Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Αποφασίζει ο Ντιμπάλα!!

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να γίνει γνωστός ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Πάουλο Ντιμπάλα, με τρεις να είναι οι επικρατέστερες ομάδες για την απόκτησή του, σύμφωνα μα τον Πρόεδρο της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι.
Αναμονή... τέλος για τις ομάδες που διεκδικούν την υπογραφή του Πάουλο Ντιμπάλα.
Όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι, μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα υπάρξει ραντεβού με την πλευρά του παίκτη, ώστε να αποφασίσουν από κοινού τον επόμενο προορισμό του Αργεντινού.
«Τουλάχιστον τρεις ομάδες ενδιαφέρονται πραγματικά για εκείνον. Αυτοί που καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο, καταλαβαίνουν περί τίνος πρόκειται. Σκέφτομαι πως σε 10 με 15 μέρες θα ξέρουμε το μέλλον του. Θα συναντηθούμε με τον παίκτη και τον ατζέντη του για να ολοκληρώσουμε το deal», σχολίασε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Ιταλικής ομάδας.
Ο 21χρονος άσος λοιπόν έχει να επιλέξει ανάμεσα στις Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι, δίχως να υπάρχει κάποιο... φαβορί, μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του νεαρού, ο οποίος άφησε «ανοιχτή» την πόρτα του εξωτερικού.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: