Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Επτά εκατομμύρια για Μήτρογλου η Τζένοα!!

Έντονο ενδιαφέρον έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες για τα δικαιώματα του Κώστα Μήτρογλου, με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να φημολογείται πως έχουν εκφράσει την επιθυμία να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ένα από τα τελευταία σενάρια θέλει την Τζένοα, που δεν είχε... πρωταγωνιστικό ρόλο, να προσφέρει 7 εκ. λίρες στην Φούλαμ για τον Έλληνα στράικερ.
Ο Μήτρογλου ολοκληρώνει την σεζόν στον Ολυμπιακό ως δανεικός (μένουν ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα και ο τελικός Κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη) έχοντας κάνει παραγωγικές εμφανίσεις, σκοράροντας 16 φορές στην Σουπερλίγκα. Ωστόσο το ενδεχόμενο να παραμείνει στους Πειραιώτες φαντάζει σχεδόν απίθανο, με τις φήμες να θέλουν την Φούλαμ να αναζητεί ομάδα για να τον... πασάρει και να ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του.
Μέσα στα τελευταία 24ωρα έχουν αναφερθεί τα ονόματα αρκετών συλλόγων, όπως η Βέρντερ Βρέμης, η Μάλαγα και η Φενέρμπαχτσε (προσφέρει και τον Εμενίκε ως έμψυχο αντάλλαγμα) αλλά το τελευταίο σενάριο θέλει την Τζένοα διατεθειμένη να επενδύσει 7 εκ. λίρες για τον Έλληνα «πιστολέρο».
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ορισμένα δημοσιεύματα τον θέλουν να επιστρέφει στην Αγγλία είτε για να διεκδικήσει την θέση του στους «κότατζερς» είτε να μετεγγραφεί σε κάποιον άλλο σύλλογο της χώρας.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: