Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Απολογήθηκε για το Ολυμπιακός-Βέροια ο Λαναρής!

Στο γραφείο του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη, προκειμένου ν’ απολογηθεί για τα όσα του καταλογίζονται σχετικά με το παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια του 2013, βρέθηκε ο Γιώργος Λαναρής.

Απολογήθηκε για το Ολυμπιακός-Βέροια ο Λαναρής
Ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λαναρής.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Βέροια πήγε σήμερα στην Ευελπίδων προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται σχετικά με το παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια στις 6 Ιανουαρίου 2013.

Θυμίζεται ότι ο Λαναρής αντιμετωπίζει την κατηγορία δωροδοκίας-δωροληψίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος και στοιχηματισμό, η οποία προέκυψε από καταγγελία ότι στο ημίχρονο του αγώνα ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας του να χάσουν και μάλιστα με το σκορ να είναι over.

Μια καταγγελία που επιβεβαιώθηκε έπειτα ενόρκως από τον πρώην προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον πρώην παίκτη του συλλόγου, Νίκο Γεωργέα.

Αφού απολογήθηκε λοιπόν επί σχεδόν μια ώρα, το στέλεχος της ΠΑΕ Βέροια αποχώρησε και πλέον αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για το αν θα του επιβληθούν περιοριστικοί όροι και ποιοι θα είναι αυτοί.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: