Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

«Σε 10-15 μέρες για Σανκαρέ»

Ο δικηγόρος του Πάπα Καλίφα Σανκαρέ, κ. Γιώργος Παναγόπουλος μίλησε στον "ARIS FM 92,8" για τις υποθέσεις των παικτών Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας που έχουν καταθέσει προσφυγή ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην γενικότερη κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου
«Σε 10-15 μέρες για Σανκαρέ»
Μιλώντας αρχικά για το «πάγωμα» που υπάρχει σχετικά με τις ομάδες που θα αντικαταστήσουν τον Βόλο και την Καβάλα, ανέφερε:
«Ο Αρης και ο κάθε σύλλογος δεν μπορεί να παίζει σε αυτό το πρωτάθλημα. Έπρεπε αυτές οι δύο ομάδες να έχουν ήδη αντικατασταθεί. Αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο εν υφίσταται πλέον. Δεν έχουμε ακόμα αποφάσεις ενώ υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις για Βόλο και Καβάλα» ενώ συνέχισε λέγοντας:
«Εντός της ημέρας θα στείλω έγγραφο εκ μέρους του Πανσερραϊκού προκειμένου να συμπληρώσει μια από τις δύο θέσεις. Πρέπει η λίγκα να αποφασίσει γρήγορα. Θα μπορούσαν μαζί με την ΕΠΟ να το λύσουν πριν πάμε στα πολιτικά δικαστήρια.
Εδώ πρέπει να πω ότι ο Άρης κράτησε καλή στάση με τους κ. Αθανασιάδη και Κόντη απέναντι στο θέμα, έχοντας καλές τοποθετήσεις, σε αντίθεση με άλλες ομάδες. Έτσι, χάθηκε χρόνος, έγιναν λάθος ενέργειες και φτάσαμε στο σημείο αυτό».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, τόνισε:
«Οι παίκτες του Βόλου και της Καβάλας έστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον ΠΣΑΠ και αυτός δεν απάντησε ποτέ. Πλέον η λύση για όλους είναι οι προσφυγές. Αυτό το δείξαμε με τον Σανκαρέ, τον Ντολεζάι και άλλους ποδοσφαιριστές.
Πάντως υπάρχουν παίκτες του Βόλου και της Καβάλας που θα ακολουθήσουν την διαδικασία των προσφυγών το επόμενο διάστημα».

Για τις προσφυγές που κατέθεσαν Σανκαρέ και Ντολεζάϊ τους οποίους και εκπροσωπεί:
«Νομικά στηριχτήκαμε στην τιμωρία που επέβαλε η UEFA στον Βόλο. Όταν τιμωρείται μια ομάδα έτσι είναι περιττός ο λόγος της κάθε επιτροπής. Σε 10-15 μέρες θα έχουμε τις αποφάσεις.
Η ομοσπονδία πρέπει να βγει και να πει ότι μπορούν να καταθέσουν όλοι οι παίκτες προσφυγές προκειμένου να κερδίσουν την ελευθερία τους και να παίξουν ποδόσφαιρο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: