Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Εξηγήσεις και… στήριξη!!

Θέμα αντικατάστασης του Μανόλο Χιμένεθ δεν τίθεται. Κάτι το οποίο εκφράζεται ρητά και κατηγορηματικά από την πλευρά της διοίκησης, όπως άλλωστε έχει γράψει ήδη και το ThePlayer. Παρόλα αυτά, υπάρχει έντονος προβληματισμός στα υψηλά διοικητικά κλιμάκια για την εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ. 

Και γι αυτό και κρίθηκε αναγκαίο να γίνει μια συνάντηση σε επίπεδο… κορυφής. Ήτοι, ανάμεσα στον Σταύρο Αδαμίδη και τον Μανόλο Χιμένεθ. Μια συνάντηση στην οποία έγινε εκτεταμένη κουβέντα σχετικά με την ομάδα. Το παρόν της και το μέλλον της. Π

ροφανώς και ο Ισπανός τεχνικός κλήθηκε να εξηγήσει τι έχει πάει στραβά και πως μπορεί να διορθωθεί. Και φυσικά από την πλευρά του προέδρου της ΠΑΕ, εκφράστηκε για μια ακόμα φορά η στήριξη στον προπονητή. 

Από αύριο και… βλέπουμε

Όσον αφορά την περιβόητη συνάντηση με τους εκπροσώπους της ιταλικής εταιρίας που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ΑΕΚ, ούτε έγινε μέχρι τώρα, ούτε και αναμένεται να γίνει σήμερα. Μετατίθεται για αύριο και… βλέπουμε.

 Άλλωστε πλέον στην ΑΕΚ δεν θεωρούν τίποτα σίγουρα. Περιμένουν ενημέρωση από την πλευρά των εκπροσώπων της εταιρίας, έχοντας πάντως καταστήσει σαφές ότι αν δεν μπουν τα δυο εκατομμύρια Ευρώ μέχρι και την Παρασκευή, η υπόθεση ναυαγεί οριστικά.  
 
πηγή: theplayer.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: