Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Η Νike την... κάνει πιο αργή!!

Τις τελευταίες αγωνιστικές σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, εξαιρουμένου του παιχνιδιού με την Ατλέτικο, η Μπαρτσελόνα δεν έχει αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων της. Πολλοί λένε πως είναι μια φυσιολογική κοιλιά, άλλοι μιλούν για κορεσμό, αλλά τα ισπανικά Μέσα τονίζουν πως... φταίει η φανέλα!

Όχι, δεν σημαίνει πως η εμφάνιση των «μπλαουγκράνα» βάρυνε από τους τίτλους και όλη την αύρα που περιρέει γύρω από το σύλλογο. Απλά, η Nike που ντύνει τους Καταλανούς κοίταξε περισσότερο την ομορφιά και το design από την πρακτικότητα της φανέλας, που κρατάει πολύ ιδρώτα!

Η εφημερίδα El Pais έκανε μια έρευνα και διαπίστωσε πως η νέα εμφάνιση κρατάει δύο φορές περισσότερο ιδρώτα από παλαιότερες εμφανίσεις, με αποτέλεσμα οι παίκτες να... γίνονται πιο αργοί. Αυτή η έρευνα μόνο στα ψιλά δεν πέρασε, καθώς είναι και μια μορφή δυσφήμισης, έτσι ο κολοσσός των αθλητικών ειδών αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση, με την οποία τόνισε πως θα δουλέψει για να λύσει το πρόβλημα και ίσως λανσάρει και νέα εμφάνιση!

Αυτό το σενάριο πάντως δεν στέκει, καθώς η Nike ντύνει κι άλλα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που χρησιμοποιούν το ίδιο ύφασμα (Dri-FIT), όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ, η Ίντερ κ.α, οι οποίες όμως δεν έχουν κάνει το παραμικρό παράπονο. 
 
πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: