Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

"Στο βούρκο μία ομάδα με 103 χρονιά Ιστορίας"

Δεν θα εγκαταλείψει τον "πόλεμο" ο Ανδρέας Παντελή, προαναγγέλλοντας τη συνέχεια του δικαστικού αγώνα, ενώ παράλληλα τόνισε πως θα ήταν έγκλημα να αγωνισθεί ο Ηρακλής στην Δ' Εθνική.
"Στο βούρκο μία ομάδα με 103 χρονιά Ιστορίας"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sentra 103,3:
Για το αν έχασε τις ελπίδες του:
Με τη χθεσινή απόφαση της ΕΕΑ ο Ηρακλής είναι στη Δ' Εθνική.
Για το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη:
Όχι. Οταν δίνονται διορίες και παίρνονται αποφάσεις με διαφορετική ισχύ συγκριτικά με άλλες ομάδες αντιλαμβάνεστε τι γίνεται. Είναι πολύ άσχημο να καταλαβαίνεις ότι δεν σε θέλουν. Δεν θα έπρεπε να σταλθεί στο βούρκο μία ομάδα με 103 χρονιά Ιστορίας και που το όνομά της δεν ακούστηκε σε αυτό μπάχαλο των τελευταίων μηνών.
Για το αν πληρούσε τις προϋποθέσεις ο Ηρακλής:
Εμείς είχαμε δηλώσει στην Επιτροπή ότι εν μέσω εκκρεμοδικιών δεν μπορούμε να καταθέσουμε φάκελο. Χρειάζεται μία εγγυητική ανάλογα και ένα προϋπολογισμό ανάλογα με την κατηγορία στην οποία θα κληθεί να συμμετάσχει η ομάδα. Εμείς θα μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε την άδεια, αλλά θα έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε που θα παίξουμε τελικά. Αν παίρναμε τα ασφαλιστικά μέτρα ο Αστέρας θα σταματούσε να παίζει. Και δεν θα είχαμε δικαστική διαμάχη που θα την έχουμε ούτως ή άλλως. Υπάρχουν ομάδες που πήραν παράταση. Πόσο τρομαχτικό ή καταστροφικό θα ήταν αν παίρναμε παράταση ο Ηρακλής, αφού είχαμε ήδη μάθει για τα ασφαλιστικά. Αν τα ασφαλιστικά μέτρα έβγαιναν υπέρ του Ηρακλή και έπρεπε να καταθέσουμε φάκελο για Football League ή Football League 2, ας μας έλεγαν να καταθέσουμε τον φάκελο σε 5 μέρες. Τι να περιμένει κανείς όμως, όταν βάζουν στην Επιτροπή ανθρώπου που δεν έχουν ζήσει το ποδόσφαιρο.
Για το αν θα προλάβανε ο Ηρακλής να έχει έτοιμο φάκελο σε 5 μέρες:
Δεν είναι κάτι τρομαχτικό. Θα τον είχαμε έτοιμο. Σε κάποιες ομάδες είχαν ζητήσει επιπρόσθετα έγγραφα. Αρα εκεί «κλείνουν» τα μάτια και έκαναν πίσω για να προλάβουν οι ομάδες να παραδώσουν τα έγγραφα. Πριν από λίγες ημέρες ήταν η ΑΕΚ που της δόθηκε χρόνος. Ό,τι γίνεται πρέπει να συμφωνήσουμε να ισχύει για όλες τις ομάδες.
Για το πώς βλέπει τη φετινή ποδοσφαιρική σεζόν:
Νομίζω πως η χρονιά είναι τελειωμένη. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας να αρχίσει και να τελειώσει με σωστό τρόπο. Δυστυχώς, στην Ελλάδα το θέμα είναι ποιος το ποιος είναι πιο δυνατός και όχι ποιος το δικαιούται.
Για το μέλλον του Ηρακλή:
Η εύκολη λύση θα ήταν να φύγω σε ένα τόσο δύσκολο σημείο. Πιστεύω ότι ο Ηρακλής έχει Ιστορία και είναι μία ομάδα που έχει βάρος. Εχω συναντήσει καινούργια πράγματα στην Ελλάδα. Πρέπει να δούμε πως μπορούμε να αντιδράσουμε και τι θα κάνουμε. Η κατάσταση είναι φαιδρή, αλλά κι εμείς είμαστε μέρος αυτής της κατάστασης, οπότε πρέπει να ανασκουμπωθούμε. Θα πολεμήσουμε. Θα είναι έγκλημα να ξεκινήσει ο Ηρακλής στη Δ' Εθνική. Εχει τα εχέγγυα και θα μπορούσε να είναι πιο σωστός. Δεν δόθηκε όμως η ευκαιρία στην ομάδα, όπως δόθηκε σε άλλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: