Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Μίλαν για Αμάουρι

Στο «στόχαστρο» της Μίλαν βρίσκεται ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Γιουβέντους, Καρβάλιο ντε Ολιβέιρα Αμάουρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας «Gazetta dello sport». Τον παίκτη έχει ζητήσει ο προπονητής των «ροσονέρι», Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, και η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη τις πρώτες επαφές με την ομάδα του Τορίνο.

Ο Αμάουρι αποτελεί «ξένο σώμα» για τη Γιουβέντους, καθώς το όνομα του Βραζιλιάνου -με ιταλικό διαβατήριο- δεν υπάρχει στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο διαδίκτυο, ενώ αφαιρέθηκαν φωτογραφίες και στατιστικά του! Κι αυτό γιατί ο 31χρονος φορ αρνήθηκε το καλοκαίρι να λύσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο, παρότι είχε πέντε προτάσεις στα χέρια του και από πολύ καλές ομάδες, όπως η Μαρσέιγ και η Τραμπζονσπόρ, οι οποίες συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ετσι, ο στράικερ που αποκτήθηκε το 2008 από την Πάρμα παραμένει και αντιμετωπίζεται πλέον ως ένας υψηλά αμειβόμενος... υπάλληλος, αλλά όχι ως ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και η Μίλαν θέλει να τον βγάλει από την καραντίνα και να τον αποκτήσει στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: