Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Πιλάβιος στον ανακριτή!

O πρόεδρος της ΕΠΟ θα καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση των στημένων αγώνων.
 Ο ένατος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασίμης, δουλεύει καθημερινά πάνω στην υπόθεση των στημένων αγώνων και ανά τακτά χρονικά διαστήματα καλεί μάρτυρες, προκειμένου να συλλέξει περισσότερα στοιχεία.
Ενδεχομένως, ένας από τους μάρτυρες – κλειδιά για το σκάνδαλο koriopolis να είναι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος. Το sday.gr, σε αποκλειστικό τετ α τετ  που είχε με τον ανακριτή, Γιώργο Κασίμη, επιβεβαίωσε αυτό που ακουγόταν έντονα από χθες. Ότι, δηλαδή, ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας σύντομα θα κληθεί να καταθέσει. Όταν, μάλιστα, ρωτήσαμε τον ανακριτή αν ο Πιλάβιος θα πάει την προσεχή Πέμπτη στην Ευελπίδων, η απάντηση του ήταν ότι τη συγκεκριμένη μέρα δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο, μια και όπως μας είπε έχει άλλο δικαστήριο. Θεωρείται, όμως, δεδομένο ότι πολύ σύντομα ο Σοφοκλής Πιλάβιος, θα περάσει την πόρτα του ανακριτή, ώστε να καταθέσει όσα γνωρίζει γι’ αυτή την πολύκροτη υπόθεση.
Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε δηλωθεί και ως μάρτυρας από τους κατηγορούμενους Σταύρο και Μάκη Ψωμιάδη. sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: