Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Βιδάλ και Πίρλο ήταν...μηχανάκια!! (pic)

Η υπεροχή της Γιουβέντους έναντι της Ρεάλ στη χθεσινοβραδινή νίκη (2-1) στο Τορίνο, αποτυπώνεται και από τις αποστάσεις που έτρεξε κάθε ποδοσφαιριστή, με τους Πίρλο και Βιδάλ να...καταπίνουν τα χιλιόμετρα.
Πρώτος ανάμεσα και στις δύο ομάδες ήταν ο Αρτούρο Βιδάλ που έκανε εξαιρετική εμφάνιση και φρόντισε ώστε να είναι πανταχού παρών και σε κάθε ευκαιρία να βγάζει την ομάδα του από τα καρέ της και να τρέχει στην επίθεση δίνοντας ανάσες και δημιουργώντας παράλληλα προϋποθέσεις ευκαιριών στο μισό γήπεδο της «βασίλισσας».
Ο αγέραστος, Αντρέα Πίρλο, ήταν δεύτερος σε χιλιόμετρα με 11,89, ενώ αυτός που δέχθηκε σκληρή κριτική για την αναποτελεσματικότητά του και την αδυναμία του να βοηθήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ.
Επιστρέφοντας στο αρχικό σχήμα των «μερένχες» έπειτα από το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε στο αριστερό πόδι από τις 18/4 και έχοντας παίξει μόλις 25 λεπτά το περασμένο Σάββατο απέναντι στη Σεβίλλη, ο Ουαλός ήταν πολύ κακός και διόλου δραστήριος, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με συνολικά 32 επαφές με τη μπάλα, ενώ διύνησε 9,7 χλμ.
Δείτε στον πίνακα του πέντε από κάθε ομάδα που έτρεξαν περισσότερο στο «Juventus Stadium»:
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: