Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

O Μέσι τα έχει... 100!! (pic, vids)

O Λίονελ Μέσι υποδέχεται τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τη Μπάγερν και θέλει στο 100ο ευρωπαϊκό του ματς να λάμψει ακόμα μια φορά!
Η Μπαρτσελόνα διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, αλλά η Μπάγερν είναι η ομάδα που ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει από τους Καταλανούς. Ο Μέσι κάνει απίθανα πράγματα τη φετινή σεζόν και στο αποψινό ματς θα έχει έναν επιπλέον λόγο να πετύχει περισσότερα πράγματα. Ο λόγος; Συμπληρώνει 100 ματς σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Δέκα χρόνια έπειτα από το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα ο Αργεντίνος θέλει να στρογγυλοποιήσει τον αριθμό με μια εντυπωσιακή εμφάνιση! 

Ο Μέσι μετρά 96 παρουσίες σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ και τρεις σε Σούπερ Καπ, έχει πετύχει 76 γκολ, έχει αναδειχθεί τρεις φορές Πρωταθλητής Ευρώπης! Ο Αργεντίνος έκανε ντεμπούτο στην Ευρώπη στις 7 Δεκεμβρίου 2004 σε ηλικία 17 ετών. Μπορεί στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2006 να είχε συμβολική παρουσία, ωστόσο από τότε έβαλε μπροστά τις μηχανές και σπάει όλα τα κοντέρ.


Ο σταρ της Μπαρτσα δεν θα ξεχάσει ποτέ τα γκολ κόντρα στη Γιουνάιτεντ στα τέλη του 2009 και το 2011! Σε έντεκα σεζόν του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Αργεντίνος έχει στεφθεί πρώτος σκόρερ τέσσερις φορές! Καλύτερή του σεζόν δίχως αμφιβολία ήταν το 2012, όταν και η Μπάρτσα κατάφερε να φτάσει στον Τελικό! Ο Μέσι πέτυχε 14 γκολ και έφτασε τον... στρατοσφαιρικό αριθμό των 91 γκολ, περνώντας έτσι στην ιστορία ως Μύθος! 
Φέτος έχει σκοράρει 8 φορές, όπως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο το βάρος πέφτει και στις ασίστ, κάνοντας έτσι ακόμα καλύτερα τη δουλειά του στον αγωνιστικό χώρο. Για πολλούς οι... Χρυσές Μπάλες που κέρδισε οφείλονται και στις μαγικές του εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μέσι φτάνει τις 100 εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του! Ο ίδιος έιναι έτοιμος για το πάρτι κόντρα στην ομάδα που έχει... καλές σχέσεις! Αλλωστε, έστειλε το μήνυμά του στους «Βαυαρούς» για τον αποψινό αγώνα «Η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη σε σχέση με την τελευταία φορά που αποκλειστήκαμε από τη Μπάγερν, είναι πιο επιθετική και πάει για τρεμπλ». 




*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: