Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εμπλοκή στο θέμα Βατσινά;

Την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι δεν υπογράφτηκε χθες το ιδιωτικό συμφωνητικό εξέφρασαν με ανακοίνωση τους οι αδερφοί Βατσινά που κάνουν λόγο για εμπαιγμό ενώ τονίζουν ότι θα κινηθούν νομικά εις βάρος του Γιάννη Κουράκη.
Εμπλοκή στο θέμα Βατσινά;
Στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι οι υπογραφές δεν “έπεσαν” χθες λόγω φόρτου εργασίας και ότι είναι έτοιμοι για να υπογραφεί το ιδιωτικό συμφωνητικό που αφορά τη νέα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Στην ανακοίνωση τους οι αδερφοί Βατσινά καταφέρονται κατά του Γιάννη Κουράκη ενώ συσχετίζουν την καθυστέρηση στις υπογραφές με την είσοδο του δημάρχου Ηρακλείου στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Πάντως, η αίσθηση που υπάρχει από τις δύο πλευρές είναι ότι η συμφωνία δεν θα χαλάσει και το συμφωνητικό θα υπογράψει εντός της ημέρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των αδερφών Βατσινά
«Την Πέμπτη 22/9/2011 υποστήκαμε για μια ακόμα φορά τις ίδιες μεθοδεύσεις που γνωρίσαμε από τις 23/7/2009 όταν και υπογράψαμε με τον κύριο Κουράκη το προσύμφωνο πώλησης των μετοχών μας της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Σε συνάντηση με τον κύριο Νίκο Μαχλά και τα μέλη του ΔΣ του ΟΦΗ κυρίους Τουγλή και Κουτάντο ακούγαμε για τρεις ώρες περίπου τις ικεσίες τους να βοηθήσουμε για μια ακόμα φορά τον ΟΦΗ, να παραιτηθούμε από την κατάσχεση που είχαμε επιβάλει στην Σούπερ Λιγκ και να τους αφήσουμε να εισπράξουν την δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων για να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις της ομάδας ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Ξάνθη. Στον προβληματισμό μας για ποιον λόγο δεν αναζήτησαν έγκαιρα λύσεις και για ποιον λόγο μας αγνόησαν τόσον καιρό όταν εμείς και με εξώδικο που επιδώσαμε προς τον κύριο Κουράκη, στις 31/1/2011 τον θέσαμε προ των ευθυνών του, αστικών και ποινικών, μας διαβεβαίωναν ότι δεν είχαν καμία σχέση με τον κύριο Κουράκη ο οποίος τους άφησε μόνους να προσπαθούν και να δείξουμε για μια ακόμα μια φορά έμπρακτα την αγάπη μας για την ομάδα και να τους δώσουμε μια ακόμα ευκαιρία αναγνωρίζοντας ότι ήταν λάθος να μας αγνοούν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Εμείς αφού λάβαμε όλα αυτά υπόψη μας απαντήσαμε θετικά, παραιτηθήκαμε από την επιβληθείσα κατάσχεση για να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο δηλώνοντας μάλιστα χαρακτηριστικά στον κύριο Μαχλά ότι το κάνουμε για το καλό του ΟΦΗ και για τον ίδιο προσωπικά, κάνοντας την επισήμανση ότι κακώς αφήνουν την λύση των προβλημάτων της ομάδας την ύστατη ώρα. Ζητήσαμε πριν την παραίτηση μας να υπογράψουμε συμφωνητικό που να ρυθμίζει τον τρόπο πληρωμής αλλά ο κύριος Μαχλάς μας έδωσε τον λόγο της τιμής του ότι θα το υπογράφαμε την Δευτέρα γιατί επικαλέστηκε την πληθώρα των ενεργειών που χρειαζόταν να γίνουν για να μπορέσει η ομάδα με τα χρήματα που παραχωρήσαμε να συμμετάσχει στο κυριακάτικο παιχνίδι. Εμείς σε υλοποίηση των συμφωνηθέντων, την Παρασκευή παραιτηθήκαμε από την επιβληθείσα εκ μέρους μας κατάσχεση αρκούμενοι στις διαβεβαιώσεις των παριστάμενων στην συνάντηση εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών μας από την παραίτηση μας από την κατάσχεση και ανακοινωνόταν η τιμητική επάνοδος του (μέχρι προ ολίγου ουδεμία σχέση έχοντος με τον ΟΦΗ) κυρίου Κουράκη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΟΦΗ και βεβαίως ούτε λόγος για υπογραφή του συμφωνηθέντος για την Δευτέρα 26/9/2011 συμφωνητικού.
Κατόπιν των παραπάνω δηλώνουμε ότι δεν επιτρέπουμε σε κανένανν να μας εμπαίζει, αρχής γενομένης από τον κύριο Κουράκη ο οποίος θα δώσει λόγο στην δικαιοσύνη για την απάτη την οποία διέπραξε σε βάρος μας στην υ πόθεση της μεταβίβασης των μετοχών μας της ΠΑΕ ΟΦΗ.
Φανούρης Βατσινάς
Μανώλης Βατσινάς»

Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: