Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Στην ΕΤ3 με Γαλατασαράι

Όπως έγινε γνωστό η ΕΤ3 θα μεταδώσει του ΠΑΟΚ με τη Γαλατασαράι την Παρασκευή (30/9, 18:30). Η συμφωνία έγινε γνωστή λίγο μετά το απόγευμα και έτσι στο παιχνίδι για τον προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκα, θα υπάρχει κανονικά μετάδοση από την ΕΤ3.
Στην ΕΤ3 με Γαλατασαράι

«Τελικός με Άρσεναλ, τελικός με ΠΑΟΚ»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χαρακτήρισε φαβορί την Άρσεναλ για το παιχνίδι της Τετάρτης, ωστόσο τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο του. Ο Βάσκος τεχνικός μάλιστα, τόνισε πως όλα τα ματς πρέπει να... είναι τελικός, τόσο το αυριανό όσο και αυτό της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.
«Τελικός με Άρσεναλ, τελικός με ΠΑΟΚ»
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

«Είναι δύσκολο το παιχνίδι. Ο ρυθμός δεν θα έχει σχέση με του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι πιο γρήγορος ο ρυθμός στο Champions League και στην Αγγλία. Η Άρσεναλ έχει πολλούς καλούς παίκτες, που μπορούν να κάνουν συνδυασμούς. Είμαστε σίγουρα βελτιωμένοι. Είμαστε πολύ καλύτεροι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο αύριο. Έχουμε βρει ρυθμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι. Εχουμε έρθει εδώ για να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αναγνωρίζουμε το επίπεδο του αντιπάλου, είναι φαβορί, έχουμε έρθει να κάνουμε καλή εντύπωση και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τραυματισμούς της Άρσεναλ: «Ξέρουμε ότι θα λείπουν κάποιοι βασικοί, όμως ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε την Άρσεναλ σαν σύνολο και όχι σαν μονάδες».
Για το μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Να απολαύσουν το παιχνίδι και εμείς θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε υπερήφανους».

Αν το ματς είναι τελικός για τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για τη συνέχεια. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, όπως και την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ. Αύριο θα είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι».
Αν αλλάξει τη φιλοσοφία του: «Το ποδόσφαιρο είναι πιο απλό από ότι νομίζουμε. Κάθε ομάδα έχει το δικό της στιλ. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι, αλλά θα παίξουμε με το δικό μας στιλ».

Υπερψηφίστηκε το ειδικό τέλος στα ακίνητα!!

Χωρίς εκπλήξεις και «διαρροές» από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος, εγκρίθηκε από τη Βουλή, με 155 ψήφους υπέρ, η επιβολή του ειδικού τέλους στα ακίνητα. Η ψηφοφορία στη Βουλή διεξήχθη σε κλοιό διαδηλωτών.

Υπερψηφίστηκε το ειδικό τέλος στα ακίνητα
Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος εμφανίζονταν έντονα προβληματισμένοι για την στάση που θα κρατήσουν εξαιτίας και των πιέσεων που δέχονται από ψηφοφόρους τους. Ωστόσο ένας εξ αυτών ο κ. Γιάννης Βούρος, με γραπτή του ανακοίνωση, ξεκαθάρισε πριν την ψηφοφορία πως τελικώς θα ψηφίσει την τροπολογία.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος είχε επίσης εκφράσει την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, εκθειάζοντας την υψηλή αίσθηση καθήκοντος, όπως είπε, που έχουν οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος. «Τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη στάση τους και για την στήριξη που παρέχουν μέχρι τώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία πήρε το λόγο ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και διευκρίνισε ότι οι ιδιοκτήτες ακινήτων που μισθώνει το Δημόσιο θα επιβαρυνθούν με το τέλος ακίνητης περιουσίας μέσω της ΔΕΗ.
Ο υπουργός Ξεκαθάρισε επίσης ότι θα εξαιρεθούν τα ξενοδοχεία, όπως είχε πει κατά την αρχική εισήγησή του. Πρότεινε μάλιστα να προστεθεί η σχετική πρόβλεψη στη διάταξη που εξαιρεί από το τέλος τους κοινόχρηστους χώρους των πολυκατοικιών.
Η ψηφοφορία στη Βουλή διεξήχθη σε κλοιό διαδηλωτών. Ομάδες «Αγανακτισμένων» συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στα φοροεισπρακτικά μέτρα.
Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, στη Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος των λουλουδάδικων, πραγματοποίησαν και ειδικοί φρουροί απ' όλη την Ελλάδα, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις περικοπές στις αποδοχές τους.
Πηγή: in.gr

Άλωσε το «Λουζνίκι» η Ίντερ

Σε ένα πραγματικά όμορφο παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλά γκολ, η Ίντερ ισοφάρισε την ήττα της πρεμιέρας από την Τραμπζονσπόρ, νικώντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέσα στη Ρωσία με 3-2.

Οι «νερατζούρι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Λούσιο, ο οποίος είχε προωθηθεί για το κόρνερ του Άλβαρεζ, στο οποίο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε λάθος έξοδο. Στο 23ο λεπτό η Ίντερ στάθηκε τυχερή καθώς διπλασίασε τα τέρματα της με τον Τζιανπάολο Πατσίνι, καθώς η μπάλα βρήκε πάνω στον Ιταλό μετά από σουτ του Ναγκατόμο. Οι Ιταλοί παρά το προβάδισμα δεν απέδιδαν καλά μετά το μισάωρο και αυτό το εκμεταλεύτηκε η ΤΣΣΚΑ, η οποία μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Τζαγκόεφ.

Στην επανάληψη, η «ομάδα του στρατού» πίεσε και επιβραβεύτηκε ισοφαρίζοντας στο 77ο λεπτό με τον Βάγκνερ Λοβ, όμως οι παίκτες του Ρανιέρι «ξύπνησαν» και σκόραραν άμεσα, με πολύ όμορφο τέρμα του Ζάρατε, ο οποίος κοντρόλαρε και σούτερα εκτός περιοχής για να «γράψει» το τελικό 2-3 στο 79ο λεπτό.
πηγή:The Player.gr

Η Νike την... κάνει πιο αργή!!

Τις τελευταίες αγωνιστικές σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, εξαιρουμένου του παιχνιδιού με την Ατλέτικο, η Μπαρτσελόνα δεν έχει αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων της. Πολλοί λένε πως είναι μια φυσιολογική κοιλιά, άλλοι μιλούν για κορεσμό, αλλά τα ισπανικά Μέσα τονίζουν πως... φταίει η φανέλα!

Όχι, δεν σημαίνει πως η εμφάνιση των «μπλαουγκράνα» βάρυνε από τους τίτλους και όλη την αύρα που περιρέει γύρω από το σύλλογο. Απλά, η Nike που ντύνει τους Καταλανούς κοίταξε περισσότερο την ομορφιά και το design από την πρακτικότητα της φανέλας, που κρατάει πολύ ιδρώτα!

Η εφημερίδα El Pais έκανε μια έρευνα και διαπίστωσε πως η νέα εμφάνιση κρατάει δύο φορές περισσότερο ιδρώτα από παλαιότερες εμφανίσεις, με αποτέλεσμα οι παίκτες να... γίνονται πιο αργοί. Αυτή η έρευνα μόνο στα ψιλά δεν πέρασε, καθώς είναι και μια μορφή δυσφήμισης, έτσι ο κολοσσός των αθλητικών ειδών αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση, με την οποία τόνισε πως θα δουλέψει για να λύσει το πρόβλημα και ίσως λανσάρει και νέα εμφάνιση!

Αυτό το σενάριο πάντως δεν στέκει, καθώς η Nike ντύνει κι άλλα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που χρησιμοποιούν το ίδιο ύφασμα (Dri-FIT), όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Ίντερ κ.α, οι οποίες όμως δεν έχουν κάνει το παραμικρό παράπονο. 
 
πηγή: theplayer.gr

Τα... έβγαλαν και απειλούσαν να αυτοπυρποληθούν!!

Η Ουκρανία είναι η χώρα που θα διοργανώσει το «EURO 2012». Μια μεγάλη τιμή για την χώρα,  ωστόσο φαίνεται ότι δεν είδαν και όλοι οι πολίτες της,  με το καλύτερο μάτι το γεγονός πως η δεύτερης εν τάξει μεγαλύτερη διοργάνωση εθνικών ομάδων θα γίνει εκεί. 

Τέσσερις Ουκρανές ακτιβίστριες, διαμαρτυρήθηκαν με έναν πρωτότυπο τρόπο. Αφού τα... έβγαλαν, απείλησαν με... πυρπόληση, αλλά στο τέλος συνελήφθησαν.

Δείτε εδώ φωτογραφίες με τις ακτιβίστριες εν δράση:
πηγή: theplayer.gr

 



Ράντολφ: «Όπου πάει ο Μαρκ!»

Σε μια δήλωση που ίσως να αλλάξει έστω και μέχρι τη λήξη του λοκ-άουτ τον ευρωπαϊκό χάρτη προχώρησε ο Ζακ Ράντολφ, ο οποίος αποκάλυψε πως θα πάει σε όποια ευρωπαϊκή ομάδα πάει και ο Μαρκ Γκασόλ!

Οι «δίδυμοι πύργοι» των Μέμφις Γκριζλς που πέρυσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη των πλέι-οφ έχουν δέσει, και ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ επιθυμεί να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Ισπανό σέντερ, ο οποίος σκέφτεται να μετακομίσει προσωρινά στην Ευρώπη.

«Θα περιμένω μέχρι τις αρχές Νοέμβρη και θα επανεξετάσω την κατάσταση. Μετά θα πάρω μια απόφαση σχετικά με το τι θα κάνω στο μέλλον. Θα κοιτάξω και τι απόφαση θα πάρει ο Μαρκ Γκασόλ. Είμαι έτοιμος να τον ακολουθήσω οπουδήποτε. Θέλω να συνεχίσω μαζί του στην ίδια ομάδα», δήλωσε. 
 
πηγή: theplayer.gr

O Κόμπι στο ΟΑΚΑ και τα... πειράγματα στον V-Span!!

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται για δεύτερη μέρα στη χώρα μας και το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Βασίλη Σπανούλη σε αγώνα 3 οn 3!
O Κόμπι στο ΟΑΚΑ και τα... πειράγματα στον V-Span!
Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν πολλοί φίλοι του ΚΒ24, όπως και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Κώστας Μίσσας, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο Μπάμπης Καραμανλής, ο τζένεραλ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος και πολλοί άλλοι.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Ελλάδα, καθώς οι άνθρωποι γνωρίζουν πολύ καλά τα μυστικά του μπάσκετ", ήταν τα πρώτα λόγια του Κόμπι, άμα τη αφίξει του στο γήπεδο.

Ο Κόμπι δεν μπορούσε να σταμάτησει να γελάει όταν πληροφορήθηκε το όνομα της μιας εκ των δύο ομάδων του τελικού. Το όνομα αυτής: "Παρθενοκλέφτες"!

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής της εκδήλωσης ρώτησε τον Σπανούλη ποιος θα επικρατούσε σε μια προσωπική μονομαχία των δύο παικτών, με τον Κόμπι να αγκαλιάζει τον γκαρντ του Ολυμπιακού και χαμογελαστός να απαντάει: "Μην το απαντήσεις αυτό" και συμπλήρωσε:

"Οι παίκτες των δύο ομάδων θα σουτάρουν βολές, η ομάδα αυτού που θα ευστοχήσει θα είναι μαζί μου και εκείνος που θα χάσει τη βολή θα είναι μαζί σου", είπε χαριτολογώντας ο Black Mamba στον Kill-Bill, όταν ήρθε η ώρα να διαλέξουν ομάδες και βέβαια, όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Σπανούλης ζήτησε τάιμ-άουτ και τόνισε στους παίκτες του: "Μην αγχώνεστε είναι απλά ο Κόμπi. Οφείλουμε να παίζουμε καλύτερα στο πικ εν ρολ, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε", ενώ ο σούπερ σταρ των Λέικερς προσπαθούσε να δείξει στους παίκτες του πως να κάνουν σκριν!

πηγή: sportdog.gr

«Μυστική» κατάθεση για Πιλάβιο;

Αν και οι πληροφορίες ανέφεραν πως μετά την σημερινή κατάθεση του Νικόλα Πατέρα για τον Μάκη Ψωμιάδη θα ακολουθούσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος, αυτό μάλλον δεν θα γίνει, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατέθεσε για την συγκεκριμένη υπόθεση... μυστικά την Δευτέρα!
«Μυστική» κατάθεση για Πιλάβιο;
Οι δύο άνδρες ορίστηκαν από τον “Big Mac” ως μάρτυρες υπεράσπισης και έτσι ήταν υποχρεωμένοι να περάσουν από το γραφείο του 9ου ανακριτή.

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού κατέθεσε σήμερα το πρωί, ενώ για τον Πιλάβιος οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η «επίσκεψη» του στον ανακριτική έγιναν χθες, κάτω από άκρα μυστικότητα! 

πηγή: sportdog.gr

«Δεν απειλούμε με έξωση την ΑΕΚ»!

Για φήμες, αλλά και υπερβολές των ΜΜΕ, έκανε λόγο ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, Λάζαρος Γρύλης, αναφορικά με τον κίνδυνο έξωσης της ΑΕΚ από αυτό, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών.

«Δεν απειλούμε με έξωση την ΑΕΚ»!
Αναλυτικά, ο κ. Γρύλης είπε στον NOVA Σπορ FM:
«Δεν υπάρχει κανένα μπέρδεμα. Η ΑΕΚ έχει, όπως κάθε χρόνο, κάποια οφειλή. Δεν την έχει δώσει.
Και πέρυσι, όμως, την είχε εκχωρήσει στον ΟΠΑΠ, από τον οποίο, επίσης, δεν έχουμε πάρει τα χρήματα. Ξεκινήσαμε λίγο άσχημα. Και δεν μιλάμε για το ποσοστό επί των εισιτηρίων, αλλά για λειτουργικά έξοδα. Για να πληρώσουμε τους υπαλλήλους μας.
Η ΑΕΚ είναι, πιθανότατα, σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Το ποσό είναι μικρό. Δεν έχουμε τίποτα με την ομάδα. Αλλά δεν είναι… τίποτα να σου δίνει 20.000 από τις 250.000 που σου οφείλει.
Ωστόσο, είναι μία ιστορική ομάδα και δεν μιλάμε για απειλή, επειδή στείλαμε το τελεσίγραφο. Απλά, κάναμε μία όχληση. Είναι φήμες αυτά. Τα ΜΜΕ μεγαλοποίησαν το θέμα.
Βέβαια, ακόμα και αν παίρναμε τα λεφτά μας στην ώρα μας, πάλι δύσκολα θα ήταν τα πράγματα. Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Είναι άθλια τα πράγματα».

Έναν Πρίγκιπα και για τη Γιουνάιτεντ!!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να... βολεύεται σιγά – σιγά με τον Πρίγκιπα που έφερε ο Τσάκας, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμα «ψάχνεται», καθώς ο Σεΐχης Χαμάντ μπιν Γιασίμ μπιν Τζαμπέρ αλ-Τανί διέψευσε πως θα αγοράσει την ομάδα με 1.8 δις ευρώ!
Έναν Πρίγκιπα και για τη Γιουνάιτεντ!
«Δεν είναι αλήθεια όσα ακούγονται. Ανακοινώσαμε μερικές εβδομάδες πριν ότι δεν βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για αυτό το θέμα (την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)» εξήγησε ο Σεΐχης Χαμάντ στο “Al Jazeera” για να συμπληρώσει:

«Πολύς κόσμος μιλάει για το Κατάρ πλέον, ότι θα αγοράσει αυτό, θα αγοράσει εκείνο. Αυτό μάλιστα ανεβάζει την τιμή για οτιδήποτε πωλείται».

πηγή: sportdog.gr

Πού είναι ο "Μάκαρος"; Οέο;;

Μπορεί η Δικαιοσύνη να έκρινε προφυλακιστέο τον Μάκη Ψωμιάδη, αλλά λογάριαζε χωρίς τον ίδιο, καθώς παρότι αναζητήθηκε από την αστυνομία, είναι εξαφανισμένος!
Πού είναι ο "Μάκαρος"; Οέο;;
Αμέσως μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, δόθηκε σήμα στην αστυνομία να αναζητήσει τον Μάκη Ψωμιάδη, στην οδό Γκύζη 38 στο Παλαιό Ψυχικό, όπου έχει δηλώσει ότι είναι η κατοικία. Ωστόσο, όταν πήγαν στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν κλειστές πόρτες και φυσικά τον βασικό κατηγορούμενο για την υπόθεση των στημένων αγώνων, να είναι άφαντος!
Να σημειώσουμε ότι ο Μάκης Ψωμιάδης είχε αφεθεί ελεύθερος μετά τη διαφωνία της εισαγγελέως με τον ανακριτή, αλλά με περιοριστικούς όρους και τη διαβεβαίωση ότι θα διαμένει στην οικία του στο Νέο Ψυχικό. Φαίνεται ότι ο Μάκης, όμως, είχε διαφορετική άποψη και αμέσως μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση να προφυλακιστεί, επέλεξε να... εξαφανιστεί, κάτι βέβαια που μπορεί να το έχει κάνει εδώ και μέρες.
Για μία ακόμη φορά λοιπόν, ο Μάκης Ψωμιάδης παίζει παιχνίδια με τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές...
Πηγή: gazzetta.gr

Στο χειρουργείο ο "Ντίμι"!!

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει αύριο ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση.
Στο χειρουργείο ο "Ντίμι"!
Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είχε ενοχλήσεις στη μέση, από την αρχή της σεζόν και αποφασίστηκε να χειρουργηθεί στη μέση στο Ιατρικό Κέντρο για να αποκατασταθεί μια και καλή το πρόβλημα, καθώς η αποθεραπεία που ακολουθούσε δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα...
πηγή: sportdog.gr

Εδώ λεφτά, εκεί λεφτά, πού είναι τα λεφτά;

Τι χλιδές είναι αυτές για τον Παναθηναϊκό; Φοίνικας στην επιστολή και τζίφρες που θυμίζουν πετροδόλαρα από Άραβες κροίσους. Έρχεται, λοιπόν, ο πρίγκιπας, σύμφωνα με το e-mail!
Εδώ λεφτά, εκεί λεφτά, πού είναι τα λεφτά;
Μέχρι τώρα, όμως, ο κόσμος του Παναθηναϊκού όλο ακούει για εκατομμύρια που θα πέσουν στην ομάδα, αλλά εκατομμύρια δεν βλέπει. Την μια με τους "Αμπράμοβιτς", την άλλη με τους κορυφαίους και πλέον… χαρτωμένους Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες, τώρα με τους Άραβες.

Κι εδώ ακριβώς είναι το θέμα. Πότε, τελικά, θα μπούνε πραγματικά κι όχι… εικονικά λεφτά στον Παναθηναϊκό; Γιατί αυτή την στιγμή στα επίσημα ταμεία της ΠΑΕ μετράνε φραγκοδίφραγκα. Ρεφενέ κάνουν για να παραγγείλουν καφέδες κάθε πρω;i.

Το ζήτημα, λοιπόν, δεν είναι αν τα πακέτα θα τα ρίξει ο Βαρδινογιάννης, ο Βγενόπουλος, ο πρίγκιπας ή κάποιος άλλος. Αυτό που καίει είναι κάποιος να τα ρίξει μήπως και τον Γενάρη γίνει καμία δυνατή μεταγραφή για να ανέβει επίπεδο το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Έτσι απλά!

Μέχρι τότε έχουν δίκιο οι περισσότεροι οπαδοί να είναι μαγκωμένοι με τα εκατομμύρια που σφυρίζουν δεξιά κι αριστερά, αλλά που δεν κάθονται στα ταμεία της ΠΑΕ.

πηγή: sportdog.gr

Όπου φύγει-φύγει...!!

Μετά την καταδικαστική απόφαση της ΕΕΑ για τον Ηρακλή, άρχισαν οι μαζικές αποχωρήσεις όσων παικτών είχαν απομείνει στο Γηραιό, οι οποίοι αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.
Όπου φύγει-φύγει...
Μετά λοιπόν, την αποχώρηση του Στέλιου Ηλιάδη που θα συνεχίσει στην Κέρκυρα, ήρθε και η σειρά του Ζοέλ Επαλέ, για τον οποίο ενδιαφέρονται οι ΟΦΗ και Πανσερραϊκός.

Ο Καμερουμέζος αναχωρώντας για το Παρίσι δήλωσε:

«Σίγουρα θα ήθελα να ολοκληρώσω στον Ηρακλή την καριέρα μου. Αυτό όμως πλέον δεν μπορεί να γίνει. Κάποια στιγμή ίσως βρεθούν και πάλι οι δρόμοι μας. Το θέμα είναι ότι η ομάδα περνάει μια μεγάλη περιπέτεια και έχει την ευκαιρία να πατήσει στα πόδια της».

Δεν είναι γνωμοδότηση της UEFA, διαρρέει η ΕΠΟ!!

Aπό την ΕΠΟ διαρρέεται ότι το έγγραφο της UEFA που επικαλούνται για τη δικαίωσή τους Λάρισα και Πανσερραϊκός, είναι απλή αλληλογραφία Μαρτίου των δύο διευθύνσεων αδειοδότησης (Δημητρίου-Τραβέρσο) και δεν αποτελεί γνωμοδότηση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας...
Δεν είναι γνωμοδότηση της UEFA, διαρρέει η ΕΠΟ
Πηγή: dikisports.blogspot.com

Εξηγήσεις για τα «στημένα» πρωί – πρωί!!

Την Πέμπτη στις 10.30 θα απολογηθούν για την υπόθεση των «στημένων» παιχνιδιών οι ομάδες της Football League και Football League 2.
Εξηγήσεις για τα «στημένα» πρωί – πρωί!
Ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της Football League θα βρεθούν τόσο οι ΠΑΕ όσο και τα φυσικά πρόσωπα που κατηγορούνται, μετά τις νέες διώξεις, την περασμένη εβδομάδα, των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των κλήσεων:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη  29/09/2011 και ώρα 10:30 τις παρακάτω ΠΑΕ/ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:
Την ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα) και τον Κ. ΡΙΑΒΟΓΛΟΥ (Πρόεδρος), για παραβάσεις που λεπτομερώς αναφέρονται στην συγκοινοποιούμενη με αριθμ. πρωτοκ. 29921/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Ανδρέα Φάκου, οι οποίες παραβάσεις τιμωρούνται από τις παρατειθέμενες και στην παραπάνω πειθαρχική δίωξη διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 21 Α΄ και 21 Β΄ Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ σε συνδυασμό προς άρθρο 132 του Ν. 2725/1999 «περί Ερασιτεχνικού – Επαγγελματικού Αθλητισμού»,  27 παρ. 3 β του ΚΑΠ, 45, 94 παρ. 1 και 98 Ποινικού Κώδικα άρθ. 2 παρ. 2 α – β και 3 του Ν. 2433/1996 «περί παράνομου στοιχήματος». Κοινοποίηση-κλήση: ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΦΕΡΡΥ ΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.
Την ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα) και τους Ι. ΡΟΔΗ (Πρόεδρος), Α. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ (Διαιτητή), Δ. ΒΕΡΡΗ (Α΄Βοηθό Διαιτητή), Π. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΥ (Β΄ Βοηθός Διαιτητή)
για παραβάσεις που λεπτομερώς αναφέρονται στην συγκοινοποιούμενη με αριθμ. πρωτοκ. 29910/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Μ. Αντωνακάκη, οι οποίες παραβάσεις τιμωρούνται από τις παρατειθέμενες και στην παραπάνω πειθαρχική δίωξη διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 21 Α΄, 21 Β΄
και 26 παρ. 3, σε συνδυασμό με το άρθρο 31 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και σε συνδυασμό με τα άρθρα 26 παρ. 1, 27 παρ. 1,  46 παρ. 1 α, 94 παρ. 1 και 98 του Ποινικού Κώδικα. Κοινοποίηση-κλήση: ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΊΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Την ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα) και τους Δ. ΛΕΡΟΓΙΑΝΝΗ (Πρόεδρος), Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ (Μεγαλομέτοχος και Αξιωματούχος), Γ. ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΔΙΑΓΟΡΑΣ), Γ. ΣΕΓΓΟ (Διαιτητής), Π. ΡΟΥΤΖΙΕΡΗ (Προπονητής) για παραβάσεις που λεπτομερώς αναφέρονται στην συγκοινοποιούμενη με αριθμ. πρωτοκ. 29907/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Μ. Αντωνακάκη, οι οποίες παραβάσεις τιμωρούνται από τις παρατειθέμενες και στην παραπάνω πειθαρχική δίωξη διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 21 Α΄, 21 Β΄και 26 παρ. 3, σε συνδυασμό με το άρθρο 31 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και σε συνδυασμό με τα άρθρα 26 παρ. 1, 27 παρ. 1,  46 παρ 1 α, 94 παρ. 1 και 98 του Ποινικού Κώδικα.
Κοινοποίηση-κλήση: ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΊΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.
Την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα)και τους Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ (Πρόεδρος), Χ. ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ (Μεγαλομέτοχος και Ιδιοκτήτης), ΑΠΑΡΕΣΙΔΟ ΑΛΒΕΣ ΛΟΥΙΣ ΜΙΓΚΕΛ (Ποδοσφαιριστής ΠΑΕ  ΙΩΝΙΚΟΣ), ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΝΤΙΤΣΟΣ (Διαιτητής) για παραβάσεις που λεπτομερώς αναφέρονται στην συγκοινοποιούμενη με αριθμ. πρωτοκ. 29906/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Μ. Αντωνακάκη, οι οποίες παραβάσεις τιμωρούνται από τις παρατειθέμενες και στην παραπάνω πειθαρχική δίωξη διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 21 Α΄, 21 Β΄και 26 παρ. 3, σε συνδυασμό με το άρθρο 31 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και σε συνδυασμό με τα άρθρα 26 παρ. 1, 27 παρ. 1,  46 παρ 1 α, 94 παρ. 1 και 98 του Ποινικού Κώδικα. Κοινοποίηση-κλήση: ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΊΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.
Την ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα)  και Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ (Πρόεδρος), Χ. ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ (Μεγαλομέτοχος και Ιδιοκτήτης), ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα),  Θ. ΣΑΒΒΑΚΗ (Μεγαλομέτοχος και Ιδιοκτήτης) , Δ. ΤΖΕΛΕΠΗ (Πρόεδρος) για παραβάσεις που λεπτομερώς αναφέρονται στην συγκοινοποιούμενη με αριθμ. πρωτοκ. 29920/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Α. Φάκου, οι οποίες παραβάσεις τιμωρούνται από τις παρατειθέμενες και στην παραπάνω πειθαρχική δίωξη διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 21 Α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 132 του Ν. 2725/1999 «περί Ερασιτεχνικού – Επαγγελματικού Αθλητισμού», άρθ. 27 παρ. 3 β του ΚΑΠ,  45 και 98 του Ποινικού Κώδικα. Κοινοποίηση-κλήση: ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΊΔΗΣ, ΦΕΡΡΥ ΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ.
Την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα) και τον Ι. ΚΟΜΠΟΤΗ (Πρόεδρος Δ.Σ. και Μεγαλομέτοχος) για παραβάσεις που λεπτομερώς αναφέρονται στην συγκοινοποιούμενη με αριθμ. πρωτοκ. 29911/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Ανδρέα Φάκου, οι οποίες παραβάσεις τιμωρούνται από τις παρατειθέμενες και στην παραπάνω πειθαρχική δίωξη διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 21 Α΄ και 21 Β΄ Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ σε συνδυασμό προς άρθρο 132 του Ν. 2725/1999 «περί Ερασιτεχνικού – Επαγγελματικού Αθλητισμού» , 27 παρ. 3 β του ΚΑΠ, 45, 94 παρ. 1 και 98 Ποινικού Κώδικα άρθ. 2 παρ. 2 α – β και 3 του Ν. 2433/1996 «περί παράνομου στοιχήματος».Κοινοποίηση-κλήση: ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΊΔΗΣ,  ΦΕΡΡΥ ΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
Την ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα) και τον Α. ΣΑΜΙΟ (Πρόεδρος και Μεγαλομέτοχος) για παραβάσεις που λεπτομερώς αναφέρονται στην συγκοινοποιούμενη με αριθμ. πρωτοκ. 29913/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Μ. Αντωνακάκη, οι οποίες παραβάσεις τιμωρούνται από τις παρατειθέμενες και στην παραπάνω πειθαρχική δίωξη διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 21 Α΄, 21 Β΄ και 26 παρ. 3 σε συνδυασμό με το άρθρο 31 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και σε συνδυασμό με τα άρθρα 26 παρ. 1, 27 παρ. 1, 46 παρ. 1 α, 94 παρ. 1και 98 του Ποινικού Κώδικα.Κοινοποίηση-κλήση: ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ,  ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΊΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.
Την ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα) και τον Α. ΜΑΡΤΙΝΗ(Πρόεδρος και Μεγαλομέτοχος) για παραβάσεις που λεπτομερώς αναφέρονται στην συγκοινοποιούμενη με αριθμ. πρωτοκ. 29904/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Μ. Αντωνακάκη, οι οποίες παραβάσεις τιμωρούνται από τις παρατειθέμενες και στην παραπάνω πειθαρχική δίωξη διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 21 Α΄, 21 Β΄και 26 παρ. 3, σε συνδυασμό με το άρθρο 31 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και σε συνδυασμό με τα άρθρα 26 παρ. 1, 27 παρ. 1,  46 παρ. 1 α, 94 παρ. 1 και 98 του Ποινικού Κώδικα.Κοινοποίηση-κλήση: ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΊΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ.
Το ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (όπως εκπροσωπείται νόμιμα) , και  Ι. ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗ (Πρόεδρος), Γ. ΤΥΡΙΑΚΙΔΗ (Προπονητή), ΤΑΠ ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ  (όπως εκπροσωπείται νόμιμα), Μ. ΚΑΣΣΗ (Πρόεδρος), για παραβάσεις που λεπτομερώς αναφέρονται στην συγκοινοποιούμενη με αριθμ. πρωτοκ. 29909/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Μ. Αντωνακάκη, οι οποίες παραβάσεις τιμωρούνται από τις παρατειθέμενες και στην παραπάνω πειθαρχική δίωξη διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 21 Α΄, 21 Β΄και 26 παρ. 3, σε συνδυασμό με το άρθρο 31 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και σε συνδυασμό με τα άρθρα 26 παρ. 1, 27 παρ. 1,  46 παρ. 1 α, 94 παρ. 1 και 98 του Ποινικού Κώδικα. Κοινοποίηση-κλήση: ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΘΩΜΑΊΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Τους  Α. ΘΑΝΟ (Ποδοσφαιριστή ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ), Κ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ (Ποδοσφαιριστή ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ) για παραβάσεις που λεπτομερώς αναφέρονται στην συγκοινοποιούμενη με αριθμ. πρωτοκ. 29917/2011 πειθαρχική δίωξη του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Ανδρέα Φάκου, οι οποίες παραβάσεις τιμωρούνται από τις παρατειθέμενες και στην παραπάνω πειθαρχική δίωξη διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 21 Β΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ σε συνδυασμό προς άρθρο 132 του Ν. 2725/1999 «περί Ερασιτεχνικού – Επαγγελματικού Αθλητισμού» , 94 παρ. 1Ποινικού Κώδικα άρθ. 2 παρ. 2 α – β και 3 του Ν. 2433/1996 «περί παράνομου στοιχήματος». Κοινοποίηση-κλήση: ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ».

Υπάρχει ακόμα ποδοσφαιριστής Ταχτσίδης!!

Εκεί που όλα έδειχναν οτι η καριέρα του Παναγιώτη Ταχτσίδη είχε πάρει την κατιούσα ο 22χρονος μέσος έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα με τη Βερόνα στη Serie B και μάλιστα στο τελευταίο ματς της ομάδας του στο Ασκολι, όπου έπαιξε σ' ολόκληρο το 90λεπτο στο νικηφόρο 2-1 επί της τοπικής ομάδας, ήταν από τους καλύτερους.
Υπάρχει ακόμα ποδοσφαιριστής Ταχτσίδης!
«Στη Βερόνα βρήκα ένα ωραίο γκρουπ ποδοσφαιριστών που είναι πολύ καλά παιδιά και προπονούνται από έναν εξαιρετικό τεχνικό», δήλωσε αρχικά ο Ταχτσίδης. «Στην ομάδα έχει δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα και είμαι χαρούμενος που φοράω τη φανέλα αυτής της ομάδας, στην οποία ήρθα να δουλέψω και να εξελιχθώ», συμπλήρωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής που μετρά αισίως πέντε συμμετοχές στη φετινή Serie B με 415 αγωνιστικά λεπτά.
«Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κάνω το καλύτερο και δεν σχολιάζω τις επιλογές του προπονητή», συμπλήρωσε ο Ταχτσίδης που στο 4-3-3 που παίζει η ομάδα του παίζει στην μέση της τριάδας του κέντρου με αποτέλεσμα αρκετές φορές να κοντράρεται για μία θέση στην ενδεκάδα με τον Εσπόζιτο.
Οσο για τον στόχο της Βερόνα, ο Ταχτσίδης ήταν ξεκάθαρος. «Θέλουμε και μπορούμε να κερδίσουμε μία θέση στα πλέι-οφ της ανόδου», επεσήμανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.
Πηγή: sentra-goal.gr

Λεπτομέρειες που προκαλούν απορίες...!!

Tο δελτίο Τύπου που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις προθέσεις του Πρίγκιπα έχει σφραγίδες και υπογραφές, ωστόσο αν το συγκρίνουμε με τα προηγούμενα έγραφα που φέρονταν να έχουν ως αποστολέα τον Πρίγκιπα Σουλτάν, υπάρχουν και πάλι κάποια... περίεργα σημεία.
Λεπτομέρειες που προκαλούν απορίες...
1) Η υπογραφή στο Δελτίο Τύπου του Πρίγκιπα παρουσιάζει σημαντικές διαφορές από αυτήν στον έγγραφο με το οποίο εξέφραζε το ενδιαφέρον του για την ΠΑΕ, το οποίο είχε μεταφέρει ο Βλάσης Τσάκας στο Δ.Σ του Παναθηναϊκού.
2) Οι παραλλαγές στο όνομα συνεχίζονται. Αλλιώς ήταν γραμμένο το πλήρες όνομά του στο διαβατήριο που είχε δει το φως της δημοσιότητας, αλλιώς στο έγγραφο προς την ΠΑΕ, αλλιώς στο σημερινό δελτίο Τύπου.
3) Μία σφραγίδα είναι ίδια όχι μόνο στο περιεχόμενο, αλλά και στο σχήμα. Στο έγγραφο προς την ΠΑΕ ήταν στρογγυλή, στο δελτίο Τύπου είναι οβάλ.
4) Ο δικηγόρος Παναγιώτης Πετρόπουλος έλαβε με e-mail το πληρεξούσιο. Σύμφωνα με νομικούς κύκλους αυτό σημαίνει ότι προβλέπεται χρήση μόνο από τον ίδιο τον Πετρόπουλο, καθώς για να αποκτήσει πλήρη ισχύ χρειάζεται να έχει το γνήσιο της υπογραφής από πρεσβεία ή προξενείο.
5) Οι... περίεργες εκφράζεις που θυμίζουν ελληνικά συνεχίζονται, όπως ας πούμε το «οur offer is in full force».
Πηγή: leoforos.gr

"Ο εντολέας μου δεν έχει ίχνος ενοχής"

Ο Χρήστος Στάθης, ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του "ΣΚΑΙ", εξέφρασε την έκπληξη του για τη ταχύτητα της ελληνικής δικαιοσύνης και τόνισε πως "ο εντολέας μου δεν έχει ίχνος ενοχής".
"Ο εντολέας μου δεν έχει ίχνος ενοχής"
"Εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς το Δικαστικό Συμβούλιο πήρε την απόφασή του με εξαιρετική ταχύτητα. Εκπλήσσομαι πόσο γρήγορα πήραν οι δικαστές την απόφαση προφυλάκισης.
Ο εντολέας μου δεν έχει ίχνος ενοχής. Γνωρίζω άριστα τη δικογραφία γιατί πέρασα όλο το καλοκαίρι μαζί της", είπε χαρακτηριστικά.

Το δυνατό... σημείο της Μπελέν Ροντρίγκεζ! (ΦΩΤΟ)

"Καίει" η Μπελέν Ροντρίγκεζ! Το διάσημο μοντέλο από την Αργεντινή βρίσκεται για διακοπές στην Τοσκάνη, παρέα με φίλους και τον αγαπημένο της.  Στην παραλία εμφανίσθηκε με καυτό μαύρο brazilian μπικίνι...
Το δυνατό... σημείο της Μπελέν Ροντρίγκεζ! (ΦΩΤΟ)

Βρήκε... νύχτα και χειμώνα στο Καζάν!!

Στο μακρινό Ταταρστάν, ο ΠΑΟΚ βρήκε κρύο, καθώς το θερμόμετρο είναι στους 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ την ώρα, που στη Θεσσαλονίκη είναι μέρα, στο Καζάν έχει ήδη νυχτώσει.
Βρήκε... νύχτα και χειμώνα στο Καζάν
Το ταξίδι ήταν καλό και χωρίς προβλήματα, αυτά μάλλον άρχισαν με την προσγείωση, καθώς ως είθισται σ΄ αυτές τις περιοχές οι έλεγχοι στην είσοδο στη χώρα είναι σχολαστικοί και ενίοτε εκνευριστικοί.
Η αποστολή, μετά τους ελέγχους ξεκινά για το ξενοδοχείο, που θα καταλύσει, ενώ σε διαφορετικό ξενοδοχείο οδηγούνται οι λιγοστοί, αυτή τη ώρα, φίλοι του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν με το τσάρτερ της ομάδας.
Πηγή: paok24.gr

Α1 με 13 ομάδες;

Το αλαλούμ στο ποδόσφαιρο καλά κρατεί και το μπάσκετ θέλει να προλάβει, για να μην βιώσει ανάλογες καταστάσεις. Γιατί οι πληροφορίες του σκύλου αναφέρουν ότι στις 8 ΚΑΕ που έχουν ήδη πάρει πιστοποιητικό, θα προστεθούν άλλες 5, που το έχουν σίγουρο το χαρτί. Μόνο που δεν ισχύει το ίδιο και για την 14η ομάδα της Α1.
Α1 με 13 ομάδες;
ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ ζήτησαν από την ΕΕΑ να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τα πιστοποιητικά τη Δευτέρα και οι αποφάσεις που θα παρθούν δεν είναι οριστικές. Αναβολή δεν πρόκειται να δοθεί, άρα όποιος είναι έτοιμος μέχρι τη Δευτέρα, θα παίξει στην Α1. Αν έστω ένας δεν μπορεί, το πρωτάθλημα θα γίνει με 13 ομάδες. Και πάει λέγοντας.
Αυτό θα συμβεί γιατί το πρωτάθλημα της Α2 αρχίζει το Σάββατο κι έτσι δεν γίνεται να πάρει τη θέση στην Α1 ο επιλαχών της προηγούμενης σεζόν. Οι Ικαροι Σερρών ζήτησαν αναβολή της έναρξης στην Α2 - η πρεμιέρα έχει οριστεί για το Σάββατο - αλλά η ΕΟΚ δεν πρόκειται να συναινέσει.
Για να επιστρέψουμε στην εισαγωγή του κειμένου, οι πέντε από τις έξι ομάδες που δεν έχουν πάρει πιστοποιητικό, λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα. Δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο και για τον Πανελλήνιο, που σύμφωνα με τις πληροφορίες πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στην Α1. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει σχέδιο να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και στην πορεία να γίνει Ηρακλής.

Το είχαμε αποκαλύψει καιρό τώρα και μέχρι τη Δευτέρα θα ξέρουμε αν μια ομάδα που ιδρύθηκε στην Κυψέλη και έφτασε να παίζει στη Λαμία, μπορεί να ανέβει μέχρι τη συμπρωτεύουσα.

πηγή: sportdog.gr

Δύο νέες φωτογραφίες του Πρίγκιπα!!

«Αποκαλυπτήρια» είχαμε το απόγευμα της Τρίτης για τον Πρίγκιπα που θέλει να αγοράσει μετοχές του Παναθηναϊκού, καθώς δόθηκαν στην δημοσιότητα δύο καινούριες φωτογραφίες του.
Δύο νέες φωτογραφίες του Πρίγκιπα!
Μπορεί λοιπόν μέχρι τώρα η μοναδική εικόνα που είχαν οι οπαδοί του «τριφυλλιού» για τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ να ήταν η ρετουσαρισμένη φωτογραφία του από το πρώτο δελτίο Τύπου και η θολή του διαβατηρίου του, ωστόσο πλέον μπορούν να τον... θαυμάσουν και χωρίς το σαρίκι.

Δείτε τον!
πηγή: sportdog.gr

Την Παρασκευή (30/9, 18:30) με Γαλατά ο ΠΑΟΚ!!

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις για την Ευρωλίγκα από την ερχόμενη Παρασκευή. Στον πρώτο του αγώνα θα αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ στο πλαίσιο του α' γύρου των προκριματικών.

Την Παρασκευή (30/9, 18:30) με Γαλατά ο ΠΑΟΚ
Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου συμμετέχει στον όμιλο που θα διεξαχθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Οι αγώνες του άλλου ομίλου θα γίνουν στο Σαρλερουά του Βελγίου.
Βίλνιους - Λιθουανία
Πέμπτη 29/9
6μ.μ. Τσιμπόνα - Σολέ
8.45μ.μ. Λιέτουβος - Μπούντουτσνοστ

Παρασκευή 30/9
6μ.μ. ΠΑΟΚ - Γαλατάσαραϊ
8.45μ.μ. Βιλερμπάν - Γκραβελίν

Σαρλερουά - Βέλγιο

Πέμπτη 29/9
7μ.μ. Άλμπα Βερολίνου - Ρίγα
9.45μ.μ. Σαρλερουά - Ντόνετσκ

Παρασκευή 30/9
7μ.μ. Κίμκι - Τουρόφ
9.45μ.μ. Νίμπουργκ - Μπάνβιτ

«Παίρνουμε τις μετοχές, βάζουμε 20 εκατ.!»

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε για την δήλωση του Πρίγκιπα και τόνισε πως θα έρθει στην Αθήνα μόλις υπάρξει οριστική συμφωνία, ώστε να μπουν και τα 20 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
«Παίρνουμε τις μετοχές, βάζουμε 20 εκατ.!»
Παράλληλα, τόνισε ότι το πληρεξούσιο καθυστέρησε, καθώς το νομικό επιτελείο του Πρίγκιπα και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του ιδίου του Πρίγκιπα, συντάχθηκε σήμερα τα ξημερώματα.
Αναλυτικά ο Τσάκας μίλησε στον sentra103.3:
Για το πού οφείλεται η καθυστέρηση: «Ο κ. Πετρόπουλος είχε στείλει ένα έγγραφο στους Σαουδάραβες που το μελετούσαν μέχρι αργά το βράδυ. Για λόγους τελείως προσωπικούς του Πρίγκιπα δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» και να υπογράψει. Ο Πρίγκιπας Σουλτάν είναι κυβερνητικός αξιωματούχος κι έχει δουλειές…».
Για το αν θέλει να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ και για την άφιξη του Πρίγκιπα: «Από την πλευρά μας ναι το σχέδιο είναι η πλειοψηφία. Ο Πρίγκιπας δηλώνει για άφιξη εγώ τι να πω… Τις επόμενες μέρες θα είναι στην Αθήνα. Περιμένουμε να έρθει όταν τελειώσουν οι δικηγόροι για την μεταβίβαση των μετοχών.
Δεν θα έρθει για βόλτα, μόνο αν υπάρχει συμφωνία. Θα πάρουμε τις μετοχές με αντάλλαγμα να καταθέσουμε 20 εκατ. ευρώ τα οποία θα περάσουν στα ταμεία της ΠΑΕ μέσω της ΑΜΚ.
Προφανώς μιλάμε για δυο διαφορετικά πλάνα, το δικό μας και του κ. Βγενόπουλου. Ερχόμαστε εμείς γινόμαστε ιδιοκτήτες των μετοχών και βάζουμε 20 εκατ. ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ. Αυτά τα 20 ως ιδιοκτήτες του πλειοψηφικού πακέτου ζητάμε να μπουν τα 20 εκατ. ευρώ ως ΑΜΚ».
Για το πώς θα γίνει να περάσει το πλειοψηφικό πακέτο στα χέρια του Πρίγκιπα από τη στιγμή που δεν το επιτρέπει η ελληνική νομοθεσία για τις ΑΕ: «Τεχνικά θα δούμε πως θα το ξεπεράσουμε. Είναι δεδομένο ότι θα ξεπεραστεί. Εμείς σκοπεύουμε είτε να προσφύγουμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ή θα έρθουμε σε επαφή με τους ιθύνοντες να αλλάξει ο νόμος! Είναι αντίθετο με ό,τι συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη».
Για το αν ισχύουν τα όσα είχε πει στις αρχικές του τοποθετήσεις για τις προθέσεις του Πρίγκιπα: «Μόλις οι δικηγόροι συντάξουν το κείμενο για την μεταβίβαση των μετοχών θα βάλουμε άμεσα 20 εκατ. ευρώ. Ο,τι είχα πει ισχύει… Ο,τι ζητηθεί και δεν είναι παράλογο κι έξω από αυτά που εμείς προτείνουμε, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μου είπε ο Πρίγκιπας».
Για το αν θα υπάρξουν άλλοι Ελληνες που θα συνεργαστούν με τον Πρίγκιπα: «Δεν υπάρχει κανένας άλλος Ελληνας που θα συνεργαστεί μαζί μας».
Για το αν υπήρχε επικοινωνία με την πλευρά Τζίγγερ: «Όχι καμία επικοινωνία. Το ζητούμενο είναι να τελειώνουμε να ησυχάσουμε κι εμείς κι εσείς!»
Για το αν ο Πρίγκιπας ενδιαφέρεται για την Ολυμπιακή: «Καμία σχέση, δεν ξέρω από πού βγήκε αυτό για την Ολυμπιακή. Τα αεροδρόμια και τα λιμάνια βρίσκονται στο επενδυτικό πλάνο του, αλλά η Ολυμπιακή δεν έχει καμία σχέση».
Για το πότε θα έρθει ο Πρίγκιπας: «Εγώ θα πάω στην Τζέντα. Αν ταιριάξει θα γυρίσω σε δυο μέρες και μαζί κι ο Πρίγκιπας, αλλιώς όποτε έρθει».
Για το αν θα έρθει μόνος του ο Πρίγκιπας: «Τουλάχιστον ένας Πρίγκιπας θα έρθει. Ενας ξάδερφός του».

Δεν σταματούν τα προβλήματα για Ρίβερ!!

Ο δικαστής Μπονάδιο διέταξε την σύλληψη του προέδρου της Ρίβερ Πλέιτ, Ντάνιελ Πασαρέλα με την κατηγορία ξεπλήματος χρημάτων.

Τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της περνάει η Ρίβερ Πλέιτ τα τελευταία χρόνια. Μετά τον υποβιβασμό της στην δεύτερη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, νέα προβλήματα δημιουργούνται για τους «εκατομμυριούχους». Συγκεκριμένα ο δικαστής Μπονάδιο διέταξε την σύλληψη του προέδρου του συλλόγου, του πρώην τεχνικού διευθυντή, Χοσέ Μαρία Αγκιλάρ και του πρώην γενικού διευθυντή της ομάδας, Μάριο Ίσραελ, οι οποίοι καταζητούνται.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τους συγκεκριμένους, έχει να κάνει με ξέπλυμα χρήματος, από διάφορες μεταγραφές που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην ομάδα. 
 
πηγή: theplayer.gr
 

Εξηγήσεις και… στήριξη!!

Θέμα αντικατάστασης του Μανόλο Χιμένεθ δεν τίθεται. Κάτι το οποίο εκφράζεται ρητά και κατηγορηματικά από την πλευρά της διοίκησης, όπως άλλωστε έχει γράψει ήδη και το ThePlayer. Παρόλα αυτά, υπάρχει έντονος προβληματισμός στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια για την εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ. 

Και γι αυτό και κρίθηκε αναγκαίο να γίνει μια συνάντηση σε επίπεδο… κορυφής. Ήτοι, ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Μανόλο Χιμένεθ. Μια συνάντηση στην οποία έγινε εκτεταμένη κουβέντα σχετικά με την ομάδα. Το παρόν της και το μέλλον της. Π

ροφανώς και ο Ισπανός τεχνικός κλήθηκε να εξηγήσει τι έχει πάει στραβά και πως μπορεί να διορθωθεί. Και φυσικά από την πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ, εκφράστηκε για μια ακόμα φορά η στήριξη στον προπονητή. 

Από αύριο και… βλέπουμε

Όσον αφορά την περιβόητη συνάντηση με τους εκπροσώπους της ιταλικής εταιρίας που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΑΕΚ, ούτε έγινε μέχρι τώρα, ούτε και αναμένεται να γίνει σήμερα. Μετατίθεται για αύριο και… βλέπουμε.

 Άλλωστε πλέον στην ΑΕΚ δεν θεωρούν τίποτα σίγουρα. Περιμένουν ενημέρωση από την πλευρά των εκπροσώπων της εταιρίας, έχοντας πάντως καταστήσει σαφές ότι αν δεν μπουν τα δυο εκατομμύρια Ευρώ μέχρι και την Παρασκευή, η υπόθεση ναυαγεί οριστικά.  
 
πηγή: theplayer.gr