Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

«Τελικός με Άρσεναλ, τελικός με ΠΑΟΚ»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χαρακτήρισε φαβορί την Άρσεναλ για το παιχνίδι της Τετάρτης, ωστόσο τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο του. Ο Βάσκος τεχνικός μάλιστα, τόνισε πως όλα τα ματς πρέπει να... είναι τελικός, τόσο το αυριανό όσο και αυτό της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.
«Τελικός με Άρσεναλ, τελικός με ΠΑΟΚ»
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

«Είναι δύσκολο το παιχνίδι. Ο ρυθμός δεν θα έχει σχέση με του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι πιο γρήγορος ο ρυθμός στο Champions League και στην Αγγλία. Η Άρσεναλ έχει πολλούς καλούς παίκτες, που μπορούν να κάνουν συνδυασμούς. Είμαστε σίγουρα βελτιωμένοι. Είμαστε πολύ καλύτεροι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο αύριο. Έχουμε βρει ρυθμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι. Εχουμε έρθει εδώ για να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αναγνωρίζουμε το επίπεδο του αντιπάλου, είναι φαβορί, έχουμε έρθει να κάνουμε καλή εντύπωση και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τραυματισμούς της Άρσεναλ: «Ξέρουμε ότι θα λείπουν κάποιοι βασικοί, όμως ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε την Άρσεναλ σαν σύνολο και όχι σαν μονάδες».
Για το μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Να απολαύσουν το παιχνίδι και εμείς θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε υπερήφανους».

Αν το ματς είναι τελικός για τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για τη συνέχεια. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός, όπως και την Κυριακή με τον ΠΑΟΚ. Αύριο θα είναι ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι».
Αν αλλάξει τη φιλοσοφία του: «Το ποδόσφαιρο είναι πιο απλό από ότι νομίζουμε. Κάθε ομάδα έχει το δικό της στιλ. Θα προσπαθήσουμε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι, αλλά θα παίξουμε με το δικό μας στιλ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: