Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Υπάρχει ακόμα ποδοσφαιριστής Ταχτσίδης!!

Εκεί που όλα έδειχναν οτι η καριέρα του Παναγιώτη Ταχτσίδη είχε πάρει την κατιούσα ο 22χρονος μέσος έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα με τη Βερόνα στη Serie B και μάλιστα στο τελευταίο ματς της ομάδας του στο Ασκολι, όπου έπαιξε σ' ολόκληρο το 90λεπτο στο νικηφόρο 2-1 επί της τοπικής ομάδας, ήταν από τους καλύτερους.
Υπάρχει ακόμα ποδοσφαιριστής Ταχτσίδης!
«Στη Βερόνα βρήκα ένα ωραίο γκρουπ ποδοσφαιριστών που είναι πολύ καλά παιδιά και προπονούνται από έναν εξαιρετικό τεχνικό», δήλωσε αρχικά ο Ταχτσίδης. «Στην ομάδα έχει δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα και είμαι χαρούμενος που φοράω τη φανέλα αυτής της ομάδας, στην οποία ήρθα να δουλέψω και να εξελιχθώ», συμπλήρωσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής που μετρά αισίως πέντε συμμετοχές στη φετινή Serie B με 415 αγωνιστικά λεπτά.
«Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κάνω το καλύτερο και δεν σχολιάζω τις επιλογές του προπονητή», συμπλήρωσε ο Ταχτσίδης που στο 4-3-3 που παίζει η ομάδα του παίζει στην μέση της τριάδας του κέντρου με αποτέλεσμα αρκετές φορές να κοντράρεται για μία θέση στην ενδεκάδα με τον Εσπόζιτο.
Οσο για τον στόχο της Βερόνα, ο Ταχτσίδης ήταν ξεκάθαρος. «Θέλουμε και μπορούμε να κερδίσουμε μία θέση στα πλέι-οφ της ανόδου», επεσήμανε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: