Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Γκσπούρνινγκ: «Προσοχή σε Λυμπερόπουλο, Γκούντγιονσεν και Λεονάρντο»

Τους παίκτες που θα πρέπει να προσέξει η Στουρμ Γκρατς στον αγώνα με την ΑΕΚ, «υπέδειξε» ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας της Ξάνθης, μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του "Kurier" και αφού τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποδυναμωθεί, ξεχώρισε τους Λυμπερόπουλο, Γκούντγιονσεν και Λεονάρντο.

«Το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν σίγουρα πιο δυνατό πριν από 3-4 χρόνια. Υπάρχουν λιγότερα χρήματα για μεταγραφές. Το αυστριακό πρωτάθλημα έχει φτάσει πιο κοντά στο ελληνικό σε επίπεδο. Και η ΑΕΚ έχει αποδυναμωθεί ποιοτικά. Στην επίθεση είναι επικίνδυνη ομάδα, αλλά έχει αδυναμίες στην άμυνα όπου είναι ευάλωτη. Χρειάζεται προσοχή στον Λυμπερόπουλο, τον Γκούντγιονσεν, αλλά και τον Βραζιλιάνο μέσο τον Λεονάρντο, ο οποίος πέτυχε ένα ωραίο γκολ με την Άντερλεχτ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκσπούρνινγκ, ο οποίος μίλησε και για το δικό του μέλλον, καθώς τον Δεκέμβριο θα αποχωρήσει από την Ξάνθη ως ελεύθερος:

«Είναι ολοι καλοί μαζί μου στην Ξάνθη. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση, προπονούμαι όλη την εβδομάδα με την ομάδα. Αλλά είναι γεγονός πως δεν με υπολογίζουν για τους αγώνες. Ελπίζω να πάρω κάποια λεπτά συμμετοχής για να μείνω σε εγρήγορση. Προετοιμάζω τον εαυτό μου, παρά τη δύσκολη κατάσταση και δείχνω 100% προσήλωση στη ομάδα». 
 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: