» ο Αφελάϊ έπαιξε βασικός σε όλα τα επίσημα ματς της εθνικής Ολλανδίας, όπως κι ο Ντουρμάζ της Σουηδίας κι ο Ομάρ της Νορβηγίας, ενώ ο Κασάμι πήρε παιχνίδια στην εθνική Ελβετίας, ο Μιλιβόγεβιτς κλήθηκε στην εθνική Σερβίας και φυσικά οι Μανιάτης, Μήτρογλου ήταν βασικοί στην εθνική Ελλάδας, στην οποία επέστρεψαν κι οι Σιόβας και Φορτούνης.
Και τι θα λέμε για το «χειρότερο ρόστερ» αν το καλοκαίρι έρθουν προσφορές πολλών εκατομμυρίων Ευρώ για Ρομπέρτο, Ομάρ, Μαζουάκου, Κασάμι και πάνε σε σημαντικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να παίξουν ο Μήτρογλου κι ο Αφελάϊ;...
Ειλικρινά δε αρνούμαι να συμφωνήσω στο ότι δεν είναι καλοί παίκτες οι Φουστέρ, Σαλίνο, Ντοσεβί, Σαντάνα (πρώην Ντόρτμουντ, Σάλκε), Εντινγκά (πρώην Μονακό), Χάρα (πρώην Μπενφίκα). Η, ότι δεν μπορούν να σταθούν έστω στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Αυλωνίτης κι ιδίως ο Γιαννούλης! Η, ότι δεν δείχνει πραγματικό ταλέντο ο Μπενίτες. Και δεν μιλάω για τον Τσόρι, τον καλύτερο όλου του φετινού πρωταθλήματος.
Εγώ δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός είχε φέτος ένα φοβερό και τρομερό ρόστερ. Αλλά μήπως θα πρέπει περισσότερο αλλού να αναζητηθούν κάποιες αλήθειες;
Μήπως π.χ. στο ρόστερ απλά δεν καλύφθηκαν μία-δύο σοβαρές αδυναμίες, όπως ενός γρήγορου στόπερ;
Μήπως το θέμα δεν ήταν η ποιότητα του ρόστερ, αλλά ότι η ομάδα δεν «δουλεύτηκε» προπονητικά όσο έπρεπε καλά;
Μήπως ήταν πρόβλημα που άργησαν πολλοί παίκτες να ενσωματωθούν στην ομάδα;
Γιατί βγήκαν τόσοι μυϊκοί τραυματισμοί και δη με υποτροπές και γενικά καθυστερήσεις επιστροφής τραυματιών;
Εν κατακλείδι, μήπως αυτά τα ερωτήματα, κι ίσως κι άλλα, είναι πιο σοβαρά από την ποιότητα αυτή καθ΄ εαυτή του ρόστερ;…

*Πηγή: gazzetta.gr*

Τώρα μιλάνε άλλοι θεοί...!!

Με μάτια κόκκινα από τα ξενύχτια, ο Νίκος Παπαδογιάννης προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει το γεμάτο γρίφους τοπίο στα πλέι-οφ του ΝΒΑ.
Τον χειμώνα δεν βλέπω ΝΒΑ. Για την ακρίβεια, βλέπω ελάχιστα, ίσα ίσα για να μη με πιάνουν Κώτσο στις ανταλλαγές του fantasy! Kαι τα απολύτως αναγκαία, για να ελέγχω την πρόοδο των δικών μας παιδιών: Μιλγουόκι, Χιούστον, Μέμφις.
Κατά τα λοιπά, το μπάσκετ που παίζεται στην κανονική περίοδο απειλεί τη σωματική ακεραιότητα της τηλεόρασής μου. Μία, δύο, τρεις, τέσσερις, πού θα πάει, κάποια στιγμή θα τη σπάσω με αυτά που βλέπω. Μέχρι που ξεκινούν τα πλέι-οφ και έρχεται το φως το αληθινό...
Το ωραιότερο αθλητικό θέαμα στον πλανήτη γη δεν είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες ούτε το Μουντιάλ του ποδοσφαίρου ούτε ο τελικός του Τσάμπιονς Ληγκ ούτε το Σούπερ Μπόουλ του φούτμπολ ούτε το φάιναλ-φορ του NCAA στο μπάσκετ. Είναι τα πλέι-οφ του ΝΒΑ και συμβαίνει μια φορά τον χρόνο, για 6-7 μαγευτικές εβδομάδες.
Δεν χρειάζεται πια να σας αραδιάσω έναν ποταμό από κασέτες ρετρό για να το αποδείξω. Αρκεί το dvd του 7ου αγώνα ανάμεσα στους Κλίπερς και τους Σπερς. Οι τυχεροί που το παρακολούθησαν προσχώρησαν στη θρησκεία του μπάσκετ χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι περισσότεροι παραμένουν άλαλοι, μολονότι πέρασαν κιόλας 4 μέρες.
Έχασαν στ'αλήθεια οι Σπερς ή να βάλω τις φωνές; Αν μπορούσα να μπω στα παπούτσια του Άνταμ Σίλβερ, θα ανακήρυσσα και τις δύο ομάδες νικήτριες και θα τις έστελνα αριστίνδην στον β' γύρο.
Αλλά και ποιον να άφηνα έξω για να κάνω χώρο; Δεν υπάρχουν λαθρεπιβάτες στα φετινά πλέι-οφ. Το νο.1 της Δύσης και το νο.1 της Ανατολής ήδη απώλεσαν το πλεονέκτημα για το οποίο κόπιασαν έξι μήνες.
Η έδρα έσπασε και στα τέσσερα ζευγάρια πριν ο αλέκτωρ κακαρίσει τρις. Aπό τις 16 ομάδες που ξεκίνησαν τον χορό του Μάη, μόνο δύο κρατούν το κάστρο τους άπαρτο: η Ουάσινγκτον και το Μέμφις! Όχι για πολύ, φοβάμαι...
Στη συζήτηση που κάναμε με τους λοιπούς (με το συμπάθιο) μπασκετόκαυλους του Gazzetta.gr, ψήφισα για πρωταθλητές τους Ουόριορς ή τους Σπερς. Δηλαδή ...τους Ουόριορς.
Μετά το σημερινό διπλό των Γκρίζλις στο Όκλαντ, δεν είμαι πια τόσο σίγουρος. Το μπάσκετ που παίζουν ο Στεφ Κάρι και η παρέα του είναι χαρά θεού, αλλά στα πλέι-οφ χαίρονται άλλου είδους θεοί.
Τώρα που οι Σπερς αποδήμησαν εις Κύριον, είμαι υποχρεωμένος να ακουμπήσω τις μάρκες μου στις άλλες "ευρωπαϊκές" ομάδες που συνεχίζουν. Στους Μέμφις Γκρίζλις, στους Σικάγο Μπουλς και, ίσως, στους Ατλάντα Χοκς.
Αρκούδες, ταύρους και γεράκια έχει ο ζωολογικός κήπος της Άπω Ευρώπης!
Τους Κλίπερς δυσκολεύομαι να τους εντάξω στην ίδια κατηγορία, όσο κι αν με εντυπωσίασαν στους αγώνες με το Σαν Αντόνιο. Οι άλλοι τρεις έχουν ψηλούς που καταλαβαίνουν το μπάσκετ και παίζουν ρόλο πλέι-μέικερ από το low post: Μαρκ και Πάου Γκασόλ, Νοά, Χόρφορντ, σέντερ που πατούν με επιδεξιότητα και στις δύο βάρκες, και στις δύο όχθες του Ατλαντικού (όπως και ο Μπόγκουτ των Ουόριορς και ο Γκόρτατ των Ουίζαρντς και ο Μοτιεγιούνας των Ρόκετς πριν τραυματιστεί).
Αντίθετα, οι Κλίπερς είναι υποχρεωμένοι να συνδυάσουν τη διαστημική πρόοδο του Μπλέικ Γκρίφιν με τον επιβλητικό αλλά άτεχνο (και εύκολο θύμα του Hack-a-****) NτεΆντρε Τζόρνταν. Και οι Ρόκετς με τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Δεν είναι το ίδιο.
Τον τίτλο του MVP διεκδίκησαν κυρίως παίκτες που παίζουν πρώτα για τον εαυτό τους και μετά για την ομάδα. Σημείο των καιρών και κληροδότημα του Κόμπι Μπράιαντ...
Είχα υποσχεθεί στους φίλους μου, ότι δεν θα ξανάβλεπα ΝΒΑ αν έδιναν το βραβείο στον Τζέιμς Χάρντεν. Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι οδοστρωτήρας με πόδια και ο Στεφ Κάρι διάολος χωρίς κέρατα, αλλά εγώ τον πόιντ-γκαρντ της ομάδας μου τον θέλω να κοιτάζει πρώτα την πάσα και γενικώς την ομάδα. Πλέι-μέικερ και όχι σκόρερ.
Αγαπώ Τζον Στόκτον και Στηβ Νας και Τζέισον Κιντ. Όχι Ουέστμπρουκ ούτε Κάιρι Ιρβινγκ. Τη μέρα που σταμάτησε το μπάσκετ ο Νας, η σημαία στο σπίτι μου κυμάτισε μεσίστια.
Μία από τις πιο αγαπημένες μου ατάκες ανήκει στον ηγέτη των Μέμφις Γκρίζλις, Μάικ Κόνλεϊ. Προσδεθείτε και διαβάστε την άφοβα, δεν κινδυνεύετε από ίλιγγο.
"Exω στο μυαλό μου ένα ρολόι που δεν σταματάει ποτέ. Ενα για τον Ζακ Ράντολφ. Ενα για τον Μαρκ. Ενα για τον Κόρτνεϊ Λη. Ενα για κάθε συμπαίκτη που βρίσκεται στο παρκέ. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν χρειάζονται τη μπάλα, όπως ο Τόνι Άλλεν. Για τους άλλους, έχω πάντα το νου μου. Ο Ζακ δουλεύει πολύ σκληρά σε άμυνα και επίθεση, αλλά έχει να πάρει τη μπάλα γύρω στα 4 λεπτά. Πρέπει να του την πασάρω πριν εκνευριστεί. Οκ, θα του σερβίρω τέσσερις συνεχόμενες πάσες, για να ξαναβρεί ρυθμό. Και ούτω καθ'εξής".
Και ούτω καθ'εξής. Με τα "ούτω καθ'εξής" του υπέροχου Κόνλεϊ, οι Γκρίζλις άλωσαν το Γκόλντεν Στέιτ. Είχαν περάσει 4 μήνες από την προηγούμενη εντός έδρας ήττα των Ουόριορς.
Αλλά είπαμε, η κανονική περίοδος μετράει μόνο για το Fantasy. Τα καυτά κάστανα τα κρατάει τώρα στην ποδιά της η αγριεμένη αρκούδα. Μόλις ξύπνησε πεινασμένη από τη χειμερία νάρκη και δεν έχει όρεξη για αστεία.
Σύμφωνοι, δικαίως κέρδισε το MVP ο Κάρι. Μπορεί να φαίνεται κατηγορίας πτερού, αλλά πυροβολεί πιο γρήγορα από τη σκιά του, πασάρει σωστά και είναι σβέλτος σαν χέλι. Αφήνει στο πέρασμά του στάχτες και δεν πιάνεται από κανέναν, σαν "μπιπ-μπιπ" που το κυνηγάνε μάταια πέντε κογιότ.
Αλλά η δική μου ψήφος θα πήγαινε στον Άντονι Ντέιβις, τον δαντελένιο δυναμίτη των Πέλικανς. Νομίζω ότι αυτός θα κληρονομήσει το δαχτυλίδι του Τιμ Ντάνκαν, όταν ο σεβάσμιος σέντερ των Σπερς πάρει τη μεγάλη απόφαση. Κανένας δεν πρόκειται να μπερδέψει ποτε τον Ντέιβις με τον ΝτεΆντρε Τζόρνταν.
Οι Καβαλίερς φαίνεται ότι θα πληρώσουν ακριβά τον τραυματισμό του Κέβιν Λαβ, αλλά δεν πρόκειται να χάσω ύπνο για το χατίρι τους. Όσο κι αν συμπαθώ τον ΛεΜπρον Τζέιμς, είναι καιρός να φορέσει και κάποιος άλλος το στέμμα. Οι πολλοί που ερωτεύτηκαν τους Μπουλς την εποχή του Τζόρνταν παρακολουθούν τα πλέι-οφ με μια περίεργη λάμψη στο βλέμμα.
Οι Σπερς παρέδωσαν το πνεύμα και ακούμπησαν το μαύρο γάντι στο παρκέ, για να το σηκώσει ο πιο γρήγορος και ο πιο καπάτσος. Για τη γρηγοράδα, είπαμε, κανένας δεν μπορεί να συναγωνιστεί τον Στεφ Κάρι.
Η καπατσοσύνη, όμως, σπάνια συμβαδίζει με το φιδίσιο κορμί.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Ο Φύσσας είδε τους "φίλους" να γίνονται... φίδια!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης με αφορμή τις καταγγελίες του Τάκη Φύσσα για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος αναφέρεται στους... φίλους πριν την κατάθεση, που έγιναν "φίδια" μετά και απορεί αν αυτοί, κοιμούνται τώρα με ήσυχη την συνείδησή τους.
Επειδή βλέπω, ότι όλο το …σύστημα έχει πέσει να «φάει» τον Τάκη Φύσσα, για αυτή την ιστορία στον αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος θα πω απλά, ότι ο Φύσσας δεν τρελάθηκε. Ούτε ξύπνησε ένα πρωί και είπε : «Σήμερα τι θα κάνω; Να πάω να κάνω καταγγελία για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο». Ούτε φυσικά είδε ένα όνειρο και έκανε αυτές τις καταγγελίες. Κάτι άκουσε, κάτι του είπαν και έκανε αυτές τις καταγγελίες. Και δεν του το είπε ο …περιπτεράς της γειτονιάς, ούτε κάποιος στο …καφενείο. Του το είπαν κάποιοι(όχι ένας, αλλά τουλάχιστον τρεις), που συμμετείχαν στο παιχνίδι και πήγε ο Φύσσας και τα κατήγγειλε, όπως όφειλε να κάνει.
Τώρα , αν αυτοί έκαναν….τούμπα στην πορεία, τα γύρισαν όταν είδαν ότι σκουραίνουν τα πράγματα και έκαναν άλλη κατάθεση από αυτά, που είπαν αρχικά είναι δικό τους θέμα και δείχνουν το πόσο ….λίγοι σαν άνθρωποι είναι. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι ο Φύσσας είναι στο στόχαστρο του …συστήματος  από την εποχή, που ήταν στην Εθνική ομάδα. Δεν τους έκανε τα …γούστα , δεν έπαιρνε γραμμή και για αυτό τον είχαν βάλει απέναντι. Κάποιοι, όμως, που ήταν μαζί του στην Εθνική ομάδα απορώ αν έχουν την συνείδησή τους ήσυχη. Μιλάω για συγκεκριμένα άτομα, που μετά το συγκεκριμένο ματς είπαν στον Φύσσα, ότι μετά από λίγες ημέρες κατήγγειλε και την ….κρίσιμη στιγμή έκαναν μία μεγαλοπρεπέστατη τούμπα, που θα την ζήλευε και ο μέτρ του είδους …Ιωάννης Μελισσανίδης. Και το κακό για αυτούς δεν είναι ότι τα είπαν μόνο στον Φύσσα, αλλά και σε κάποιους δημοσιογράφους. Αρα όλοι αυτοί ξέρουν, ότι αλλά πιστεύουν , άλλα έζησαν και άλλα κατέθεσαν , για να μην χάσουν το συμβόλαιό τους, η για κάποιον άλλον λόγο, που οι ίδιοι ξέρουν.
Διάβασα στο ρεπορτάζ, ότι ο Φύσσας κατέθεσε στον ανακριτή κάποια μηνύματα, που αντάλλαξε με τον βοηθό του Σάντος, που επιβεβαίωνε, ότι ο Σα Πίντο σε εκείνο το ματς είχε δεχθεί πίεση . Ο Φύσσας μπορεί να έμεινε ξεκρέμαστος στην υπόθεση αυτή, αλλά ηθικά ξέρει, ότι έκανε αυτό που έπρεπε. Αυτοί, που έδειξαν, ότι δεν έχουν τα ….κότσια να υποστηρίξουν μέχρι το τέλος κάτι , που οι ίδιοι έλεγαν (και όχι μόνο στον Φύσσα, αλλά και σε φίλους τους δημοσιογράφους, που το μετέφεραν σε όλη την πιάτσα) γνωρίζουν πολύ καλά, ότι έχουν φερθεί ….ύπουλα. Και ο Τάκης Φύσσας από αυτή την υπόθεση τουλάχιστον έμαθε , ότι κάποιοι που το έπαιζαν ….φίλοι αποδείχθηκαν τα μεγαλύτερα …φίδια….

*Πηγή: gazzetta.gr*

«Ο Κιν δεν ξέρει τι λέει»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ατζέντης του Γκάρεθ Μπέιλ μετά τα σχόλια του Ρόι Κιν πως η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σαν να παίζει με δέκα παίκτες κόντρα στην Γιουβέντους έχοντας τον Ουαλό στην σύνθεσή της, λέγοντας πως ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ξέρει τι λέει.
Ο Μπέιλ έκανε μια ομολογουμένως απογοητευτική εμφάνιση το βράδυ της Τρίτης στο Τορίνο με μόλις 12 πάσες και κάτι περισσότερο από 30 επαφές με την μπάλα, κάτι που οδήγησε τον Κιν στο να δηλώσει:
«Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν προσέφερε τίποτα στην Ρεάλ. Πάντα διάλεγε την εύκολη επιλογή. Ήταν σαν να έπαιζαν με δέκα παίκτες».
Η απάντηση ήρθε την επομένη από την μεριά του ποδοσφαιριστή, με τον ατζέντη του, Τζόναθαν Μπάρνετ, να αναφέρει: «Γιατί θα πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά άσχετα σχόλια από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι λένε και από ανθρώπους που έχουν αποτύχει στην προπονητική; Ο Γκάρεθ δίνει σημασία μόνο σε εύστοχα σχόλια. Παίζει για τον μεγαλύτερο σύλλογο του κόσμου. Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Είναι μια χαρά και 100% συγκεντρωμένος στην Ρεάλ».
*Πηγή: England365.gr*

Κάνει πίσω για Λένον η Έβερτον!

Όσο πάνε και λιγοστεύουν οι ελπίδες για μονιμοποίηση του Άαρον Λένον στην Έβερτον, αφού η Τότεναμ παρουσιάζεται ανένδοτη στις απαιτήσεις της.
Σημερινό (6/5) δημοσίευμα του «Guardian» αναφέρει πως τα «ζαχαρωτά» δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να προσφέρουν στους Λονδρέζους τις 9εκατ λίρες που αξιώνουν για την παραχώρηση του Άγγλου εξτρέμ και το θέμα οδεύει σε «ναυάγιο» εάν δεν αλλάξουν στάση οι... πωλητές.
Στο «Γκούντισον Παρκ» θεωρούν υπέρογκες τις απαιτήσεις των «σπιρουνιών», μια και μιλάμε για έναν παίκτη που δεν υπολογιζόταν από την τεχνική ηγεσία και το συμβόλαιό του εκπνέει σε ένα χρόνο...
Προς το παρών, λοιπόν, οι δύο πλευρές δεν βρίσκουν άκρη και όπως όλα δείχνουν ο διεθνής άσος θα επιστρέψει στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» μόλις ολοκληρωθεί ο δανεισμός του σε λίγες εβδομάδες.
*Πηγή: England365.gr*

Μετά το τέλος της σεζόν, του προπονητή στη Νιούκαστλ!!

Με την ολοκλήρωση της σεζόν θα αποφασίσουν στη Νιούκαστλ τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα του προπονητή, σύμφωνα με πηγές του «Sky Sports».
Τις τελευταίες ημέρες, με τις «καρακάξες» να έχουν φτάσει τις οκτώ διαδοχικές ήττες στην Πρέμιερ Λιγκ και να αντιμετωπίζουν πλέον το ενδεχόμενο του υποβιβασμού, οι φήμες οργιάζουν όσον αφορά τον Τζον Κάρβερ, το αν θα παραμείνει και το ποιος θα τον αντικαταστήσει εάν φύγει.
Την Τρίτη τα δημοσιεύματα (τα οποία διαψεύστηκαν στην συνέχεια) ήθελαν την διοίκηση της Νιούκαστλ να έχει προσεγγίσει τον Στιβ ΜακΚλάρεν για να κρατήσει την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά τον Άγγλο τεχνικό να αρνείται να πάρει το βάρος στις πλάτες του και να παραμένει στην Ντέρμπι.
Παρ’ όλα αυτά την Τετάρτη (6/5) το «Sky Sports» τονίζει ότι ουδέποτε ζητήθηκε από τον Κάρβερ να αποχωρήσει, καθώς επίσης πως ούτε ο ίδιος προχώρησε σε ανάλογο αίτημα αφού η απόφαση είναι ειλημμένη. Ο σύλλογος θα προχωρήσει με τον 50χρονο υπηρεσιακό έως το φινάλε και θα πράξει αναλόγως με την κατάληξη...
*Πηγή: England365.gr*

Επανέρχεται για Ρίτσαρντς η Σάντερλαντ!!

Μετά από έναν περίπου χρόνο, η Σάντερλαντ αναμένεται να προσπαθήσει και πάλι για την απόκτηση του αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι, Μίκα Ρίτσαρντς, το συμβόλαιο του οποίου με τους «πολίτες» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.
«Πόθος» της Σάντερλαντ έχει παραμείνει ο Μίκα Ρίτσαρντς.
Οι «μαυρόγατες» επιχείρησαν για τον δανεισμό του Άγγλου το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο εκείνος κατέληξε με την ίδια μορφή στην Φιορεντίνα.
Μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ο 26χρονος θα επιστρέψει στη Μάντσεστερ Σίτι στην οποία και ανήκει, ωστόσο... γρήγορα θα αποτελέσει παρελθόν μιας και το συμβόλαιό του λήγει και δεν αναμένεται να ανανεωθεί.
Η Σάντερλαντ λοιπόν, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της αμυντικής της γραμμής, θα κινηθεί για τον Ρίτσαρντς, όπως αναφέρουν πληροφορίες της «Sunderland Echo».
*Πηγή: England365.gr*

Απάντηση στα περί «αχυράνθρωπου» στην Κέρκυρα!

Δήλωση μέσω της οποίας δίνει απάντηση στα όσα αναφέρθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή περί παρένθετου προσώπου στη μετοχική σύνθεση της Κέρκυρας έδωσε ο ισχυρός της άνδρας, Αθανάσιος Ίσσαρης.

Απάντηση στα περί «αχυράνθρωπου» στην Κέρκυρα
Θέση στα όσα ειπώθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή για το μετοχικό σχήμα της Κέρκυρας και σύμφωνα με τα οποία υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού για τους «Φαίακες» έδωσε ο μεγαλομέτοχος της, Αθανάσιος Ίσσαρης με δήλωση του στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά

Μετά τις αναφορές που έγιναν στο πρόσωπό μου στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ (5/5), θέλω να δηλώσω τα εξής:

Είμαι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΟΚ μετά από νόμιμη αγορά των μετοχών από τον κ. Κουτσούρη.

Οποιαδήποτε αναφορά του ονόματός μου σε έγγραφο, γνήσιο ή μη, στο οποίο δεν συμβάλλομαι, έγινε εν αγνοία μου, δεν το αναγνωρίζω και δεν το αποδέχομαι.

Κατόπιν τούτου, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου έναντι οποιασδήποτε αναφοράς στο όνομά μου.

Στο νοσοκομείο ο Παππάς!


Μια άτσαλη πτώση του Νίκου Παππά στο παρκέ, στο εν εξελίξει ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό, ανάγκασε τον διεθνή γκαρντ να μεταβεί για ράμματα στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο ο Παππάς
Άτυχος στάθηκε ο Νίκος Παππάς στο εν εξελίξει παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό. Στην εκκίνηση της δεύτερης περιόδου, ο γκαρντ του τριφυλλιού προσπάθησε να καρφώσει, ωστόσο έπεσε… άτσαλα στο παρκέ και αποκόμισε ένα βαθύ κόψιμο στο κεφάλι.

Αν και μάτωσε, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σοβαρό. Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαίο, όπως μεταδόθηκε απ' τη NOVA, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, να διαπιστωθεί πως όντως δεν αντιμετωπίζει κάποιο περαιτέρω πρόβλημα, αλλά και για να του γίνουν ράμματα, κάτι που δεν ήταν δυνατό να συμβεί στο γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί το τραγικό της υπόθεσης, πως δυστυχώς στη Γούβα δεν υπήρχε ασθενοφόρο κι ο Παππάς μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο του συνδρομητικού καναλιού, μαζί με μέλος του ιατρικού τιμ των πρασίνων. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στα όσα συμφωνήθηκαν»


Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει στο θέμα του νομοσχεδίου υποστηρίζει το υπουργείο μετά από νέα επικοινωνία που είχε με υπεύθυνους της UEFA.

«Δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στα όσα συμφωνήθηκαν»
Καθησυχαστικοί οι εκπρόσωποι του υπουργείου για το θέμα του νέου νομοσχεδίου.

Ενώ η διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου για τον Αθλητισμό συνεχίζεται κανονικά στη Βουλή, η νέα επιστολή που έστειλε η UEFA προκάλεσε προσωρινά αναστάτωση, αφού έκανε λόγο για «αλλαγές που δεν έχουν συμφωνηθεί» για τις οποίες ενημερώθηκε από την ΕΠΟ.

Όπως ενημέρωσαν από το υπουργείο, υπήρξε νέα επικοινωνία με τους υπεύθυνους της UEFA στην οποία τους επισημάνθηκε ότι δεν έχει γίνει καμία διαφοροποίηση στο κείμενο που κατατέθηκε, συγκριτικά με όσα είχαν συμφωνηθεί.

Μετά από την εξέλιξη αυτή από το υπουργείο υπογραμμίζουν ότι όλα βαίνουν καλώς και πως δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για αποκλεισμό της ΕΠΟ, άρα και των ελληνικών ομάδων.

Το νομοσχέδιο έχει -ήδη- περάσει επί της Αρχής από τη Βουλή, αποσπώντας τις θετικές ψήφους των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ.

Πλέον η διαδικασία συνεχίζεται με τη συζήτηση επί των άρθρων του νομοσχεδίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νίκησε το… σύνολο!!

Το καλύτερο σύνολο του ΠΑΟΚ «σφράγισε» πανηγυρικά την τρίτη θέση νικώντας με 93-85 στο ΟΑΚΑ την ασύνδετη ΑΕΚ των… μονάδων. Μέχρι και έκτη μπορεί να βρεθεί η «Ένωση».

Νίκησε το… σύνολο
Ένας εξαιρετικός ΠΑΟΚ, παρά τα προβλήματα των φάουλ και την άνεση που του πρόσφερε η ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό για την εξασφάλιση της τρίτης θέσης της κανονικής περιόδου, επικράτησε 93-85 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική.

Κάρτερ (17π.), Λάνγκφορντ (16π.), Δέδας (13π.), Βον (13π.) και Όντουμ (11π.) οι κορυφαίοι για το άριστο σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου. Επιπόλαια και σταθερά κακή στην άμυνα η «Ένωση», έχασε την ευκαιρία να βάλει από κάτω τον Άρη για την τέταρτη θέση κι αν χάσει στη Δράμα από τον ΚΑΟΔ κινδυνεύει να πέσει και… έκτη. Αρνητικοί Μενσά-Μπονσού και Ίνγκλις.

inner

Αφεντικό ο ΠΑΟΚ

Γουίλμπεκιν, Ίνγκλις, Χέρστον, Σάκοτα και Μενσά-Μπονσού από τη μια, Όντουμ, Κάρτερ, Μαργαρίτης, Λάνγκφορντ και Βον από την άλλη, ήταν οι πρώτες πεντάδες των δύο Δικεφάλων. Τα δύο γρήγορα φάουλ του Βον δεν τον εμπόδισαν να πετύχει εννιά γρήγορους πόντους και ο ΠΑΟΚ με τρίποντο και φάουλ του Λάνγκφορντ ξέφυγε με επτά (9-16) πριν συμπληρωθεί ένα εξάλεπτο στο ματς. Χέρστον και Σάκοτα έδωσαν κάποιες λύσεις στην ΑΕΚ, που σκόραρε κυρίως από προσωπικές ενέργειες αλλά πλησίασε στο καλάθι (18-20). Παραμένοντας όμως ευάλωτη σε άμυνα και ριμπάουντ, είδε τους αντιπάλους της με πρωταγωνιστή τον Κάρτερ να κλείνουν το δεκάλεπτο στο +15 (18-23).

Άλλη ΑΕΚ

Ο Σαρικόπουλος (που αντικατέστησε τον αρνητικό Μενσά-Μπονσού) πρόσφερε σκορ από το «ζωγραφιστό», οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου ήρθαν γρήγορα αντιμέτωποι με τη φθορά των φάουλ και η ΑΕΚ, που στο μεταξύ βελτιώθηκε αισθητά στο αμυντικό κομμάτι, ισοφάρισε (25-25) με alley-hoop κάρφωμα του Χέρστον και λίγο αργότερα προηγήθηκε με βολές του Ντελινινκάιτις (30-28) φτάνοντας ακόμη και στο +4 (32-28 και 40-36). Δέδας και Λιάπης με μακρινά σουτ επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να περάσει μπροστά (40-41), αλλά ο Γουίλμπεκιν με καλάθι στην εκπνοή του ημιχρόνου έγραψε το 42-41.

inner

Το σερί και η αντεπίθεση

Βον και Όντουμ έφτασαν γρήγορα στα τέσσερα φάουλ, ο πάγκος του ΠΑΟΚ χρεώθηκε με τεχνική ποινή, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» δεν επωφελήθηκαν της ευκαιρίας. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά οι σαφώς πιο συγκεντρωμένοι φιλοξενούμενοι ολοκληρώνοντας ένα σερί 14-0 ξέφυγαν με οκτώ (51-61) μετά από εξίμισι λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο. Η ΑΕΚ χρειάστηκε κάτι λιγότερο από ενάμιση λεπτό, ώστε με γκολ-φάουλ από Μιλόσεβιτς και Ντελινινκάιτις να πλησιάσει στον πόντο (60-61) και να ανακτήσει γρήγορα την πρωτοπορία (66-64).

Ο ΠΑΟΚ είχε τις λύσεις

Ο Ίνγκλις-έστω και καθυστερημένα-«ζεστάθηκε» και οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα ξεφεύγοντας και με πέντε (71-66), αλλά ο εξαιρετικός Κάρτερ φρόντιζε να κρατά την ομάδα του κοντά και μετά την τεχνική ποινή που δέχτηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τέσσερις (75-79). Δέδας και Όντουμ πέτυχαν μεγάλα καλάθια για τους Θεσσαλονικείς και μετά την αστοχία του Χέρστον σε βολή και σουτ από τα πέντε μέτρα, ο Λάνγκφορντ με δύο βολές «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.

Δεκάλεπτα: 18-23, 42-41, 68-66, 85-93.

ΑΕΚ (Σάκοτα): Γουίλμπεκιν 16 (5 ασίστ), Ντελινινκάιτις 13, Σάκοτα 10, Κασελάκης, Χέρστον 16 (10 ριμπ.), Σαρικόπουλος 13 (5 ριμπ.), Αθηναίου, Μιλόσεβιτς 7, Μενσά-Μπονσού 2, Ίνγκλις 8.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 16 (6 ριμπ.), Λιάπης 6, Κάρτερ 17, Τσόχλας 2 (7 ασίστ), Δέδας 13, Μαργαρίτης 7 (6 ριμπ.), Όντουμ 11, Βον 13 (8 ριμπ.), Σιναντίνοβιτς, Χαριτόπουλος 8.

Διαιτητές: Αναστόπουλος, Μάνος, Μαγκλογιάννης.

*Μεταξύ των θεατών του αγώνα ήταν και οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Όταν έπαιξε… άμυνα!

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε προβλήματα στην πρώτη περίοδο από τον αξιόμαχο Άρη, αλλά ενεργοποιώντας την άμυνά του, νίκησε 69-58 στο «Nick Galis Hall» για την 25η αγωνιστική της Basket League.

Όταν έπαιξε… άμυνα
Συνέχεια στις νίκες στο πρωτάθλημα έδωσε ο Ολυμπιακός, που κόντρα σε έναν ανταγωνιστικό για περίπου τριάντα λεπτά, Άρη, επικράτησε 69-58 με κορυφαίο τον Σλούκα. Οι «ερυθρόλευκοι», που έπαιξαν χωρίς Μάντζαρη, Ντάρντεν και Λαφαγέτ, ξεπέρασαν το αρχικό «σοκ» του -12 και παίζοντας πολύ καλή άμυνα, έγειραν οριστικά υπέρ τους την πλάστιγγα.

Παραμένει στο χέρι των «κίτρινων» παρά την ήττα η κατάκτηση της 4ης θέσης στην κανονική περίοδο, κάτι που θα επιτευχθεί με νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο στην Κρήτη. Χωρίς τον Νέιμικ που ήταν στη δωδεκάδα, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε λόγω του πρόσφατου τραυματισμού του, αγωνίστηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας:

Με μεγάλο πάθος και ώθηση από το κατάμεστο «Nick Galis Hall» μπήκε στην αναμέτρηση ο Άρης. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, με πρωταγωνιστή τον Ριντ, συνεχόμενη δημιουργία και 4/6 τρίποντα, προηγήθηκαν 16-12 στο 6΄, με τον Ολυμπιακό να παρουσιάζει μέτριο έως κακό πρόσωπο. Στην…εξίσωση δεν άργησε να μπει και ο Βεζένκοφ, με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να έχουν double score στο 8΄ (24-12). Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μοναδικό διακριθέντα τον Λοτζέσκι και άμυνα σαν… ελβετικό τυρί, αλλά οι φωνές του Γιάννη Σφαιρόπουλου για βελτίωση έπιασαν άμεσα τόπο.

Με επί μέρους 14-2 και τους Σλούκα-Παπαπέτρου κύριους εκφραστές στην επίθεση, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε 26-26 στο 15΄, με τον Άρη να μην βρίσκει πλέον εύκολα λύσεις. Έτσι κύλησε και το υπόλοιπο διάστημα μέχρι το ημίχρονο, με τις δύο ομάδες χέρι-χέρι στο σκορ (35-35 στο 18΄) και τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, έχοντας προβάδισμα δύο πόντων (38-36). Οι φιλοξενούμενοι, ολοκλήρωσαν το πρώτο εικοσάλεπτο με 0/9 τρίποντα και 7 λάθη.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και στις αρχές της τρίτης περιόδου, (42-41 στο 24΄) με τον Σπανούλη να πετυχαίνει το πρώτο τρίποντο του Ολυμπιακού μετά από δέκα άστοχες προσπάθειες. Το προβάδισμα εναλλασσόταν συνεχώς υπέρ της μίας ή της άλλης ομάδας, αφού Βεζένκοφ από τη μία και Σλούκας από την άλλη πετύχαιναν καλάθια για τις ομάδες τους, με τους «ερυθρόλευκους» (που σούταραν με 70% στα δίποντα) να προηγούνται για πρώτη φορά στο παιχνίδι με +6 (55-49), δέκα λεπτά πριν το φινάλε.

Ο Άρης, εκτός του ότι είχε χάσει τα καλά ποσοστά ευστοχίας του από μακρινή απόσταση, δε μπορούσε να απειλήσει κοντά στο καλάθι και έχανε τα αμυντικά ριμπάουντ. Με δύο σερί τρίποντα από Λοτζέσκι και Κατσίβελη, ένα εντυπωσιακό κάρφωμα του Ντάνστον και ένα καλάθι του κορυφαίου του γηπέδου, Σλούκα, ο Ολυμπιακός εκτόξευσε τη διαφορά στους 15 πόντους, 67-52, πέντε λεπτά πριν το τέλος, με τους γηπεδούχους να έχουν μείνει εμφανώς από ιδέες και δυνάμεις. Το τελικό 69-58, απλά επιβεβαίωσε την ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, που έφτασαν τις 23 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 38-36, 49-55, 58-69.

Άρης (Πρίφτης): Πάσαλιτς 3 (1), Δήμας, Ριντ 13 (2), Τόμας 4, Πουλιανίτης, Χαρίσης 9, Βεζένκοφ 19 (2), Μούρτος 10 (2), Σίμτσακ, Αντεγκμπόγε.
Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Πέτγουεϊ 2, Χάντερ 6, Ντάνστον 6, Σπανούλης 7 (1), Παπαπέτρου 10, Σλούκας 14 (1), Λοτζέσκι 9, Χριστοδούλου, Πρίντεζης 5, Αγραβάνης 5, Καββαδάς, Κατσίβελης 5 (1).

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Παπαπέτρου, Δεσλής.

* Το «φράγμα» των 1600 ασίστ στο πρωτάθλημα «έσπασε» με τις 7 που μοίρασε ο Βασίλης Σπανούλης, που χρειαζόταν 5 πριν το τζάμπολ για να τα καταφέρει. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέο πρόβλημα με το νομοσχέδιο!!

Η UEFA μετά από σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει ότι υπάρχουν αλλαγές στο νομοσχέδιο για τις οποίες δεν έχει συμφωνήσει και προειδοποιεί.

Νέο πρόβλημα  με το νομοσχέδιο
Νέο πρόβλημα προέκυψε σχετικά με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται σήμερα να ψηφιστεί από τη Βουλή.

Μετά από σχετική επιστολή που έλαβε η UEFA από την ΕΠΟ, δηλώνει έκπληκτη για το γεγονός ότι στο νομοσχέδιο το οποίο κατατέθηκε υπάρχουν αλλαγές για τις οποίες δεν έχει συμφωνήσει με τον υφυπουργό στην τελευταία συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές.

Στη συνέχεια της επιστολής αυτής, εμμέσως πλην σαφώς, προειδοποιεί ότι η οποιαδήποτε διαφοροποίηση με τα όσα ορίζει εκείνη για το "αυτοδιοίκητο" των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών τότε θα έχει κυρώσεις. «Θα πρέπει να διαχειρίζονται τις υποθέσεις τους μόνες χωρίς καμία επιρροή από τρίτους παράγοντες», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πρέπει να τονίσουμε ότι -αυτή την ώρα- είναι σε εξέλιξη η συζήτηση στη Βουλή για το αθλητικό νομοσχέδιο έχει ψηφιστεί επί της αρχής.

inner

Η μετάφραση του κειμένου:

Μετά το επείγον φαξ που μας στείλατε σήμερα σχετικά με το θέμα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι είναι απολύτως κρίσιμο και για την FIFA και για την UEFA, όλες οι τροποποιήσεις που πρότειναν η UEFA και η FIFA στο έγγραφο που έστειλαν στις 2 Μαΐου στον Έλληνα Υπουργό Αθλητισμού και εξηγήθηκαν στη συνάντηση της Γενεύης στις 4 Μαΐου, να ληφθούν εξ ολοκλήρου υπόψη, κάτι που σημαίνει χωρίς να γίνου περαιτέρω τροποποιήσεις στη διατύπωση.

Αφού ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας, είμαστε τώρα έκπληκτοι που μαθαίνουμε ότι κάποιες νέες αλλαγές φαίνεται ότι έχουν υποβληθεί σήμερα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Υπό αυτό το πρίσμα , θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι οποιαδήποτε παρέκκλιση από τις κοινές προτάσεις των FIFA/UEFA, μπορεί να θεωρηθούν ότι παραβιάζουν τις αρχές υπό τις οποίες όλες οι χώρες-μέλη των FIFA και UEFA, πρέπει να διαχειρίζονται τα θέματα τους ανεξάρτητα και χωρίς την επιρροή άλλων μερών (όπως κατοχυρώνεται στα καταστατικά της FIFA και της UEFA .
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έκανε την έκπληξη η Έμπολι!

Η Έμπολι επικράτησε 1-0 εκτός έδρας τη Τορίνο στο παιχνίδι το οποίο έριξε την αυλαία στην 34η αγωνιστικής. Το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Τορίνο διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Έκανε την έκπληξη η Έμπολι
Η Έμπολι επικράτησε 1-0 εκτός έδρας τη Τορίνο στο παιχνίδι το οποίο έριξε την αυλαία στην 34η αγωνιστικής.

Σημείο «κλειδί» του αγώνα το αυτογκόλ το οποίο πέτυχε ο Παντέλι, ο τερματοφύλακας της Τορίνο στο 3ο λεπτό μετά από ένα τραγικό λάθος. Αυτό ήταν αρκετό για την φιλοξενούμενη ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Η Τορίνο προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι.

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής:

Σάββατο (02/05)
Σαμπντόρια-Γιουβέντους 0-1
(32' Βιντάλ)
Σασουόλο-Παλέρμο 0-0

Κυριακή (03/05)
Ρόμα-Τζένοα 2-0
(35' Ντουμπιά, 90+3' Φλορένσι)

Φιορεντίνα-Τσεζένα 3-1
(31’ πεν, 35’ Ίλιτσιτς, 57’ Τζιλαρντίνο – 59’ Ροντρίγκες)

Ίντερ-Κιέβο 0-0

Αταλάντα-Λάτσιο 1-1
(49’ Μπιαβα – 78’ Παρόλο)

Βερόνα-Ουντινέζε 0-1
(62’ Ντι Νατάλε)

Νάπολι-Μίλαν 3-0
(70’ Χάμσικ, 74’ Ιγκουαΐν, 76’ Γκαμπιαντίνι)

Δευτέρα (04/05)
Κάλιαρι-Πάρμα 4-0
(3’ Έκνταλ, 14’ Φαρίας, 38’ Εμποκού, 63’ Τσοπ)

Τρίτη (05/05)
Τορίνο-Έμπολι 0-1
(3’ Παντέλι αυτογκολ)

Επόμενη αγωνιστική (35η):

Σάββατο (09/05)
Γιουβέντους-Κάλιαρι (19:00)
Μίλαν-Ρόμα (21:45)

Κυριακή (10/05)
Κιέβο-Βερόνα (13:30)
Παλέρμο-Αταλάντα (16:00)
Ουντινέζε-Σαμπντόρια (16:00)
Τσεζένα-Σασουόλο (16:00)
Έμπολι-Φιορεντίνα (19:00)
Πάρμα-Νάπολι (19:00)
Λάτσιο-Ίντερ (21:45)

Δεύτερα (11/05)
Τζένοα-Τορίνο (21:45)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Συμπορεύονται Παναχαϊκή-Κόρινθος!


Η Κόρινθος είναι τελικά ο σύλλογος με τον οποίο συγχωνεύτηκε άτυπα η Παναχαϊκή, όπως έκανε γνωστό ο Αλέξης Κούγιας με δήλωση του και ο λόγος είναι το πρόβλημα που υπάρχει με την έδρα των πατρινών.

Συμπορεύονται Παναχαϊκή-Κόρινθος
Ο Αλέξης Κούγιας έδωσε τα χέρια με τον Δήμαρχο της Κορίνθου, Αλέξανδρο Πνευματικό, για άτυπη συγχώνευση της Παναχαϊκής με την τοπική ομάδα. Ο πατρινός σύλλογος είχε γνωστοποιήσει με χθεσινή του ανακοίνωση ότι υπάρχει συμφωνία, χωρίς να αναφέρει περισσότερες πληροφορίες. Η απόφαση αυτή πάρθηκε λόγω του θέματος που έχουν οι Αχαιοί με την έδρα τους.

Σήμερα επισημοποιήθηκε ο «γάμος» και ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε:

«Με πολύ λιτό τρόπο ανακοινώνεται η συγχώνευση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και της Κορίνθου. Για την Παναχαϊκη έχω αναλάβει χρέη 3 εκατ. ευρώ και πλήρωσα και 1 εκατ. για μια ομάδα που με διαβεβαίωναν ότι θα ερχόταν 10000 κόσμος και πλήρωνα 65000 το χρόνο. Η σταγόνα που ξεχίλισε το ποτήρι ήταν το γεγονός ότι σε εντός έδρα παιχνίδια οι φιλοξενούμενες ομάδες είχαν περισσότερο κόσμο.

Από πέρσι ήθελα να γίνει μια εξέλιξη σε χώρο, πόλη και ανθρώπους που θα τη στηρίξουν. Τους έχω δηλώσει ότι τους δίνω τον τίτλο και το γήπεδο που εγώ πλήρωσα για να φτιάξουν ομάδα. Χωρίς έσοδα, δεν έχουμε καμία υποχρέωση σε οφειλές, ενώ η δημοτική αρχή δε μας δίνει το γήπεδο για να παίξουμε. Μπορεί η Παναχαικη να έρθει τρίτη ή τέταρτη, αφού οι πρώτες 2 θέσεις έχουν κλείσει στην ΑΕΚ και τον Ηρακλή.

Έχουμε μια έτοιμη ομάδα με νέους Έλληνες παίκτες και μόλις 2 ξένους τη στιγμή που η Κόρινθος παίζει με το Πετρί και χάνει. Σε 5 λεπτά συνομιλίας με τον Πνευματικό είδα ότι έχει όραμα και καταλαβαίνει τι σημαίνει λαϊκό κίνημα γιατί έχει πολιτικό ένστικτο. Αν εμένα μου είχαν δώσει τα μισά ο δήμος από αυτά που έχει δώσει για την Κόρινθο θα είχαμε πετύχει πολλά.

Με το Μαυρονάσιο είμαι φίλος, όμως είδα ότι δεν μπορεί να καταφέρει κάτι και πρέπει να γίνει από την αρχή η προσπάθεια. Θα γίνουν 2 αγώνες και θα πρέπει να διεκδικήσουμε από τώρα την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Περιμένω τη στήριξη του κόσμου στο στάδιο της Κορίνθου
».

Τρεις αγωνιστικές στον Παναθηναϊκό!!


Με ποινή αποκλεισμού της έδρας του για τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο συνολικού ύψους 38.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό. 400 ευρώ η τιμωρία στον Σπανούλη.

Τρεις αγωνιστικές στον Παναθηναϊκό!

Στους «πράσινους» επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για τρεις αγωνιστικές, την οποία το «τριφύλλι» θα εκτίσει σε ένα ματς της κανονικής περιόδου και δύο παιχνίδια των πλέι οφ. Αυτό σημαίνει πως στο επικείμενο νέο ραντεβού (εφόσον δεν συμβεί κάτι απίστευτο και δεν συναντηθούν οι δυο τους στους τελικούς της Α1) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί με κόσμο τους «ερυθρόλευκους».

Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε και στον Βασίλη Σπανούλη πρόστιμο 400 ευρώ για την κίνηση του (το… περίφημο «Δεν ακούω») χαρακτηρίζοντάς την «παράπτωμα που δεν κρίνεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό».

Αναλυτικά η απόφαση:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ: α) για υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτη τον αθλητή Βασίλη Σπανούλη, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€, β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€, γ) για ρίψη αντικειμένων εντός του αγωνιστικού χώρου (ρίψη πλαστικών ποτηριών με καφέ, μπουκαλιών με νερό, αναπτήρων και κερμάτων), πρόστιμο 2.100,00€, δ) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (πυροδότηση 15 καπνογόνων και 26 κροτίδων στη κερκίδα) πρόστιμο 28.000,00€ και ε) για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τα οποία χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα και δεν προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα, αλλά την προσωρινή διακοπή αυτού, ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 6.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 2-5-2015.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

1) Επιβάλλεται σε βάρος του καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ κ. Βασίλη Σπανούλη για παράπτωμα που δεν κρίνεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 400,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 2-5-2015 και
2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την ανωτέρω πράξη του καλαθοσφαιριστή της κ. Β. Σπανούλη, για τον ίδιο ως άνω αγώνα.

«Κανένας Πανιώνιος να μην λείψει στον τελικό με τον ΠΑΟΚ»

Την στήριξη του κόσμου του Πανιώνιου ζήτησε η διοίκηση της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Γενική είσοδος 10ευρώ.

«Κανένας Πανιώνιος να μην λείψει στον τελικό με τον ΠΑΟΚ»
Τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας στον «κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς» θέλουν στον Πανιώνιο. Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της την Τετάρτη, καλεί τους οπαδούς να βρεθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ώστε να βοηθήσουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη και τους παίκτες του στην μάχη για διασφάλιση της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, οι «κυανέρυθροι» όρισαν την τιμή του εισιτηρίου στα 10 ευρώ, ενώ στην ανακοίνωσή τους ενημερώνουν και για τους τρόπους διάθεσής τους.

Αναλυτικά:
«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ την Κυριακή δίνει τον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι τελικός. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από τον αγώνα αυτό.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία, καλούν τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό της και να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θέλοντας να δώσει την δυνατότητα σε όλο τον «κυανέρυθρο κόσμο» να βρεθεί στο στάδιο, αποφάσισε να ισχύσει γενική είσοδος 10 ευρώ.

Η τιμή αφορά τις θύρες 2, 3, 4 και 7 για τις οποίες θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ (εκτός της θύρας 3). Στην θύρα 5/6 οι τιμές είναι οι εξής: Τμήμα Α και Γ 20 ευρώ, Τμήμα Β 25 ευρώ, VVIP 50 ευρώ.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, η προπώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Μαΐου: 10:00 έως 15:00 από τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Μαΐου: 10:00 έως 15:00 από τα ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Μαΐου: 10:00-19:45 στο εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα και από τις 15:00 έως τις 19:45 και από το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση της Αστυνομίας, η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στους κατόχους Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου οι οποίοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους ΚΑΙ την Αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ».

ΒΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ανανέωση συνεργασίας!


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το νερό ΒΙΚΟΣ συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά την συνεργασία τους.

ΒΙΚΟΣ  – ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Ανανέωση συνεργασίας
Μετά την περυσινή επιτυχημένη συνεργασία η ΒΙΚΟΣ συνεχίζει για δεύτερη σεζόν να είναι ο επίσημος προμηθευτής νερού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

H ΒΙΚΟΣ AE, μια από τις κορυφαίες βιομηχανίες της Βορείου Ελλάδος, δεν θα μπορούσε να μην συμπαραστέκεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες, με εκατομμύρια φιλάθλων σε όλο τον κόσμο.

Οι δυο εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο ενός δυναμικού χορηγικού προγράμματος.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Σεπετάς , Διευθυντής πωλήσεων και marketing της ΒΙΚΟΣ ΑΕ δήλωσε:

Ο Βίκος το Νο1 Φυσικό Μεταλλικό Νερό στην Ελλάδα στηρίζει πάντα τα αθλητικά δρώμενα έχοντας πια σημαντική παρουσία σε μεγάλο αριθμό αθλημάτων.

Με το μεγάλο χορηγικό πρόγραμμα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανταμείβουμε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδα και φυσικά τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη τους στα προϊόντα της εταιρίας μας.

Η 2η χρονιά της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκει την οικογένεια του Βίκου στην καλύτερη στιγμή της , την στιγμή που δυναμικά κάνει ένα νέο καινοτόμο ξεκίνημα.

Το λανσάρισμα των νέων φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών Βίκος σε 8 γεύσεις.

Μια... γεύση από Λοντ!!

Δείτε στη WEB TV του sport-fm.gr πλάνα από αγώνες του Ρόμπιν Λοντ, ο οποίος συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.

Μια... γεύση από Λοντ
Δείτε στη WEB TV του sport-fm.gr πλάνα από αγώνες του Ρόμπιν Λοντ, ο οποίος συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό.










*Πηγή: sport-fm.gr*

Λέει «ναι» στην Ίντερ ο Τουρέ!!

Ο Γιάγια Τουρέ τα βρήκε με την Ίντερ στα χρήματα που θα λαμβάνει εάν η Μάντσεστερ Σίτι αποδεχθεί πρόταση που θα της γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Λέει «ναι» στην Ίντερ ο Τουρέ
Η αρχή για να φορέσει την φανέλα της Ίντερ έγινε… Όπως αναφέρει το Μediaset ο Γιάγια Τουρέ φέρεται να αποδέχθηκε το συμβόλαιο το οποίο θα του προσφέρει η ιταλική ομάδα.

Φυσικά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία μεταξύ της Ίντερ και της Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι σε διαπραγματεύσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Οι αποδοχές του Τουρέ θα ανέρχονται στα πέντε εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Ωστόσο, υπάρχει το ενδεχόμενο να φτάσουν στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ με κάποια μπόνους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο χάρτης της νέας Ευρωλίγκας!

Η Ευρωλίγκα δεν αλλάζει σύστημα, αλλά με την κατάργηση των προκριματικών θα γίνει… σφαγή για τις εναπομείνασες θέσεις. Οι wild cards και η περίπτωση της ΑΕΚ.

Ο χάρτης της νέας Ευρωλίγκας
Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για τα 15 χρόνια «ζωής» της Ευρωλίγκας έγινε γνωστό πώς θα είναι ο χάρτης της νέας περιόδου. Το σύστημα διεξαγωγής της διοργάνωσης δεν θα αλλάξει, αλλά με την κατάργηση των προκριματικών θα υπάρξει μεγάλη μάχη για τις διαθέσιμες θέσεις.

Εξασφαλισμένη θέση έχουν οι ομάδες με άδεια τύπου Α, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μάλαγα, Λαμποράλ Κούτσα, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Αναντολού Εφές, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζαλγκίρις και Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο, όπως και η Χίμκι που κατέκτησε το Eurocup. Επίσης εξασφαλισμένη παρουσία έχουν μέσω άδειας τύπου Β οι δύο φιναλίστ της Αδριατικής Λίγκας, Ερυθρός Αστέρας και Τσεντεβίτα, ενώ άλλες πέντε θέσεις θα μοιραστούν με βάση τα αποτελέσματα των εθνικών λιγκών. Οι τέσσερις θέσεις που θα απομείνουν θα δοθούν με wild cards, με βάση τις υποψηφιότητες που θα κατατεθούν από ενδιαφερόμενες ομάδες κι εφόσον αυτές έχουν πλήρη φάκελο (οικονομική επάρκεια, ανταγωνιστική ομάδα, μεγάλη λαϊκή βάση και γήπεδο που θα πληροί τις προδιαγραφές), προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα σαν το φετινό της Γαλατάσαραϊ που ήταν υπό διάλυση.

Φαβορί για δύο wild cards είναι μία ομάδα από την Τουρκία (Νταρουσάφακα;), μια από τη Γερμανία (όποια από τις Μπάμπεργκ, Μπάγερν και Άλμπα δεν πάρει το πρωτάθλημα) και μία από τη VTB League. Από την Ελλάδα δεν έχει επιβεβαιωθεί η πρόθεση να διεκδικήσουν wild cards ομάδες που θα μπορούσαν (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άλλαξε σελίδα ο Άρης!!

Πλέον είναι και επίσημο! Ο Νικόλαος Λάσκαρης είναι ο νέος επενδυτής στην ΚΑΕ Άρης και όπως ανακοίνωσαν οι «κίτρινοι» ο Έλληνας τραπεζίτης αυτή τη στιγμή έχει ποσοστό μετοχών 41%!

Άλλαξε σελίδα ο Άρης!

Η «κίτρινη» ΚΑΕ ανακοίνωσε πως ο Νικόλαος Λάσκαρης είναι ο νέος επενδυτής, ο οποίος την Τετάρτη (6/5) «μπήκε» παίρνοντας το 41% των μετοχών!

Ο κύριος Λάσκαρης είναι τραπεζίτης και εκπρόσωπος επιχειρηματικού-επενδυτικού ομίλου με έδρα την Ελβετία. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατό να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι ο τραπεζίτης κ. Νικόλαος Λάσκαρης, εκπρόσωπος επιχειρηματικού – επενδυτικού ομίλου με έδρα την Ελβετία, είναι ο νέος μέτοχος της Κ.Α.Ε., με ποσοστό μετοχών 41%, τις οποίες ανέλαβε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αύξησης κεφαλαίου της ΚΑΕ, σήμερα, 06/05/2015. Την είσοδο του νέου μετόχου επικύρωσαν ομόφωνα με αποφάσεις τους όλοι οι μέτοχοι της Κ.Α.Ε. και τα μέλη του Δ.Σ.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν κατέστη δυνατό να παραστεί ο κ. Λάσκαρης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό
».

Παίρνει Λοντ ο Παναθηναϊκός!!

Την δεύτερη μεταγραφή του για τη νέα σεζόν έκανε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι έχουν ήδη ανταλλάξει χαρτιά με την Ελσίνκι για την απόκτηση του 22χρονου μέσου, Ρόμπιν Λοντ. Έρχεται Ελλάδα, το προφίλ του.

Παίρνει Λοντ ο Παναθηναϊκός!

Πρόκειται για τον 22χρονο Φινλανδό μέσο, ο οποίος είναι «box to box» και έρχεται για να αποτελέσει τον νέο... οργανωτή στο παιχνίδι του τριφυλλιού, καπαρώνοντας φανέλα βασικού στον άξονα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου κατέληξαν στο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, μετά από στενό «μαρκάρισμα» του Λεωνίδα Βόκολου κι ενώ η εισήγηση των Γιάννη Αναστασίου και Τάκη Φύσσα ήταν πέρα για πέρα θετική, αφού τον πιστεύουν πάρα πολύ!

Ο Λοντ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην πρωταθλήτρια της χώρας του ως το τέλος του 2015 -κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός θα προσφέρει ένα μικρό οικονομικό αντίτιμο- και αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη (13/5) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή. Αφότου επιστρέψει στην πατρίδα του, θα γυρίσει στη χώρα μας στις 25 του μήνα για να εγκατασταθεί μόνιμα και να ενσωματωθεί στους πράσινους.

Ο 22χρονος άσος προέρχεται από δύο γεμάτες χρονιές στην Ελσίνκι, έχοντας τόσο πέρσι, όσο και πρόπερσι από 28 συμμετοχές. Δείγμα των δυνατοτήτων του, αλλά και της ευχέρειάς του στο επιθετικό κομμάτι είναι το γεγονός πως την περσινή χρονιά σημείωσε 6 τέρματα στην φινλανδική λίγκα, ενώ το 2013, 7.

Οι συστάσεις που συνοδεύουν τον Λοντ είναι εντυπωσιακές, καθώς θεωρείται το next best thing της Φινλανδίας (στον χώρο του κέντρου). Πέραν τούτου, έχει ήδη αποκτήσει εμπειρία σε επίπεδο Europa League και προκριματικών Champions League, πέρσι αναδείχθηκε κορυφαίος μέσος του πρωταθλήματος στη χώρα του, ενώ φυσικά είναι διεθνής και σε επίπεδο Ανδρών (με την Ελπίδων έκανε… παπάδες).




*Πηγή: sport-fm.gr*

«Δεν φεύγει ο Λουτσέσκου»

Με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Γιώργος Κασναφέρης διέψευσε τις φήμες που ήθελαν στον Ραζβάν Λουτσέσκου να αποχωρεί για να αναλάβει την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

«Δεν φεύγει ο Λουτσέσκου»
Με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Γιώργος Κασναφέρης διέψευσε τις φήμες που ήθελαν στον Ραζβάν Λουτσέσκου να αποχωρεί για να αναλάβει την Ντιναμό Βουκουρεστίου.

«Από την στιγμή που η ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη έχει ανακοινώσει την συμφωνία επέκτασης της συνεργασίας της με τον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου, τότε δεν υφίσταται θέμα και απορώ για ποιό λόγο γίνεται αναφορά», ανέφερε ο γενικός διευθυντής της SKODA Ξάνθης...

«Από την πλευρά μας δεν έχουμε κανένα λόγο να προβληματιζόμαστε και να ανησυχούμε αφού έχουμε την συμφωνία με τον προπονητή μας. Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει», είπε χαρακτηριστικά ο Κασναφέρης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ένα ματς όλη του η χρονιά…!!

Χαρακτήρα «τελικού» έχει αποκτήσει για τον Πανιώνιο η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, σε μία αναμέτρηση που έχει ανάγκη τη στήριξη του κόσμου του.

Ένα ματς όλη του η χρονιά…
Ο Πανιώνιος, πλέον, καλείται να αφήσει στην άκρη ότι και αν έχει συμβεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Όλες οι καλές και κακές εμφανίσεις επιβάλλεται να «θαφτούν» στο παρελθόν και άπαντες πρέπει να επικεντρωθούν σε ένα και μόνο πράγμα: Τη νίκη που θα φέρει την επίτευξη της παραμονής κόντρα στον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή.

Η «ώρα μηδέν» για τον Πανιώνιο έρχεται αναμφισβήτητα την Κυριακή στην οποία και θα κριθεί κατά πολύ το μέλλον των «κυανέρυθρων». Τα πράγματα είναι… ξεκάθαρα. Κερδίζει και έχει το κεφάλι του ήσυχο ενώ παράλληλα βλέπει την «επόμενη μέρα» με αέρα αισιοδοξίας.

Εκεί που περιπλέκονται όμως, τα πράγματα είναι σε περίπτωση ισοπαλίας ή ήττας, περιπτώσεις στις οποίες ο κίνδυνος ενός υποβιβασμού συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Οι συνέπειες μίας τέτοιας κατάληξης μοιάζουν καταστροφικές για τον «ιστορικό» και το μέλλον του σε μία τέτοια περίπτωση μοιάζει αβέβαιο.

Με όλα τα παραπάνω ως δεδομένα, η αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ αποκτά τον χαρακτήρα «do or die» για τους Νεοσμυρνιώτες. Βέβαια, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ακόμη και τώρα, ορίζει μόνη την τύχη της καθώς με νίκη δεν θα χρειάζεται να είναι με το αυτί στο ακουστικό για να μάθει τι θα συμβαίνει στα άλλα γήπεδα και με τα κομπιουτεράκια ανά χείρας υπολογίζοντας τις ισοβαθμίες.

Άπαντες στο στρατόπεδο του «ιστορικού» δουλεύουν καθημερινά και σκληρά από την αρχή της εβδομάδας για έναν «τελικό» δίχως αύριο έχοντας ως δεδομένο πως στον αγώνα αυτό δεν θα είναι μόνοι.

Περιμένουν την στήριξη του κόσμου του Πανιωνίου που στα δύσκολα έχει μάθει να ανταποκρίνεται, να συσπειρώνεται και να βρίσκεται κοντά στην ομάδα του. Μοναδικός στόχος, το τέλος της αναμέτρησης να είναι θετικό ώστε να κλείσει ένας δύσκολος κύκλος με χαμόγελο και να σηματοδοτηθεί η έναρξη μίας νέας σελίδας -πιο ελπιδοφόρας- για το ιστορικό σωματείο της Νέας Σμύρνης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Λημνιός: «Στόχος η πρόκριση»


Με στόχο την πρωτιά στον όμιλο ξεκινά η Εθνική Παίδων τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του EURO 2015 στη Βουλγαρία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Λημνιός.

Λημνιός: «Στόχος η πρόκριση»
Με στόχο την πρωτιά στον όμιλο ξεκινά η Εθνική Παίδων τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του EURO 2015 στη Βουλγαρία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Λημνιός.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου αναφέρθηκε στον στόχο της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Χιλής μέσω του EURO 2015. Η Εθνική βρίσκεται στη Βουλγαρία από τη Δευτέρα και την Πέμπτη (07/05) θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Οι «μικροί» του Βασίλη Γεωργόπουλου εκτός από τη Ρωσία θα κοντραριστούν με τη Σκωτία (10/05) και τη Γαλλία (13/05).

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Λημνιός στους Νίκο Ζέρβα και Σωτήρη Ταμπάκο για:

-Το κλίμα στην ομάδα:

«Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία είμαστε όλοι σε πολύ καλή κατάσταση και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο αυριανό παιχνίδι με την Ρωσία».

-Τον στόχο της Εθνικής στη διοργάνωση:
«Στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι στον όμιλο και να μπούμε στην εξάδα ώστε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο κύπελλο της Χιλής».

-Τον όμιλο της Εθνικής:
«Σίγουρα πρόκειται για έναν δύσκολο όμιλο με καλές ομάδες όμως, έχουμε σκοπό να κοιτάξουμε τον αγώνα με την Ρωσία και τον καθένα ξεχωριστά».

-Το επίπεδο της ομάδας:
«Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά, είμαστε καλά κορμιά στην άμυνα και δυνατοί, ωστόσο υστερούμε στο επιθετικό κομμάτι. Δουλεύουμε σε κάθε προπόνηση όλα τα κομμάτια και πιο πολύ τα τελειώματα ώστε να βελτιωθούμε και σε αυτόν τον τομέα».

-Το τι μαθαίνει σε αυτή την ηλικία ένας ποδοσφαιριστής:
«Σε αυτή την ηλικία μαθαίνουμε κάθε μέρα πράγματα. Πρέπει να δουλεύουμε σε όλα τα στάδια και τα επίπεδα ούτως ώστε να γινόμαστε κάθε μέρα όλο και καλύτεροι».

-Τις ευκαιρίες που παίρνουν τα νεαρά παιδιά από τους συλλόγους:
«Αυτό είναι πρόβλημα στη χώρα μας, πως οι Έλληνες παίκτες δεν παίρνουν τις ευκαιρίες που έχουν οι παίκτες στο εξωτερικό».

-Το πώς είναι η οργάνωση της τελικής φάσης του EURO:
«Είναι EURO, όλα είναι τέλεια η οργάνωση είναι πολύ καλή και αυτό είναι κάτι που έχει θετική επίδραση σε εμάς».

Ειδικό πρόγραμμα οι Τζιόλης και «Σάλπι»

Δεν συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ οι Τζιόλης και Σαλπιγγίδης. Τις επόμενες ημέρες κρίνεται η συμμετοχή τους με Πανιώνιο.

Ειδικό πρόγραμμα οι Τζιόλης και «Σάλπι»
Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν σήμερα οι Αλέξανδρος Τζιόλης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης στην προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, ενώ ο «Σάλπι» συνεχίζει να δουλεύει επάνω στην ενδυνάμωση.

Εάν ο Γιώργος Γεωργιάδης θα μπορεί να τους υπολογίζει στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο την Κυριακή θα το γνωρίζει τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα το πρώτο μέρος του προπόνησης περιείχε αερόβιες προσαρμογές και ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης και στη συνέχεια οι παίκτες δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας με παιχνίδια σε μικρό χώρο και μίνι εστίες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αγωνία για Ναπολεόνι!!

Απών θα είναι ο πρώτος σκόρερ του Ατρόμητου, Στέφανο Ναπολεόνι, από το ματς με την Καλλονή, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πέλμα και «τρέχει» για να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα των play offs.

Αγωνία για Ναπολεόνι
Χωρίς τον Στέφανο Ναπολεόνι θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (10/05, 19:00) την Καλλονή ο Ατρόμητος στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο Ιταλός επιθετικός, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ των Περιστεριωτών (και πέμπτος του πρωταθλήματος) με 13 γκολ, έχει ενοχλήσεις στα μαλακά μόρια του πέλματος και υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί μικρή θλάση και θα κάνει αγώνα δρόμου ώστε να είναι έτοιμος στο πρώτο ματς για τα play offs.

Πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησε ο Νάστος.

* O Αντρέι Γκορμπούνοφ, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 33ης αγωνιστικής με ποσοστό 69,52% θα παραλάβει το βραβείο του την Παρασκευή στις 8 το βράδυ στο Atromitos Cafe. *Πηγή: sport-fm.gr*

Και μουστάρδα... μπλε για τον Ηρακλή!!

Το τμήμα μάρκετινγκ  του Ηρακλή και ο Νίκος Γραμμένος για ακόμα μια φορά πρωτοτυπεί, αφού μετά τον μπλε καφέ, τώρα ήρθε και η μπλε μουστάρδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΜΠΛΕ μουστάρδα είναι πλέον γεγονός!

ΤΟ «τα βλέπω όλα μπλε» μας μεταφέρει σε άλλη διάσταση και ακόμα και η μουστάρδα παίρνει το χρώμα του ΗΡΑΚΛΗ! Με γεύση που συναρπάζει δημιουργώντας μπλε χαμόγελα δίνει ακόμα περισσότερο μπλε χρώμα στην κάθε μας μέρα!

Σε συνεργασία με τη Βιομηχανία τροφίμων CONDITO ΑΕΒΕ και τον κο Μωραϊτη Κώστα, υποστηρικτή του ΗΡΑΚΛΗ, πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη σε όλο το φίλαθλο κοινό.

Την Παρασκευή η κλήρωση των πλέι οφ!!

Σύμφωνα με το οργανόγραμμα, η 1η ''στροφή'' των αγώνων του μίνι πρωταθλήματος είναι να γίνει δέκα ημέρες μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Superleague, στις 20 Μαΐου.

Επειδή, ωστόσο, είναι αρκετό το διάστημα των δέκα ημερών που μεσολαβεί, δεν αποκλείεται τελικά να αλλάξει το πρόγραμμα και η πρεμιέρα να πάει νωρίτερα, ίσως στις 16-17 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην Ξάνθη έχει οριστεί για τις 23 Απριλίου, ημέρα Σάββατο, στο ΟΑΚΑ.

Όπως και να 'χει, το πρόγραμμα όπως αυτό έχει διαμορφωθεί από την αρχή της σεζόν έχει ως εξής:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Τετάρτη 20 Μαΐου
Κυριακή 24 Μαΐου
Τετάρτη 27 Μαΐου
Κυριακή 31 Μαΐου
Τετάρτη 3 Ιουνίου
Κυριακή 7 Ιουνίου
*Πηγή: metrosport.gr*

Ηρακλής: Παρασκευή τα εισιτήρια!!

Η ζήτηση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ηρακλή με την Παναχαϊκή είναι ήδη μεγάλη.
Για το λόγο αυτό οι «κυανόλευκοι» προσανατολίζονται να ανοίξουν τα εκδοτήρια από την Παρασκευή για να τα διαθέσουν στον κόσμο τους. Οι τιμές είναι 5, 10 και 15 ευρώ.
*Πηγή: arenafm.gr*

Εθνική Νέων: Οι «εκλεκτοί» του Γκούμα!!

Ανακοίνωσε σήμερα ο Γιάννης Γκούμας τους νεαρούς διεθνείς, που πάρουν μέρος στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας Νέων.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα τους έχει διαθέσιμους από τις 11 έως τις 14 Μαΐου και οι προπονήσεις θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι εξής: 
Κότσαρης Κωνσταντίνος (Παναθηναϊκός), Στάικος Πασχάλης (Παναθηναϊκός), Σάλιακας Εμμανουήλ (Ολυμπιακός), Ηλιάδης Μιχαήλ (Ολυμπιακός), Καραχάλιος Ζήσης (Ολυμπιακός), Τσιμίκας Κωνσταντίνος (Ολυμπιακός), Βέργος Νικόλαος (Ολυμπιακός), Παπασπύρος Σπυρίδων (Ατρόμητος), Τζιτζικάλης Αριστομένης (Ατρόμητος), Τσατσόπουλος Δημήτριος (Ατρόμητος), Θεοδωράκης Χρήστος (Ατρόμητος), Κυριακόπουλος Γεώργιος (Αστέρας Τρίπολης), Βελισάρης Λάζαρος (Αστέρας Τρίπολης), Κουτσοποδιώτης Γεώργιος (Παναιτωλικός), Κουλούρης Ευθύμιος (ΠΑΟΚ), Τσολακίδης Ιωάννης (ΠΑΟΚ), Πόζογλου Στυλιανός (ΠΑΟΚ), Βασαΐτης Νικόλαος (ΠΑΟΚ), Τσελεπίδης Τιμόθεος (ΠΑΟΚ), Ορφανίδης Πέτρος (Ξάνθη), Ξύδας Γεώργιος (Καλλονή), Μαρκοπουλιώτης Αλκιβιάδης (ΑΕΚ), Κατσέτης Απόστολης (Τρεντσίν).
*Πηγή: arenafm.gr*

Και η Νιούκαστλ για Μόγιες!

Σε αναζήτηση νέου προπονητή παραμένει η Νιούκαστλ, μετά το άκυρο που δέχτηκε από τον Στιβ ΜακΛάρεν, με τις τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διοικούντες στράφηκαν στην περίπτωση του Ντέιβιντ Μόγιες!
Ο πρώην προπονητής των Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο νέος... εκλεκτός των «καρακαξών» για τον πάγκο της ομάδας. Το όνομά του έχει παίξει έντονα και για τη Γουέστ Χαμ, όμως προς το παρόν ο ίδιος έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στον πάγκο της Σοσιεδάδ και τη νέα περίοδο.
Ακόμα, βέβαια, δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, κάτι που δίνει «πάτημα» στη Νιούκαστλ να κινηθεί για την πρόσληψή του. Τα πάντα βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, αν και εκτιμάται ότι σύντομα οι άνθρωποι της ομάδας θα εκδηλώσουν με πράξεις το ενδιαφέρον τους.
  *Πηγή: England365.gr*

Ο Εβρά, ο Τέβες και το... αίμα της Γιουνάιτεντ!! (video)

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναφέρθηκε ο Πατρίς Εβρά μετά το τέλος του ημιτελικού της Γιουβέντους κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, λέγοντας πως αυτός και ο Κάρλος Τέβες έχουν στις φλέβες τους το αίμα των «κόκκινων διαβόλων», το αίμα των πρωταθλητών.
Ο Γάλλος μπακ κλήθηκε να μιλήσει για τον Αργεντινό, που με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα πρόκρισης στην «Μεγάλη Κυρία» (2-1), λέγοντας πως μετά το πέρασμά του από το «Ολντ Τράφορντ» απέκτησε νοοτροπία νικητή:
«Ο Τέβες είναι σαν κι εμένα. Στις φλέβες του κυλάει το αίμα της Γιουνάιτεντ. Είναι πρωταθλητής. Έχουμε κάνει φανταστική χρονιά και θέλουμε να κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι ένας φοβερός επαγγελματίας».







*Πηγή: England365.gr*

Αποφασίζει ο Ντιμπάλα!!

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Πάουλο Ντιμπάλα, με τρεις να είναι οι επικρατέστερες ομάδες για την απόκτησή του, σύμφωνα μα τον Πρόεδρο της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι.
Αναμονή... τέλος για τις ομάδες που διεκδικούν την υπογραφή του Πάουλο Ντιμπάλα.
Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι, μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα υπάρξει ραντεβού με την πλευρά του παίκτη, ώστε να αποφασίσουν από κοινού τον επόμενο προορισμό του Αργεντινού.
«Τουλάχιστον τρεις ομάδες ενδιαφέρονται πραγματικά για εκείνον. Αυτοί που καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο, καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται. Σκέφτομαι πως σε 10 με 15 μέρες θα ξέρουμε το μέλλον του. Θα συναντηθούμε με τον παίκτη και τον ατζέντη του για να ολοκληρώσουμε το deal», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Ιταλικής ομάδας.
Ο 21χρονος άσος λοιπόν έχει να επιλέξει ανάμεσα στις Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι, δίχως να υπάρχει κάποιο... φαβορί, μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του νεαρού, ο οποίος άφησε «ανοιχτή» την πόρτα του εξωτερικού.
*Πηγή: England365.gr*

Μένει στην ΚΠΡ ο Ράμσεϊ!!

Σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΚΠΡ για την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2017 ήρθε ο Κρις Ράμσεϊ, σύμφωνα με πληροφορίες του «SkySports».  
Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, οι δύο πλευρές έδωσαν ήδη τα χέρια και η συμφωνία θα ανακοινωθεί αμέσως μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Η συνεργασία των δύο πλευρών είναι άριστη και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να κλείσουν από τώρα το «deal», ασχέτως εάν η ομάδα καταφέρει να εξασφαλίσει την παρουσία της στην Πρέμιερ Λιγκ τη νέα περίοδο!
*Πηγή: England365.gr*

Μπάλα είναι, μη φοβάσαι!! (video)

Ο Αλ Χόρφορντ ήταν εκ των κορυφαίων στο 1-1 των Ατλάντα Χοκς, οι οποίοι επικράτησαν των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο Game 2 της μεταξύ τους ημιτελικής σειράς.
Φαίνεται, όμως, πως είχε κάποιο πρόβλημα με τη μπάλα!
Δείτε το video:








*Πηγή: superbasket.gr*

Το TOP 5 της βραδιάς!! (video)

Το ΝΒΑ παρουσίασε τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της βραδιάς, με τον Σέσιονς των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς να κλέβει την παράσταση και να βρίσκεται στο Νο.1!
Απολαύστε το video:











*Πηγή: superbasket.gr*

Ευχές του Παναθηναϊκού στον Διαμαντίδη!! (pic)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης κλείσει σήμερα (6/5) τα 35 χρόνια ζωής κι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε τις ευχές της στον αρχηγό του “Τριφυλλιού”!
Δείτε το post της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:


Χρόνια πολλά στον Δημήτρη Διαμαντίδη που έχει σήμερα τα γενέθλια του! Του ευχόμαστε υγεία, χαρά και επιτυχίες!

*Πηγή: superbasket.gr*