Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

"Να μας ανεβάσει ψυχολογικά ο ΟΣΦΠ"

Νίκη επί του Ολυμπιακού, στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα βοηθήσει την Άρσεναλ ψυχολογικά και για το αγγλικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ.
"Να μας ανεβάσει ψυχολογικά ο ΟΣΦΠ"
Ο τεχνικός των "κανονιέρηδων" παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στην Αγγλία με τους "ερυθρόλευκους" και σχολίασε στις δηλώσεις του:
Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Όχι άλλες απώλειες, πρέπει να κερδίσουμε. Οι Γουόλκοτ, Ζερβίνιο και Σκιλασί δεν είναι έτοιμοι για τον αγώνα. Αν νικήσουμε θα μας βοηθήσει και με την Πρέμιερ Λιγκ, πρέπει να ανέβουμε ψυχολογικά. Εγώ είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Για το αν πιστεύει ότι ο Ολυμπιακός είναι αδύναμος κι αν θα είναι εύκολος αντίπαλος: «Για μένα δε θα είναι εύκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε τον Ολυμπιακό, σε αυτή τη διοργάνωση δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Το είδαμε και κόντρα στη Μαρσέιγ. Σίγουρα δε θα είναι εύκολο».

"Δε μας επηρεάζει η πίεση"

Από την πλευρά των παικτών, ο Μικέλ Αρτέτα τόνισε για την πίεση που υπάρχει: "Απολαμβάνω που βρίσκομαι στην Άρσεναλ. Περιμένω να παίξω αύριο στο Τσάμπιονς Λιγκ, είμαστε φιλόδοξοι, θέλουμε να κερδίσουμε.
Δε μας επηρεάζει η πίεση, είμαστε σε μια ομάδα που θέλει πάντα τα αποτελέσματα και γι' αυτό παίζουμε με πίεση. Με την Ντόρτμουντ χάσαμε τη νίκη στο τέλος, τώρα πρέπει να την πάρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: