Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

«Ελάτε στο γήπεδο την Τρίτη»

Μία εβδομάδα ακριβώς απέμεινε για το σπουδαίο φιλικό μεταξύ ΠΑΟΚ και Εθνικής 2004 στην Τούμπα και σήμερα (6/5) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του μεγάλου αγώνα, για να δοθεί δημοσιότητα στο σπουδαίο γεγονός.

Παρόντες στο πάνελ ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης, η πρόεδρος του  Make a Wish Ελλάδας, Αναστασία Μανιά και ο γιατρός του ΑΧΕΠΑ, Αντώνης Χατζηπαντελής.

Άπαντες, τόνισαν την ανάγκη να στεφθεί από επιτυχία το φιλικό, ώστε να ικανοποιηθεί απόλυτα ο μικρός Χρυσοβαλάντης, μετά από αίτημα του οποίου θα διεξαχθεί αυτό το μεγάλο ματς. Ο οργανισμός Make a Wish Ελλάδας, από το 1996, έχει πραγματοποιήσει 1356 αιτήματα παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, γιατί, όπως υπογράμμισε η κ. Μανιά, αυτές οι ενέργειες βοηθούν πολύ ψυχογικά τους ασθενείς, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι τα έσοδα του παιχνιδιού θα δοθούν για την ενίσχυση του Παιδοογκολογικού τμήματος του ΑΧΕΠΑ το οποίο, θυμίζουμε, ότι έγινε με δωρεά του αείμνηστου προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Παντελάκη.

Η πρόεδρος του Make a Wish Ελλάδας, Αναστασία Μανιά, ευχαρίστησε τους πάντες και ιδιαίτερα τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους διεθνείς ποδοσφαιριστές για την ανταπόκρισή τους, αλλά και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ανέλαβε τα έξοδα του αγώνα, ενώ ο Ιάκωβος Αγγελίδης επεσήμανε ότι και ο ΠΑΟΚ, άλλωστε, γεννήθηκε από τις ευχές χιλιάδων ανθρώπων που θέλησαν να εκπροσωπήσουν τις ρίζες τους και πως ιδιαίτερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, βοηθάει μέσω του PAOK Action συνεχώς το Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: