Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Παράδοση είναι, θα αλλάξει!!

Για δέκατη φορά στην ευρωπαϊκή του ιστορία ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με αγγλική ομάδα. Δείτε τι έχει κάνει στο Μεγάλο Νησί, όπου μετρά εννέα ήττες σε ισάριθμα ματς!

Παράδοση είναι, θα αλλάξει!
Οι πρωταθλητές Ελλάδας ετοιμάζονται για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Άρσεναλ. Άλλες εννέα φορές ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο παρελθόν στην Αγγλία και μετράει ισάριθμες ήττες, ενώ έχει καταφέρει να πετύχει μόλις ένα γκολ, το 2005 με αντίπαλο τη Λίβερπουλ.
Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει δυσάρεστες αναμνήσεις από τα ταξίδια του στην Αγγλία καθώς έχει γνωρίσει βαριές ήττες. Η περιπέτειά του στο Νησί ξεκινά το 1965 και η συντριβή με 4-0 από τη Γουέστ Χαμ για το Κύπελλο Κυπελλούχων. Έκτοτε ακολούθησαν άλλες οκτώ εφιαλτικές βραδιές για τους «ερυθρόλευκους».
Τη σεζόν 1972/73 ο Ολυμπιακός γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από την Τότεναμ για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Χρειάστηκε να περάσουν 27 χρόνια για να ξαναβρεθεί απέναντι σε αγγλικό σύλλογο. Κάτι τέτοιο συνέβη το 2000 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με τη Λίβερπουλ να μην συναντά δυσκολίες μέσα στο «Άνφιλντ» και να παίρνει τη νίκη με 2-0.
Διαβάστε ολόκληρο το θέμα, με τα βίντεο κ.λπ., στο gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: