Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Τι είπαν Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία για Ολυμπιακό!!

Δεν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι σε Σπανό και Αγγελόπουλο για την εγκληματική οργάνωση και ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι καταθέσεις των ανθρώπων του Ατρομήτου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» από τον Ατρόμητο κατέθεσαν διάφορα στοιχεία, για την υπεράσπιση των δύο ανδρών και προκειμένου να πείσουν ότι δεν υπήρχε κάτι το μεμπτό στο ματς Ολυμπιακού - Ατρομήτου, όπως ότι την σεζόν 2012/13 οι Περιστεριώτες ήταν η μοναδική ομάδα που νίκησε τον Ολυμπιακό και μάλιστα στο «Καραϊσκάκη», έχοντας δηλώσει πέντε παίκτες να εκτίσουν την ποινή τους στο ματς, ενώ άλλοι τρεις βασικοί πήραν ανάσες.
Eπίσης, οι ανακριτές ενημερώθηκαν ότι στο ματς του πρώτου γύρου ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό με το γκολ του Καραμάνου, ο οποίος ανήκει στους Πειραιώτες. Τέλος τόνισαν πως η ομάδα τους έχει κόψει πάρα πολλούς βαθμούς τα τελευταία χρόνια από τους «ερυθρόλευκους».
Για τις καταθέσεις των τριών το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Πίτου Γκαρσία είπε στον ανακριτή ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς λόγω τενοντίτιδας, κάτι που τον άφησε εκτός για έναν μήνα. Ο Κώστας Κατσουράνης από την πλευρά του έστειλε υπόμνημα όπου έκανε γνωστό πως δεν βρισκόταν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, καθώς είχε ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας στις αρχές Ιανουαρίου.
Τέλος ο γυμναστής Σωτήρης Ρούσης  κατέθεσε πως ακολουθεί τον Σα Πίντο όπου εργάζεται και πως παρέμεινε στον Ατρόμητο, έχοντας την συγκατάθεση του Πορτογάλου.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: