Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Στο... κυνήγι του Νταμιάο η Λίβερπουλ!!

Ο Λουίς Σουάρεζ δεν μπορεί μόνος του να κάνει θαύματα στην επίθεση της Λίβερπουλ, ο Άντι Κάρολ σκοράρει όποτε το... θυμηθεί, ο Ντιρκ Κάουτ έχει πάψει να χρησιμοποιείται ως καθαρόαιμος φορ και ο Γκρεγκ Μπέλαμι υπάρχει απλά για να έρχεται από τον πάγκο μήπως και δώσει λύσεις.

Έτσι, η Λίβερπουλ είναι αναγκασμένη να βγει στην αγορά για την απόκτηση ενός επιθετικού, που θα μπορέσει να δώσει πολύτιμες βοήθειες στον Ουρουγουανό. Και φαίνεται πως τον έχει βρει στο πρόσωπο του Λεάντρο Νταμιάο.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος βγάζει... μάτια με τη φανέλα της Ιντερνασιονάλ, έχοντας σημειώσει 39 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, την τρέχουσα σεζόν. Οι «κόκκινοι» τον έχουν παρακολουθήσει ουκ ολίγες φορές, ενώ για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε απέρριψε πρόσφατα πρόταση 19 εκατομμυρίων ευρώ που της έγινε από την Τότεναμ, ζητώντας γύρω στα 23 εκ. Ένα ποσό που φέρεται διατεθειμένη να δώσει η Λίβερπουλ, η οποία, όμως, μπορεί να βρει και νέους... αντιπάλους όπως, η Μπαρτσελόνα, η Ίντερ και η Πόρτο. 
 
πηγή: theplayer.gr
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: