Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Λημνιός: «Στόχος η πρόκριση»


Με στόχο την πρωτιά στον όμιλο ξεκινά η Εθνική Παίδων τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του EURO 2015 στη Βουλγαρία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Λημνιός.

Λημνιός: «Στόχος η πρόκριση»
Με στόχο την πρωτιά στον όμιλο ξεκινά η Εθνική Παίδων τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του EURO 2015 στη Βουλγαρία, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Λημνιός.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου αναφέρθηκε στον στόχο της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Χιλής μέσω του EURO 2015. Η Εθνική βρίσκεται στη Βουλγαρία από τη Δευτέρα και την Πέμπτη (07/05) θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Οι «μικροί» του Βασίλη Γεωργόπουλου εκτός από τη Ρωσία θα κοντραριστούν με τη Σκωτία (10/05) και τη Γαλλία (13/05).

Αναλυτικά τα όσα είπε ο διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Λημνιός στους Νίκο Ζέρβα και Σωτήρη Ταμπάκο για:

-Το κλίμα στην ομάδα:

«Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία είμαστε όλοι σε πολύ καλή κατάσταση και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο αυριανό παιχνίδι με την Ρωσία».

-Τον στόχο της Εθνικής στη διοργάνωση:
«Στόχος μας είναι να βγούμε πρώτοι στον όμιλο και να μπούμε στην εξάδα ώστε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο κύπελλο της Χιλής».

-Τον όμιλο της Εθνικής:
«Σίγουρα πρόκειται για έναν δύσκολο όμιλο με καλές ομάδες όμως, έχουμε σκοπό να κοιτάξουμε τον αγώνα με την Ρωσία και τον καθένα ξεχωριστά».

-Το επίπεδο της ομάδας:
«Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά, είμαστε καλά κορμιά στην άμυνα και δυνατοί, ωστόσο υστερούμε στο επιθετικό κομμάτι. Δουλεύουμε σε κάθε προπόνηση όλα τα κομμάτια και πιο πολύ τα τελειώματα ώστε να βελτιωθούμε και σε αυτόν τον τομέα».

-Το τι μαθαίνει σε αυτή την ηλικία ένας ποδοσφαιριστής:
«Σε αυτή την ηλικία μαθαίνουμε κάθε μέρα πράγματα. Πρέπει να δουλεύουμε σε όλα τα στάδια και τα επίπεδα ούτως ώστε να γινόμαστε κάθε μέρα όλο και καλύτεροι».

-Τις ευκαιρίες που παίρνουν τα νεαρά παιδιά από τους συλλόγους:
«Αυτό είναι πρόβλημα στη χώρα μας, πως οι Έλληνες παίκτες δεν παίρνουν τις ευκαιρίες που έχουν οι παίκτες στο εξωτερικό».

-Το πώς είναι η οργάνωση της τελικής φάσης του EURO:
«Είναι EURO, όλα είναι τέλεια η οργάνωση είναι πολύ καλή και αυτό είναι κάτι που έχει θετική επίδραση σε εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: