Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Μέσα ο Μάκης!

Τη σύλληψη και προσωρινή κράτηση του Μάκη Ψωμιάδη για την υπόθεση των στημένων αγώνων αποφάσισε σήμερα το μεσημέρι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Μέσα ο Μάκης!
Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έδωσε τη λύση στη διαφωνία που έχει προκύψει μεταξύ της εισαγγελέως, Αθηνάς Θεοδωροπούλου και του 9ου τακτικού ανακριτή, Γιώργου Κασίμη σχετικά με το αν έπρεπε να προφυλακιστεί ο Μάκης Ψωμιάδης, μετά τα όσα υποστήριξε στην απολογία του για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες.
Συγκεκριμένα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι βούλευμα υπέρ της εισαγγελέως, Αθηνάς Θεοδωροπούλου που είχε ταχθεί υπέρ της προφυλάκισης του Μάκη Ψωμιάδη σε αντίθεση με την πρόταση του ανακριτή, ο οποίος θεωρούσε ότι έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 600.000 ευρώ και με περιοριστικούς όρους.
Πλέον, ο Μάκης Ψωμιάδης, που θεωρείται ύποπτος φυγής και διάπραξης άλλων αδικημάτων, οδηγείται στη φυλακή και γίνεται ο τέταρτος κατηγορούμενος που προφυλακίζεται μετά τους Αχιλλέα Μπέο, Γιώργο Τσακογιάννη και τον μπουκ Βασίλη Καρακούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: