Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Καλύτερα τον ...Σουλτάν Τσάκα παρά τον Mr Βγενόπουλο

Κανείς τους δεν έχει διάθεση για υποχώρηση. Για συναίνεση, για προσχώρηση στην κοινή τους αγάπη, όπως θέλουν να λένε, τον Παναθηναϊκό. Και τραβούν τον δρόμο τους. Τον δρόμο της κόντρας, της αιώνιας αντιπαράθεσης.
Καλύτερα τον ...Σουλτάν Τσάκα παρά τον Mr Βγενόπουλο
Γράφει ο Ανδρέας Παπαλουκάς.
Σαφέστατα και αναφέρομαι στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο, οι οποίοι αναλίσκονται σε αλληλοεπιθέσεις, αδιαφορώντας αν κατ΄ αυτόν τον τρόπο δεν επιχειρούν να πλήξουν μόνον ο ένας τον άλλον, αλλά πρωτίστως την αγαπημένη τους ομάδα. Προφανώς ξεχνούν ότι η ΠΑΕ δεν είναι μία απλή επιχείρηση, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός τον οποίον ακολουθούν πολλοί οπαδοί.
Ο «Mr MIG» αποδεικνύει με τις πράξεις του ότι περισσότερο ενδιαφέρεται να αποδομήσει τον νυν μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ και κάτοχο του 54,7% Τζίγγερ και να του χρεώσει όλα τα «δεινά» της ομάδας, παρά να βγει μπροστά, να αναλάβει την ευθύνη της «διακυβέρνησης» του συλλόγου, να βάλει τα λεφτά που χρειάζονται προκειμένου η ομάδα να καταστεί ακόμα πιο δυνατή. Διότι καλά να λες «θα πάρουμε τρεις Πιζάρο», αλλά δύσκολα να το κάνεις πράξη, όπως αποδείχθηκε στο σύντομο διάστημα ενεργούς παρουσίας του στα κοινά. Διότι, μην λησμονείτε, τον περισσότερο καιρό λειτουργούσε ως φίλαθλος, και μάλιστα απαιτητικός.
Αν ήθελε, λοιπόν, πραγματικά να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο, θα το είχε ήδη κάνει, καθώς οι μετοχές τού έχουν χαριστεί. Ομως, κατά πως φαίνεται, τον ενδιαφέρει η επικοινωνιακή νίκη και τίποτα άλλο.
Οσο για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη δείχνει πως «παίζει» εκ του ασφαλούς. Τουλάχιστον αυτό το συμπέρασμα εξάγεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τον... διάδοχό του. Κάθε φορά που ικανοποιεί τους όρους που θέτει (αρχικά ήταν τρεις, μετά έγιναν πέντε, εσχάτως ένας) είναι βέβαιος ότι ο Ανδρ. Βγενόπουλος κάποιον άλλον όρο θα θέσει στο τραπέζι προκειμένου να μη γίνει ποτέ η παράδοση – παραλαβή της ηγεσίας του συλλόγου. Και συνεχώς τον δικαιώνει.
Και προφανώς θα ένιωθε απέραντη ικανοποίηση ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αν έδινε τα χέρια με τον... Σουλτάν Βλάση Τσάκα. Και διόλου απίθανο επί τούτου να εκλήθη ο διαμεσολαβητής του πρίγκιπα τη μέρα και ώρα της συνεδρίασης του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να τον δει κόσμος και κοσμάκης. Ισως να ήθελε να δείξει και να πει, στον κόσμο του ΠΑΟ, αλλά κυρίως στον Ανδρ. Βγενόπουλο, με τον πιο πειστικό τρόπο, «στον Τσάκα τη δίνω την ΠΑΕ, σε σένα ποτέ».
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: