Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

24.000 εισιτήρια με Ολυμπιακό, 22.000 σε όλα τ' άλλα!!

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ έκοψε 24.000 εισιτήρια, στα επόμενα πέντε εντός έδρας που ακολούθησαν συνολικά πουλήθηκαν 22.000 εισιτήρια!
Στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα είχαν κοπεί 24.000 εισιτήρια. Από εκεί και πέρα, ο «δικέφαλος του Βορρά» μέχρι και το ματς με το Λεβαδειακό τα εισιτήρια που έχει κόψει είναι 22.000 εισιτήρια. 
Στη διοίκηση φυσικά και γνωρίζουν ότι ο κόσμος έχει δυσαρεστηθεί από την εικόνα της ομάδας και αναζητά λύση ώστε στα πλέι οφ να έχει τους φιλάθλους του στο πλευρό του.
Μη ξεχνάμε εξάλλου, ότι παρά την αποκαρδιοτική εικόνα της ομάδας ο Γεωργιάδης μαζί με τους παίκτες του θα κυνηγήσουν την πρώτη θέση στα πλέι οφ ώστε να διεκδικήσουν το μοναδικό στόχο που έχει απομείνει από την αρχή της χρονιάς. Φυσικά αυτός δεν είναι άλλος από την είσοδο στο Champions League,ικανοποιώντας παράλληλα την επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη που ζήτησε την πρώτη θέση στα πλέι οφ.
Ενας ακόμη από τους λόγους που γύρισε την πλάτη ο κόσμος είναι το ότι υπάρχει στασιμότητα στο θέμα του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. Από τη διοίκηση λέγεται ότι «δεν υπάρχει βιασύνη καθώς θα αποκτηθεί η καλύητερη δυνατή λύση».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: